|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po duben 16, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnold Strong
|
Zaslal: so duben 21, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so duben 21, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
Paul Poloczek a Peter Molnár
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: so duben 21, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
Pries? Ten vypadal úplně jinak. To je Lukáš Topinka.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
jj, skoda ze uz nesoutezi ta jeho postava se mi libi z tech ceskych kulturistu snad nejvic.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | jj, skoda ze uz nesoutezi ta jeho postava se mi libi z tech ceskych kulturistu snad nejvic. |
koukni na mladýho Kince ;) možná sem pak budeš moct házet místo icemana a vlka právě jeho fotky
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:43 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | jj, skoda ze uz nesoutezi ta jeho postava se mi libi z tech ceskych kulturistu snad nejvic. |
koukni na mladýho Kince ;) možná sem pak budeš moct házet místo icemana a vlka právě jeho fotky |
no tak sorry ale na nem nic extra nevidim, nelibi se mi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
Mělo by to být před 2009, protože se tuším sekce "doping", když jsem se tu na foru poprvé zaregistroval, zrušila, takže tipuju 2007/2008 ? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
2003? _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|