|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RoscoeArbuckle
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
devast
|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | chlapi, na tréninky helma nebo ne? a pokud ano, jakou doporučujete? |
Tak helma určitě. Na tréninky nejlíp asi s lícními chrániči.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
Díky boxu ignoruju posilku a dělám jen cviky s vlastním tělem.
Teď o víkendu jsem nicméně narazil u prarodičů na tatíkovy staré činky. dvakrát 0,75kg a dvakrát 4kg činka. Je to k něčemu? Ty třičtvrtěkilovky hypoteticky na stínovku, ale co s čtyřkilovkama? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
ty 4kg mam taky, takovy ty kulaty vid?  ja to pouzivam jenom na rehab cviky na ramena, nebo na rozcviceni.. jinak je to imho k nicemu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
4kg je tak akorát váha na zadní delty, případně na rozcvičení. Nezahazoval bych je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: ne květen 06, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | Floyd vs Cotto, zasrana politika v tom boxe, je mi s toho na grc |
Mayweather: 179 punches landed (sám inkasoval od Cotta 59 ran na hlavu a 46 na spodek)
Cotto: 105 punches landed (od Floyda schytal 144 úderů na hlavu a 35 na spodek)
Co se ti tedy nezdá?! Zasloužená výhra Mayweathera Jr. Jinak zápas to byl parádní.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Mictian napsal: | | c87 napsal: | Floyd vs Cotto, zasrana politika v tom boxe, je mi s toho na grc |
Mayweather: 179 punches landed (sám inkasoval od Cotta 59 ran na hlavu a 46 na spodek)
Co se ti tedy nezdá?! Zasloužená výhra Mayweathera Jr. Jinak zápas to byl parádní. |
box nieje matika, tie Floydove rany teda moc dmg nespravili ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: út květen 08, 2012 2:21 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Mictian napsal: | | c87 napsal: | Floyd vs Cotto, zasrana politika v tom boxe, je mi s toho na grc |
Co se ti tedy nezdá?! Zasloužená výhra Mayweathera Jr. Jinak zápas to byl parádní. |
box nieje matika, tie Floydove rany teda moc dmg nespravili ... |
Opět se ti musím jen zasmát. Protože se skutečně nehraje na to, kolik to spravilo dmg, jako u tebe ve WOWKU. A mimochodem, Floyd dal 128 POWER PUNCHES a Cotto 75.
Musíš se příště líp koukat a ne hned počítat každou ránu do krytu Floyda, který má skvělou defensivu a contra útoky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st květen 09, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 09, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
„Viděl jsem Davida Haye před pár týdny a vytáhl nůž," řekl Chisora. „Jedl jsem steak, bylo to v restauraci," odpověděl Haye.
Z tohohle chčiju smíchy
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st květen 09, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Mictian napsal: | | c87 napsal: | | Mictian napsal: | | c87 napsal: | Floyd vs Cotto, zasrana politika v tom boxe, je mi s toho na grc |
Opět se ti musím jen zasmát. Protože se skutečně nehraje na to, kolik to spravilo dmg, jako u tebe ve WOWKU. A mimochodem, Floyd dal 128 POWER PUNCHES a Cotto 75.
Musíš se příště líp koukat a ne hned počítat každou ránu do krytu Floyda, který má skvělou defensivu a contra útoky. |
ja hram pocitacove hry a ty tu argumentujes naklikanymi udermi a poctom power pucnhov :DD... ako to do prdele rataju, jako podla coho? rychlost vetru v jejich zadech x doba dopadu? Taketo stasts su pre amaterov ako si ty, tak bez klikad dalej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: st květen 09, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Mictian napsal: | | c87 napsal: | | Mictian napsal: | | c87 napsal: | Floyd vs Cotto, zasrana politika v tom boxe, je mi s toho na grc |
Musíš se příště líp koukat a ne hned počítat každou ránu do krytu Floyda, který má skvělou defensivu a contra útoky. |
ja hram pocitacove hry a ty tu argumentujes naklikanymi udermi a poctom power pucnhov :DD... ako to do prdele rataju, jako podla coho? rychlost vetru v jejich zadech x doba dopadu? Taketo stasts su pre amaterov ako si ty, tak bez klikad dalej... |
Už to nekomentuj, nerozumíš tomu. Floyd vyhrál právem. Měl jsi jim běžet poradit a pokárat je, určitě by na tebe dali
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|