|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
petr871
|
Zaslal: ne květen 06, 2012 7:44 pm Předmět: Dieta-jidlo, supl. atd.. |
|
|
Ahoj,
cvičím asi půl roku a za tu dobu jsem nabral poměrně dost svalové hmoty ale i dost tuku. Chtěl bych se Vás zeptat, zda by jste mi poradili, jak nejšetrněji shodit přebytečný tuk hlavně z oblasti břicha ale vlastně celého těla (mám ho tam už opravdu hodně) a vyrýsovat svaly. Četl o různých způsobech diety (sach vlny atd..) ale zajímalo by mě:
1) 1)Jaká metoda je nejšetrnější ke svalové hmotě (abych ztratil minimum svalu a maximum tuku)
2) 2)Zda dělat kardio atd..
3) 3)Jakým způsobem upravit stravu
4) 4)Jaké doplňky by jste mi dopurčili (spal. bcaa. atd..+konkrétní výrobci a produkty s kterými máte dobře zkusenosti nebo ohlasy)
5) 5)co jite v diete když mate hlad a sach. uz nemuzete a bilkovin už jste plní..
6) 6)na čem smažíte maso (na jakém oleji, či na vodě atdd… )- na vode s mi to moc nedaří …
Díky za odpovědi…
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
neni tech otazek zbytecne malo? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
ty voe na vodě se špatně smaží, zkus to v ní třeba uvařit ...
že vás to vůbec baví tady pořád dokola vodit za ručičku tyhle umělce, já bych to rovnou zamykal a mazal pak je tu 40 stránek topiců z čehož je většina - můj jídelníček, nebo jak mám zhubnout špeky na břichu, přeci každej normální člověk kterej si to tady projde musí dostat na všechny tyhle otázky odpověd ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
Hlavne se na všechny dá odpovědět tak, že by mohl vědět skoro nic, prootže je to všechno individuální.
1) Nejlepší způsob je zdravě jíst, přiměřeně - možná trochu pod hladinu výdeje, cvičit, nedržet dietu, ebýt v objemovce a ono to vyleze.
Pak jsou růlzné způsoby, už jsi zmínil sach.vlny, také třeba paleo dieta by mohla být vhodná.
Myslím si, že je jedno co zvolíš, zkrátka musíš mít příjem menší než výdej. Pokuud ho budeš mít výrazně nižší, ztratíš více svalů a hubnutí pujde rychleji.
2) Ano. (Zpětná otázka: v jaké míře si to představuješ...)
3) Zdravě. (Je to hodně hloupá otázka...nevím NA CO upravit stravu, ku jakému tréninku, ku čemu..)
4) S doplňky ti neporadím, já mám jenom protein a stravu na bílkoviny zvládám. To když si ho dám tak těch blkovin mám ještě moc.
5) Jelikož si to neumím moc dobře představit, doporučuju sníst zeleninu a zapít to kvantem vody, nic jiného mě fakt nenapadá. Já se prostě najím, a když mšá hlad je to CHYBA. Takovou dietu já neuznávám.
6) Nesmažím. Dusím. Olivový i slunečnicový olej, máslo.
Tvoje otázky působí spíš jako subjektivní dotazník:P
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 06, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Greeg napsal: | ty voe na vodě se špatně smaží, zkus to v ní třeba uvařit ...
že vás to vůbec baví tady pořád dokola vodit za ručičku tyhle umělce, já bych to rovnou zamykal a mazal pak je tu 40 stránek topiců z čehož je většina - můj jídelníček, nebo jak mám zhubnout špeky na břichu, přeci každej normální člověk kterej si to tady projde musí dostat na všechny tyhle otázky odpověd ne ? |
Já se řídím pravidlem "chovej se k ostatním tak jak chceš aby se oni chovali k tobě". Nevím jak ty, ale já se ledaskdy dokážu dostat do pozice idiota a pak jsem velice rád když má někdo pochopení a poradí mi. Vím že lidé tvé geniality, rozhledu a velikosti koulí tyhle problémy nemají, ale to víš, obyčejní lidé kteří nedosahují tvé velikosti. Těžko se to velikánům jako jsi ty chápe, ale zkus to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Greeg napsal: | ty voe na vodě se špatně smaží, zkus to v ní třeba uvařit ...
že vás to vůbec baví tady pořád dokola vodit za ručičku tyhle umělce, já bych to rovnou zamykal a mazal pak je tu 40 stránek topiců z čehož je většina - můj jídelníček, nebo jak mám zhubnout špeky na břichu, přeci každej normální člověk kterej si to tady projde musí dostat na všechny tyhle otázky odpověd ne ? |
Já se řídím pravidlem "chovej se k ostatním tak jak chceš aby se oni chovali k tobě". Nevím jak ty, ale já se ledaskdy dokážu dostat do pozice idiota a pak jsem velice rád když má někdo pochopení a poradí mi. Vím že lidé tvé geniality, rozhledu a velikosti koulí tyhle problémy nemají, ale to víš, obyčejní lidé kteří nedosahují tvé velikosti. Těžko se to velikánům jako jsi ty chápe, ale zkus to. |
jo to máš pravdu, lidi mého typu tyhle problémy nemají a to ani nemusejí být nikterak velicí nebo geniální, stačí když nejsou tak líní a zajímají se o danou tématiku , a než se někde začnou ptát tak proseděj spoustu času nad odbornýma článkama a knihama. Snažej se o tom dozvědět co nejvíce a to vše pak podle svého logického uvážení přeaplikovat na sebe protože každý je hodně individuální a měl by se řídit dle svých dosavadních výsledků. A pak se nemusejí ptát jak smažit na vodě, jestli je dobrý kardio na spalování tuků nebo co jíst když je v dietě hlad ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
Otazka jako , zda dělat kardio, jinak hubnout snad ani nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po květen 07, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Otazka jako , zda dělat kardio, jinak hubnout snad ani nejde. |
Nesouhlasím
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 07, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
pokud je nekdo tak linej, ze si neni schopnej nejaky zakladni informace nastudovat, tak by bylo vhodny obratit se na trenera, kterej je za ty "odpovedi" mimochodem placenej.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|