Koukal jsem po dlouhe dobe na "kulturisticke" videa a muzu rict, ze branchuv HC trenink se mi libi nejvic. Cvici timto stylem nekdo naturalni vubec ?
:D znáš nějaký známý nat kulturisty? já jich znám asi 10 a všichni z nich jsou známí hodně poctivejma a relativně pomalejma opáčkama v plném rozsahu pohybu
Tak me o kulturistiku ani tak nejde, ale rad se koukam na HC treninky :)
Co je HC tréning? Velké váhy (1-5 opakování), řev, pot, vydřená opakování (25+), dopomoc, brutální posilovna... nebo stačí jen hudba k tomu? Dnes už tohle splnuje skoro úplně každé video, když víš na koho videa koukat... a HC tréning si může každej udělat i sám, když na to má psychicky (fyzicky je to v pohodě, váhu vždy přizpůsobuješ) a dokáže se hecnout. Já už viděl tolik videí, že teď spíš kroutím hlavou nad videi, kde dá kultík 20x 180kg na dřep poctive hluboko bez propínání nohou a s kontrolovanou negativní fází pohybu, nebo nad mrtvolama Bena Pakulskiho, který byly dokonce z deficitu. Ale unavit sval umí každej a někdy je to i docela povinnost a to vidíš i u sebe v posilovně určitě.
Tim HC treninekm jsem spis myslel, kdyz srovnas Kaie, ktery jede pomale procitene opakovani, ci ruzne pomale pohyby zvedani se mi moc nelibi. Naopak Branch spis vic cheatuje a jede hodne vynucena opakovani.
Tim HC treninekm jsem spis myslel, kdyz srovnas Kaie, ktery jede pomale procitene opakovani, ci ruzne pomale pohyby zvedani se mi moc nelibi. Naopak Branch spis vic cheatuje a jede hodne vynucena opakovani.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru