|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pijonyr
|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jir.ka
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
navic je ten pilos nejlevnejsi z tvarohu. (aspon teda v mem okoli)
|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
Zaslal: st květen 09, 2012 6:11 am Předmět: |
|
|
no výrobce je stejnej, takže tam asi rozdíl nebude (pokud si teda Tesco nepřeje ten jejich víc ředit vodou  )
v těhlech nutričních tabulkách sou často chyby a překlepy
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 09, 2012 6:23 am Předmět: |
|
|
S tema bilkovinama je to nesmysl. Tyhle tvarohy maji okolo 30g / 250g, pak jsou jeste cerstve v takovych tech papirovych obalech (vypada to jak kostka masla) a co si pomatuji, tak nizkotucny od Zeletavy mel 18g na 100g tzn. nejakych 44g bilkovin na 250g vyrobku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st květen 09, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
To jo ale v těch papírech je taky dražší. Já kupuji klasický pilos jeho cena je skvělá, chutná taky dobře a bílkovin má 28g. Což je v celku dobré. A nebo ten v globusu. tvarohy mají 12g bílkovin na 100g.
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: st květen 09, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
tesco tvaroch neni špatnej, chutná mi třeba víc jak pilos ( aspon myslim teda pilos takovej ten zelenej ) mě přijde že má takovou jinou chut než ostatní. Vždycky když jedu do makra tak vezmu 2 nebo 3 balíky madety za 15.- ta je prostě nejlepší ...
ještě k tomu co už se tady řešilo, tak že je tesco nemusí znamenat že je to uplně šit. Několik lidí z rodiny dělá v Olmě a běžně dopoledne se jede třeba olma, odpoledne se jede clever, večer spár, a v noci začíná znova olma , akorát se přehazujou etiketovače ...
tak ten divnej tvaroh neni pilos ale milko z billy za 11 korun výrobce Polabské mlékárny . Dneska sem si ho zase koupil a nic moc teda ... Doma se podívám kdo vyrábí to tesco ( vanička je ale stejná)
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: st květen 09, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
no když se kouknete na etiketu tak pilos a tesco tvaroh vyrábí stejnej výrobce CZ 770 ES na obou takže bych řekl že jedinej rozdíl bude v ceně a obalu
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 7:23 am Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | no když se kouknete na etiketu tak pilos a tesco tvaroh vyrábí stejnej výrobce CZ 770 ES na obou takže bych řekl že jedinej rozdíl bude v ceně a obalu |
Kdyz jsem byl v Lidlu pro tvarohy naposledy - cca pred 3 tydny - tak Pilos tvaroh nizkotucny, 250 g vanicka mely znacku DE xxx TH, tak jako x mesicu predtim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Svent
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
Možná jsem debil, ale kde si vzal těch 46,25 g bílkovin - vždyť v těch odkazech jsou stejné hodnoty u bílkovin - 30g. Jen se tam liší ty sacharidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
tak to uz zmenili, protoze to tam fakt bylo _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Svent
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 10:11 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | tak to uz zmenili, protoze to tam fakt bylo |
Aha :D, takže je to v podstatě všecko stejný, když jde jen o množství bílkovin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
Tvaroh jako tvaroh (z obchod. řetězců), těch pár g bílkovin rozdílu nehraje roli. Něco jiného bude domácí čerstvý tvaroh, ale ani tam těch bílkovin nebude 2x tolik, s jistotou ale bude tučnější. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Tvaroh jako tvaroh (z obchod. řetězců), těch pár g bílkovin rozdílu nehraje roli. Něco jiného bude domácí čerstvý tvaroh, ale ani tam těch bílkovin nebude 2x tolik, s jistotou ale bude tučnější. |
Počkej. Když tam bude o dost více bílkovin a tuku, musel bys ubrat jinde a pak už bys neměl klasický měkký roztíratelný tvaroh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Frozz. napsal: | | Tvaroh jako tvaroh (z obchod. řetězců), těch pár g bílkovin rozdílu nehraje roli. Něco jiného bude domácí čerstvý tvaroh, ale ani tam těch bílkovin nebude 2x tolik, s jistotou ale bude tučnější. |
Počkej. Když tam bude o dost více bílkovin a tuku, musel bys ubrat jinde a pak už bys neměl klasický měkký roztíratelný tvaroh. |
Neřekl jsem, že v domácím bude o dost více bílkovin, vše bude cca stejné. Jediné, čeho tam bude více, jsou tuky. Však takhle to je např. u mléka, mléko z farmy taky není polotučné nebo nízkotučné, protože neprochází procesem odstřeďování.
Tak snad neplácám nesmysly _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Mablung napsal: | | Frozz. napsal: | | Tvaroh jako tvaroh (z obchod. řetězců), těch pár g bílkovin rozdílu nehraje roli. Něco jiného bude domácí čerstvý tvaroh, ale ani tam těch bílkovin nebude 2x tolik, s jistotou ale bude tučnější. |
Počkej. Když tam bude o dost více bílkovin a tuku, musel bys ubrat jinde a pak už bys neměl klasický měkký roztíratelný tvaroh. |
Neřekl jsem, že v domácím bude o dost více bílkovin, vše bude cca stejné. Jediné, čeho tam bude více, jsou tuky. Však takhle to je např. u mléka, mléko z farmy taky není polotučné nebo nízkotučné, protože neprochází procesem odstřeďování.
Tak snad neplácám nesmysly |
To na co jsem narážel je, že pokud bys přidal hodně bílkovin a tuku, musel bys ubrat vodu a to by se odrazilo na konzistenci. Ale asi jsme si špatně rozumněli.
Co se mléka týče, to samozřejmě prochází odstřeďováním, nicméně tuk se pak přidává zpátky. Tudíž není problém udělat tvaroh ze supertučného mléka. Je jen otázkou zda je levnější tvaroh vyrábět z více bílkovin a nebo více tuku. Ostatně máš také tvarohy s různým obsahem tuku. Co vím, v mléce máš 3 - 7 % tuku, v tvarozích 0,5 - 10 %.
Mimochodem, teď jsem se díval že tvrdý tvaroh má zatraceně velký obsah bílkovin. Je někdo dostatečně otrlý aby ho jedl?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|