Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.5.

pro velký úspěch ještě jednou to poslední

dřepy 10x60, 5x80, 3x100, 3x120, 3x120, 3x120, 3x130, 2x140 (hroznou technikou, fakt HROZNOU)
mrtvoly 8x60, 5x80, 3x100, 3x120, 3x130, 3x130, 1x140, 1x150, 1x160, 1x170
kozy - tlaky na lavici 10x14, 10x18, 10x22, 10x24, 10x26, 10x28, 6x30
zakopávání 15x24, 14x24, 10x27, 8x27, 6x30, 6x30
zadní delty (na lavici) 12x6, 12x6, 12x6, 12x6, 12x6, 12x6
biceps JR 12x14, 7x18, 7x18
triceps pumping s červeným bandem 50, 40
břicho celkem asi 5x15

Dřepy no comment. Dneska jsem těch 140 dal na špičkách, což je pokrok směrem dolů
Mrtvoly jsem u 160 a 170 dal střídavým úchopem (jak jinak), kterej mi skoro zlomil zápěstí, takže na to fakt definitivně seru. To nemá smysl. Nemám na to ruce. Holt nezbývá než prostě časem nějak zlepšit úchop.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud mas problem se stridavym uchopem a nadhmatem uz tuhle vahu neudrzis, tak bych, i kdyz toho u tohoto cviku nejsem zastance, u tech vyssich vah normalne pouzival haky nebo trhacky, ale opravdu jen v tech nejnutnejsich pripadech.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když mně už to nejde ani s těma trhačkama (ty co mám jsou asi moc tlustý a chlupatý)
Ale koupím někde konečně už magnesium - s tím bych myslím za pár týdnů udržel i 160. Když mám suchý ruce, těch 150 dám taky, i když je to na hraně resp. posledních článcích prstů
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by me zajimalo, jestli z techto pyramid mas nejakej uzitek? Asi blba otazka, ale molitany si zkousel? Me to na uchopu prida taky cca 50%. A musis byt fakt solidne krivej, kdyz nemuzes delat stridavej uchop ani na jednu stranu .
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký pyramidy?

Molitany jsou šílený, to jsem naposledy používal při shybech, když jsem neměl rukavice a hnáty byly měkký

Křivej nejsem, jen na tohle mám blbě narostlý ruce a nevytočím je.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední tři dny jsem úplně mrtvej, vůle -5, síla 0, energie -10.

Od rána se dokopávám cvičit, čehož jedinej výsledek je že jsem usnul, a když už jsem se rozhod, začla se mi motat hlava. Největší blbost bylo i přes to jít V posilovně mě flákla přes hlavu uvolněná rozpadající se kladka, takže mě hlava jako bonus ještě začla bolet, takže jsem jen šel zjebat obsluhu na repci a jel domů.
Doufám, že to brzo skončí, připadám si jako chodící mrtvola
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajdi k doktorovi a nech si předepsat injekce B12ky ;)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejný B12 jako Kratochvílová a Fibingerová?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, jak je to s TRT unás :D Ale B12 je v pohodě prej podle toho, co jsem četl tady na foru. A ty si ani nemusíš vymejšlet, že jsi unavenej a máš emo nálady (řekni jim, že znáš Tommyho :D)
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oktoprde to mas z toho, ze ses tlusty liny prase, co se cely den vali u complu (a vysira tam sve zname na fejsu), prezira se srackama a nepusti na sebe ani paprsek slunka Z ceho pak mas mit energii?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z vůně květin a lásky debile

MÍR A LÁSKU!
MÍR A LÁSKU!
drlift_

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Jaký pyramidy?

Molitany jsou šílený, to jsem naposledy používal při shybech, když jsem neměl rukavice a hnáty byly měkký

Křivej nejsem, jen na tohle mám blbě narostlý ruce a nevytočím je.

Tomu neverim, natoc video mrtvoly se stridavym uchopem.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel nemám na co, ale už jsem to měl několikrát v plánu, protože nejsi první kdo mi to nevěří

Jak bych to popsal... Když vytočím ruce hřbetama co nejvíc dozadu (a to pořád nejsem ve stejný přímce s myšlenou osou), trčí mi od těla pod úhlem takových 40° - což je další věc která mi ve střídavým úchopu brání, protože to pak na jedný straně držím o cca 15cm dál, což má zase za následek točení a úplně v prdeli těžiště. Nejhorší je ale ta páka v zápěstí u obrácený ruky, to se fakt nedá.

10.5.

Zapomněl jsem si s sebou vzít jakejkoli papír, takže nevím co jsem cvičil, ale nakonec je to docela dobře. Dřepy jsem vzdal u kila, kdy jsem naprosto nezvládal techniku a buď se houpal přes paty nebo přepadával přes špičky. Čím víc se snažím to dělat správně tím je to horší... Když mě začly brát spodní záda (bolest ani ne tak z páteře jako pocitu namožených a ztuhlých spodků vzpřimovačů), vysral jsem se na dřepy a začal s mrtvolama... který jsem vzdal u kila, kdy už to bylo na hranici únosnosti.

Poslední týden je fakt špatnej. Viz předchozí zápis. Snad se to brzo zlomí.

Záda pořád tragicky neposlouchají. Jsem si na 90% jistej, že ten levej fixátor nikdy neopravím. Už je to několik měsíců a zlepšení objektivně nula. Je to jak lavina - s tímhle se mi půlka cviků provádí FAKT blbě, což je kurva frustrující, a následkem toho jsem akorát nasranej, a už tak nulová trpělivost pak často přerůstá v záchvaty zuřivosti.
drlift_

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Bohužel nemám na co, ale už jsem to měl několikrát v plánu, protože nejsi první kdo mi to nevěří

Ty neumis natocit video na mobil? Nikdo po tobe nechce nejakou super kvalitu. Jo a natoc rovnou i ty drepy
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mobil je zařízení, ze kterého se volá a píšou smsky To v praxi znamená, že za tímhle účelem mám věc, která stojí míň než litr a je pokudmožno z bazaru

Ale zájemci se můžou stavit v Mělníku. Jako bonus uvidí nejhorší posilovnu ve středních Čechách

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: