|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chery
|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:39 am Předmět: piškoty nebo banány? |
|
|
Po tréninku?
Jaký je váš názor?Co jíte vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:42 am Předmět: |
|
|
Já jím gainer :D ale před tréninkem si dávám banány - jinak myslím, že obojí - jak piškoty tak banány jsou dobrá varianta co si dát po tréninku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
Ja bych volil piskoty, ale jim ovesny vlocky.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:49 am Předmět: |
|
|
Ovesný vločky jsou ale komplexní sacharidy a po tréninku by tělo do sebe mělo dostat rychlý cukry ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:51 am Předmět: |
|
|
Před tréninkem by se měly jíst komplexní sacharidy (ne okamžitě..), beprostředně po tréninku a během pokud je potřeba doplnit glykogen ve formě rychlých sacharidů (VOLÍM BANÁNY protože to je přírodní potravina a myslím si že se vstřebá líp než piškoty (mouka,cukr,vejce)) a pak nechat tělo naskočit do stavuregenerace komplexními sacharidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Před tréninkem by se měly jíst komplexní sacharidy (ne okamžitě..), beprostředně po tréninku a během pokud je potřeba doplnit glykogen ve formě rychlých sacharidů (VOLÍM BANÁNY protože to je přírodní potravina a myslím si že se vstřebá líp než piškoty (mouka,cukr,vejce)) a pak nechat tělo naskočit do stavuregenerace komplexními sacharidy. |
pokud bych si jako potreningovy napoj bral matodextrin, s jakym DE doporucujes? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:07 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Ovesný vločky jsou ale komplexní sacharidy a po tréninku by tělo do sebe mělo dostat rychlý cukry ne? |
To sice teoreticky ano, ale zase se neboj, ze si telo s tema komplexnima neporadi a nevezme si co potrebuje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
DE? Lepší se zeptat než být blbá...
napadlo mě jen Dodání Energie :D V takovém případě se řídit dávkováním nebo si to dopočítat do příjmu..zase záleží podle mě co jsi dělal...
Draper: Já si myslím, že se rychlé cukry nemusí nutně dávat pokud máš přístup ke komplexním a trénink nebyl náročný, ale opět záleží co jsi dělal,...po tříhodinovém tréninku kdy mám mžitky před očima bych raději vypila i vodu s cukrem než snědla rýži :D
Každý sacharid se štěpí na glukózu. Komplexní hůř, jednoduché lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
Tak nej volba dle mýho je gainer , a když ne , tak radši už ty banány než piškoty bych volil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
DE- 6 Maltodextrin je přípravek složených cukrů vyroben enzymatickou hydrolýzou nižšího stupně s malým zastoupením jednoduchých cukrů. přednostně určen pro použití
ve sportovních nápojích při vytrvalostních sportech jako rychlý i dlouho trvající zdroj energie, který 1) průběžně dodává energii 2) podporuje využívání energie z tuků.
* Maltodextrin DE 15 má vyšší GI a středně rychlou vstřebatelnost
* střední dextrózový ekvivalent Maltodextrinu vyrovnává krevní cukr = zahání hlad a chuť na jídlo
* osmolarita polysacharidu Maltodextrinu dovoluje použít více energie v jedné dávce nápoje
ale moudry z toho nejsem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
Po tréninku vyšší DE. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Po tréninku vyšší DE. |
a mohl by jsi mi zkratku DE rozsifrovat?
A proc je lepsi vyssi DE? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
Čím vyšší DE, tím vyšší sladkost.
A rozhodně bych neřekl, že je to lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
Maltodextrins are classified by DE (dextrose equivalent) and have a DE between 3 to 20. The higher the DE value, the shorter the glucose chains, the higher the sweetness, the higher the solubility and the lower heat resistance. Above DE 20, the European Union's CN code calls it glucose syrup, at DE 10 or lower the customs CN code nomenclature classifies maltodextrins as dextrins.
Čím vyšší DE, tím kratší oligosacharidový řetězec, vyšší sladkost, vyšší rozpustnost a nižší odolnost vůči teplu, rychlejší vstřebatelnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Čím vyšší DE, tím vyšší sladkost.
A rozhodně bych neřekl, že je to lepší. |
takze DE je jenom o sladkosti?
a jak s tim souvisi GI? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|