|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chery
|
Zaslal: po květen 07, 2012 10:29 pm Předmět: Kalamáry |
|
|
Zdravím,rád bych se zeptal,jestli bych mohl do svého jídelníčku zařadit Kalamáry k 1.večeři.
Měly by obsahovat dostatek proteinů,ale zřejmě záleží na množství,to se tu snad dozvím :-)
Prosím,řešit jen kalamáry,ne jiná jídla!
A ještě bych se rád zeptal,jestli je dobré jíst například kuřecí s rýží k večeři,když ten den necvičím,neustále mám nutkání,že je lepší v den,co cvičím určitou část,že to pak lépe roste
Díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: po květen 07, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
Mrazene ciste kalamary proc ne, ale predsmazene obalovane, ze kterych obal tvori 70% to je fakt hnus, staci si precist slozeni
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 07, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Čisté kalamáry jsou výborný, jak chutově, tak složením.
To samé krevety, chotobničky a další mořské příšerky :). Jediná nevýhoda je, že jsou docela drahý a kolikrát těžko k sehnání (a teď nemyslím ty zmrazené obalované ve strouhance).
Kuře s rýží můžeš jak v tréninkový, tak netréninkový den.
edit: další nevýhoda je většinou složitá příprava, není jednoduchý si doma dobře připravit např. sépie nebo mušle.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 07, 2012 11:23 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Yggu, tazajici prosil resit jen kalamary lisovaný škrobosojový separát
Nezamyslat sa dalej.... |
opravil jsem ti to
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st květen 09, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | EpsteinBarr napsal: | Yggu, tazajici prosil resit jen kalamary lisovaný škrobosojový separát
Nezamyslat sa dalej.... |
opravil jsem ti to |
Hahaha, ještě že tu seš, zezačátku jsem ti nemohl přijít na chuť ale bez tebe by tu nebyla prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|