made-in-china

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - made-in-china  Úvodní stránka -> Ostatní -> made-in-china
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 12:29 pm    Předmět: made-in-china Odpovědět s citátem

Jen taková, řekl bych pro spoustu podnikatelů, známá stránka.

http://www.made-in-china.com/

Dávám to sem jen kvůli tomu, aby bylo krásně vidět jak se hodně věcí v Číně vyrábí, jakým způsobem se vlastně platí za značky atd.
Celkem mě dostalo, jak jim ani nevadí, že vám vyrobí přesnou kopii mašin Hammer Strenght a ještě mají na stránkách i obrázek s jejich logem.

http://frank070611.en.made-in-china.com/product-list-1.html
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Georgo_K

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobra je taky alibaba.com... kdyz jsme meli butik se sperkama, tak hodne veci slo pres tuhle stranku, je to celosvetova, nejen china.. takze jsme tahali jak s ameriky tak z turecka atd atd :)

jinak u tech stroju by me zajimala cenovka :))
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Georgo_K napsal:
dobra je taky alibaba.com... kdyz jsme meli butik se sperkama, tak hodne veci slo pres tuhle stranku, je to celosvetova, nejen china.. takze jsme tahali jak s ameriky tak z turecka atd atd :)

jinak u tech stroju by me zajimala cenovka :))

a jak to funguje s objednávkou? napíše se jím mail a dohodnou se podmínky, jak dlouho to trvá než to dojde atd.
owar

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono je to docela ojeb, protoze penize se posilaj vzdycky dopredu a nikdy nevis jakou to ma kvalitu, jestli ti to vubec prijde, a kdyz nejsi spokojen, tak jestli ti vubec poslou nahradu nebo penize zpet..plus to trva hrozne dlouho..musi si clovek davat velkej pozor, mit stesti a dobre vybrat dodavatele..popripade chtit vzorek jako prvni..a uplne nejlepsi je se jet podivat do ty tovarny a jeste tam nechat nakyho svyho supervizora, aby nechodili naky zmetky..ale to uz je pro vetsi hrace na trhu..
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nejsou třeba podobné stránky pro německo či polsko?
madball

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já to sem dával hlavně z jinýho důvodu.

1. Je sice pěkný, že firmy ušetří na výrobě v Číně, ale zároveň tím člověk riskuje, že mu jeho zboží budou výrabět pod jiným logem. Ale to už je China standart.

2. Je hezký, že má někdo "značkový" cokoliv, ale ve výsledku je to velmi často vyrobeno ve stejný fabrice, jen s jiným logem a "výrobce" je vlastně jen překupník.
Oni mají pro zákazníka vlastně už hotovej výrobek, dají mu na výběr z několika variant a vzhledů a je hotovo, pak už se čeká jen na zásilku.

Samozřejmě owar má pravdu, že je lepší brát jen ověřený výrobce, ale to si člověk nemůže být nikdy jistej ani u nás. Možná v Číne bude i menší pravděpodobnost tunelu, než tady. :-)

Georgo_K: Tipoval bych, že cena bude standartně tak poloviční, než kdybys si to pořizoval od "výrobce". :-)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Georgo_K

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak my jsme brali dost veci z USA tam problem zadnej nebyl, dokonce jsme to meli do 7 dnu na procleni na ruzyni... z ciny to trvalo dele a meli jsme asi stesti na dodavatele, obednavali jsme takovy kulicky jako ze swarovski elements, ktery se tu prodavaj cca za 2000 set a z ciny je nakupka 180 kc za celej set a je to ve stribre... LOL obchodnici maji libovy marze... jinak se v cine daj sehnat i kvalitni a pekny veci... a levny... ale zas nevim jak s jinym zbozim, tahali jsme jen sperky... Ted uz to nedelame, dostali jsme licenci od SW a tak uz delame origo... na stribro neni spatny polsko, supr je italie, tam jsou libovy velkosklady ale to neni na obednavky pres net... a samozdrejme turecko... Jinak kdyz nekdo chce mit vetsi jistotu nez posilat prachy na blind, v praze v SAPE a kolem jsou spolecnosti ktery se tim dovozem zabyvaj
dogeatdog

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Občas nakupuju kraviny na DealExtreme
http://www.dealextreme.com/
Poštovné zdarma, dorazí to za cca tři týdny.. hračky pro děcka, kopie lega, dětské hodinky atd, stejné kraviny se u nás prodávají za mnohonásobně vyšší ceny.
Platba PayPal, číslo účtu bych asi nedával.
Spazik

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediná výhoda je cena, jinak má obchod s Asiaty jen samé minusy :-) Pokud za nima nebudete stát s klackem v ruce tak vás ojebou jak to půjde :-)
jir.ka

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Jediná výhoda je cena, jinak má obchod s Asiaty jen samé minusy :-) Pokud za nima nebudete stát s klackem v ruce tak vás ojebou jak to půjde :-)

si myslim, ze tak nejak je to skoro vsude jsou vyjimky, ale za to si holt zaplatis.
Greeg

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já se dovozem z číny v podstatě z velký části živím a musim říct že at řiká o čínanech kdo chce co chce tak takhle poctivý a pečlivý lidi jinde nejsou. Takovejch zásilek co jsem už objednával, nikdy se nestalo že by něco nepřišlo, že by neseděly kusy nebo typ zboží. Vždy přišlo vše co jsem si zaplatil. Když byl nějakej problem na celnici nebo cokoliv tak udělají všechno aby se to vyřešilo jako kdyby jste byli jejich jediný zákazník. A to at objednávám na velkoobchodních servrech nebo na ebay, občas objednám něco i na tových těch pokoutných eshopech a vždy vše přijde. Samozřejmě tet už mám pár prověřených dodavatelů od kterých beru ale nebál bych se občas zariskovat. Když jsem vozil z francie, usa, pořád něco nesedělo, chybělo zboží nebo poslali něco jinýcho prostě lemplové a nezájem . A pak se divěj všichni proč jde evropa do háje ? proč je čína jedinej stát kterej má kladnou ekonomiku ? oni nás jednou všechny tou svojí precizností dostanou ...
Spazik

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Greeg napsal:
Tak já se dovozem z číny v podstatě z velký části živím a musim říct že at řiká o čínanech kdo chce co chce tak takhle poctivý a pečlivý lidi jinde nejsou. Takovejch zásilek co jsem už objednával, nikdy se nestalo že by něco nepřišlo, že by neseděly kusy nebo typ zboží. Vždy přišlo vše co jsem si zaplatil. Když byl nějakej problem na celnici nebo cokoliv tak udělají všechno aby se to vyřešilo jako kdyby jste byli jejich jediný zákazník. A to at objednávám na velkoobchodních servrech nebo na ebay, občas objednám něco i na tových těch pokoutných eshopech a vždy vše přijde. Samozřejmě tet už mám pár prověřených dodavatelů od kterých beru ale nebál bych se občas zariskovat. Když jsem vozil z francie, usa, pořád něco nesedělo, chybělo zboží nebo poslali něco jinýcho prostě lemplové a nezájem . A pak se divěj všichni proč jde evropa do háje ? proč je čína jedinej stát kterej má kladnou ekonomiku ? oni nás jednou všechny tou svojí precizností dostanou ...

No co jsem tak četl různě po internetu, tak si asi velká vyjímka. Taky je něco jiného nakupovat už hotové a nabízené nějaké china zboží v nějaké kvalitě a něco jiného poptávat custom výrobu např. v určitých evropských standartech kvality.
Neřekl bych že nás dostanou precizností, ale počtem a tím že makají skoro nonstop. Koupil by si snad radši Mercedes nebo nějakou čínskou plechovku?
Asijské ekonomiky těží z nerespektování standartů běžných na západě, jebou na ekologii, jebou na lidi, jebou na autorská práva, reklamace neexistuje atd.

Rychle na stránku:

Přejdi na: