A jestli mel nastrelene delty nevim, ono to tak mohlo jen vypadat, vzledem k tomu ze je mel az moc velke a ze zadniho pohledu defektni. A proc by se nastreloval syntholem v priprave na soutezi, to snad delaji tesne pred soutezi ne?
A jestli mel nastrelene delty nevim, ono to tak mohlo jen vypadat, vzledem k tomu ze je mel az moc velke a ze zadniho pohledu defektni. A proc by se nastreloval syntholem v priprave na soutezi, to snad delaji tesne pred soutezi ne?
Z mého pohledu působil měkce pořád...
To že měl nastřelený delty asi nevíš jen ty. U nikoho jinýho to nebylo tolik vidět jako u něj... Tak obrovský zadní delty neměl ani z poloviny Flex a to je co říct...
Vysvetli mne proc by si pichal synthol do zadnich deltu, kdyz uz tak je mel extremni a hodne dominovaly. A navic proc by si synthol pichal v priprave na soutez nekolik tydnu pred, pokud vim tak ten synthol v tele nevydrzi vecne.
Vysvetli mne proc by si pichal synthol do zadnich deltu, kdyz uz tak je mel extremni a hodne dominovaly. A navic proc by si synthol pichal v priprave na soutez nekolik tydnu pred, pokud vim tak ten synthol v tele nevydrzi vecne.
Děláš si ze mě prdel nebo jsi tak naivní??? Proč asi dominovaly? Protože je měl plný syntholu...
Synthol nevydrží věčně, ale několik let ano! Stačí se podívat na ruce a ramena Flexe po 5 letech necvičení... Stále měl sythnol v ramenou, v tricepsech a bicáky byli až směšný
Jestli si opravdu mysliš, že Dillet svoje zadní a střední delty vypracoval a nemá v nich synthol, tak jsi naprosto mimo...
Tady ti to je doufám jasný:
Flex asi po 5 letech od ukončení kariéry... Synthol jen tak nezmizí... Koukni se na střední delt... trochu zmutovanej a o rukou nemluvím...
Naposledy upravil Dzardas dne út květen 08, 2012 7:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Ten Wheeler si spis myslim ze si ten synthol instaloval az po jeho navratu z nemocnice a nahrazoval tim AS, protoze by to jeho ledviny neunesli.
A opravdu si myslim ze v zadnich deltach nic Dillet nemel, narostly mu tak protoze mel proste takovou genetiku a uz se to tu nescetnekrat resilo, ze jeho zadni delty narusovaly symetrii oproti jeho zadum a celkove to proto vypadalo defektne. Nemyslim si ze by Dillet chtel aby to tak vypadalo. Jestli Dillet pouzival synthol tak ne do zadnich delt a je me jedno co si o tom myslis protoze to tak proste vidim tecka.
Tommy tak si rikam co na tomhle foru vubec pohledavas? O kulturistice nevis nic, o silovych sportech nevis nic, o svalech nevis nic, o treninku nevis nic, o strave, doplnkach a regeneraci uz vubec. Jen mas par vytipovanych kultiku (a to jeste ne, tech nejlepsich) nad kteryma si "honis vocas", a obcas se zapojis do tematu s drogama, to je tak asi vse. Jsi zvlastni clovek.
Děláš si ze mě prdel nebo jsi tak naivní??? Proč asi dominovaly? Protože je měl plný syntholu...
Synthol nevydrží věčně, ale několik let ano! Stačí se podívat na ruce a ramena Flexe po 5 letech necvičení... Stále měl sythnol v ramenou, v tricepsech a bicáky byli až směšný
Jestli si opravdu mysliš, že Dillet svoje zadní a střední delty vypracoval a nemá v nich synthol, tak jsi naprosto mimo...
Tady ti to je doufám jasný:
Flex asi po 5 letech od ukončení kariéry... Synthol jen tak nezmizí... Koukni se na střední delt... trochu zmutovanej a o rukou nemluvím...
tommy si nedela prdel on je proste takovej jinej jinak naivni a malo informovany mi spise prijdes ty,ale s tim se da pracovat :D za prve synthol zmizi vcelku rychle a rozhodne se nejedna o roky,jak uvadis,spise flex ma rad injekce i po transplantaci ledvin...navic ne vzdy se musi jednat o synthol,latek na podobne bazi je ponekud vice.
Tommy tak si rikam co na tomhle foru vubec pohledavas? O kulturistice nevis nic, o silovych sportech nevis nic, o svalech nevis nic, o treninku nevis nic, o strave, doplnkach a regeneraci uz vubec. Jen mas par vytipovanych kultiku (a to jeste ne, tech nejlepsich) nad kteryma si "honis vocas", a obcas se zapojis do tematu s drogama, to je tak asi vse. Jsi zvlastni clovek.
Jak muzes vedet ze nevim nic o strave, treninku? Z ceho soudis? Z toho ze se nezapojuju do diskuzi? XD
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru