Dzitro´s LOG - Dieta do 1.1. 2014

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dzitro´s LOG - Dieta do 1.1. 2014  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dzitro´s LOG - Dieta do 1.1. 2014
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dzitro

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 4:52 pm    Předmět: Dzitro´s LOG - Dieta do 1.1. 2014 Odpovědět s citátem

zdravim Vás, pánové začal bych asi takto, dříve jsem se věnoval aktivnimu hrani hokeji od cca 7mi let do 15ti let v tu dobu jsem byl uplne vpohode a zadnou nadvahou ani nicim podobnym jsem netrpel v tu dobu jsem mel 3x tydne trening a dalsi dva dny posilovnu v 15ti jsem zvedl 100kg na benchpress, ale jak cas plynul tak jsem se na hokej vyprdnul.. a vsechno zacalo jit z kopce, zacal jsem hrat pocitacove hry a vsechno slo dohaje, zniceho nic jsem pribral neco kolem 40kg :/ za da se rict rok a pul.. a pred dobou jsem si rekl ze se na to neda koukat a zacal jsem zase chodit do fitka, do fitka chodim cca 6mesicu, zezacatku to byla spise flakarna ale postupem casu a poznavani novych lidi sem si osvojil sve techniky a zacalo me to cim dal vice bavit.. a chtel bych tomu upravit jidelnicek, popr. kdyby tu byl nejaky odbornik co by mi napsal jidelnicek a aktivity..

Je mi 18let, merim 182cm, vazim 100kg : ( podarilo se mi uz neco shodit ale stale to neni ono.. zezacatku jsem se specializoval na corte cviceni a podobné, bavilo me zvedat velké váhy a skoncil jsem na 180kg mrtvola a 125kg bench a drep 120kg, postupem casu jsem si rekl ze se na tohle vyprdnu a prestal jsem tyto cviky vice mene delat krome benchpressu u ktereho jsem mel velkou pauzu kvuli brigade..

a ted se chci zeptat jestli by mi nekdo pomohl upravit jidelnicek vim ze toho je vsude moc, ale nenasel sem specificky na sebe.. kamarad kdyz jsem mu rikal ze jim tohle a tohle, mi hned rekl ze jsem podviziveny, ale ja si tak nepripadam :D jde jen o to ze ted mam 3x tydne 1,5 az 2hod posilovnu, kazdy den specializace na neco jineho, + v utery delam jen ruce (bic, tricp) a cardio, budto beham, nebo jezdim na kole, a ctvrtek chodime budto s kamaradem na pytel nebo se snazim taky jit behat, o vikendu relax.. v teto aktivni forme to delam cca 1mesic, citim se daleko lepe, ale jde mi o to abych zhubnul, predevcirem jsem si koupil carnitin na podporu hubnuti a BCAA..

mé cíle, zhubnout ještě vice, bricho a nohy a nabrat nejakou svalovou hmotu a pokusit se něco vytvarovat.

tz. hledam nekoho kdo by mi napsal jidelnicek, vim ze jich vsude je milion.. ale ja potrebuju nejakej dietni ne na objem :D momentalne preferuju ryzi a kur maso, dejme tomu dva - tri platky kur prs a k tomu pul pytliku ryze, mam 2 obedy nekdy tri a vecer jen neco lehkeho.. prosim pomocte, zitra mozna pridam video z golema s treningu zad a bricha, diky

PS: predem se omlouvam za hrubky a nedokonalosti :D psal jsem to narychlo..

Naposledy upravil Dzitro dne po listopad 18, 2013 6:52 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dzitro

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Den první 4. 5. 2012 - ZÁDA x Břicho

tak prijel jsem do posilovny dal si mensi protahovacku, pak jsme zacali

pritahy s VC v predklonu s podhmatem

1x20x20kg
1x10x40kg
2x10x60kg
1x8x65kg
1x5x67,5kg
1x8x60kg
1x10x40kg

mezitim po kazde druhe serii bricho
5x20-10

tahani kladky na prsa s sirokym uchopem
1x20x57,5
1x10x62,5
1x10x72,5
1x10x80
2x10-8x87.5
1x8x72,5
1x10x62,5
1x15x42,5

pak jsem dal jeste uzky uchop s podhmatem na kladce na prsa
1x10x62,5
1x10x72,5
1x10x80
1x10x87,5
2x8-6x92,5
1x8x72,5
1x10x40

mezitim bricho zase po dvou seriich
4x15-10

v klece s jednoruckou pritahy
2x15x27,5kg
1x10x33
2x10x35
3x8-7-8x40
2x10x22

bricho - sklapovacky
2x15

a konec.. chtel bych se zeptat co delam spatne, an co si dat pozor pri tomto treningu apod?
Dzitro

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5 - 6. 5.2012

vcera lehkej streching a dnes VOLNO
Dzitro

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedele 6.5 2012 - jidelníček

tak rano jsme se probudili

dal jsem carnitin 15ml
pak v 8:00 - musli cca 100g s mlykem polotucnym
pak okolo 10:00 akorat banan
12:00 - oběd - rýže cca pytlík s 2kur. platkama
15:00 - 2 oběd - rýže cca 1/2 pytliku a 2kur platky
16:00 - svacina - mrkev
18:30 - vecere - rýže 1/2 pytliku a 2kur platky
19:30 - svacina - 2x vajicko s jednim chlebem
plus pred spanim zase carnitin 15ml

jedu na hubnuti, je to tak alespon trochu dobre?
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8:00 - vločky / bílý jogurt
10:00 - zelenina, oříšky (?)
12:00 - oběd (rýže, maso...)
15:00 - svačina (kousek ryby / 2-3 vajíčka, zelenina...)
18:00 - večeře (něco jako oběd)
20:30 - tvaroh, trochu mléka

Já bych to udělal třeba takhle...nevím, jak si jedl doposud, máš 100kg, takže se ty sachry nesmí zkrouhnout o moc, ale postupně a pomalu.
Měl bys tam zdravé tuky z oříšků, oleje, ryby, vajíček ... bílkoviny by měly být OK (plátky kuřecího, jogurt, mléko, taroh..) + samoz. ovoce zelenina. Sachry z rýže (nebo těstoviny, brambory, whatever), vloček atd.
strelka

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

160g bílkovin a 500g sacharidů...
Dzitro

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2012 5:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zelaninu mam pravidlene, at uz ke svacine nebo nekdy jindy.. a slo by abych to namichal jeste s proteinem? abych doplnil ty bilkoviny? :) budu mit 80% ?

BTW. driv jsem jedl zaprvy vsechno a jedl jsem i rohliky, a hodne nezdraveho.. ted se ucim jist vickrat za den, protoze driv to bylo rano ve skole snidane, pak az ve ctyri obed a potom nekdy v sest v sedm vecere :/ a hlavne rano kdyz jsem se probudil tak telo melo porad hlad.. kdyz jsem to resil ze zkusenejsima rikali ze i to co jim ze to je pro me hrozne malo, ze bych mel prijmat daleko vic bilkovin a otrochu vic sacharidu.. tak nevim :) ted si myslim ze mam daleko vic jidla a chutneho, akorat se bojim toho tvarohu a bileho jogurtu.. : (
Dzitro

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7.5 2012 KOZY + maly cardio

tak na zahrati 5min kolo

lavice nahoru
30x 12kg
25x 15kg
20x 20kg

15x25kg
15x30kg
15x32kg
10x35kg
8x35kg
9x35kg
8x35kg

20x17.5kg

lavice dolu
15x22kg
12x27.5kg
10x30kg
12x30kg s dopomoci
15x20kg

kolo 5-10min

rozpazky

10x8kg
10x9kg
12x12kg
8x10kg
10x7kg

pullover

10x22kg
12x25kg
10x27kg
Dzitro

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak panove dnes prisel protein od nutrendu WHEY CORE 100 chci se zeptat jak ho co zakomponovat do me stravy? .) diky prosim mam i rano nebo jen po treningu, byl bych rad aby mi to nekdo vysvetlil, jestli i misto svacin atp :) diky

jidelnicek ted bych si predstavoval takto, bohuzel stavam v 5:00 a jdu jeste naotocku do prace, takze rano

5:00 - jen na lacnej zaludek do pul hodiny banan
7:00 - vlocky s mlikem, popr. 2 vejce a chleba s rostlinym tukem
10:00 - 2celozrny rohliky, + taveny syr nebo nejaka sunka
12:00 - 2-3 platky kureciho + 3/4 pytliku ryze
14:00 - banan, ovoce, vajicka,
15:00 - vetsinou druhy obed - 2-3 platky kureciho + 3/4 pytliku ryze
18:00 - vajicka, nebo tvaroh s medem chci zkusit, nebo protein..
20:00 - vajicka, zelenina..

poradte jak to namixovat, popr. doplnit nejaky veci : ( prosim prosim, driv kdyz jsem hral hokej tak sem nepotreboval takhle razantne hubnout mam 80ti% protein plus BCAA a Carnitin
Dzitro

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

premyslim o tom ze bych nekomu zaplatil za to aby mi napsal nejakej jakejs jidelnicek.. :/
ego

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle jídelníček vypadá v pohodě, akorát ten tvaroh dávej před spaním. taky bych přidal nějaký tuky jako např. kvalitní máslo nebo nějaký ořechy. no a k tomu proteinu, s tim že máš dvakrát denně maso a všude vajíčka, tak podle mě ani není potřeba, ale když už ho máš, tak já osobně bych ho dával klidně na tu svačinu v 10.

edit: a vynechal bych ten chleba.
Dzitro

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ego napsal:
tenhle jídelníček vypadá v pohodě, akorát ten tvaroh dávej před spaním. taky bych přidal nějaký tuky jako např. kvalitní máslo nebo nějaký ořechy. no a k tomu proteinu, s tim že máš dvakrát denně maso a všude vajíčka, tak podle mě ani není potřeba, ale když už ho máš, tak já osobně bych ho dával klidně na tu svačinu v 10.

edit: a vynechal bych ten chleba.

dobre, a jaky treba orisky? .) nemuzu si predstavit jaky :D a na svacu teda mam si vzit nejaky pecivo a k tomu jeste protein? nebo neco jinyho co myslis? .) a co misto chleba? myslis ze to celozrny pecivo je ok? :)
ego

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k proteinu na tu svačinu bych dal třeba banán, místo chleba můžeš dát např. racio, no a u těch oříšků je to fuk :D u těch je právě obrovskej výběr, takže by si měl vybrat každej.. já zbožňuju kešu :) jinak můžeš vlašský, lískový, mandle, pistácie..
Dzitro

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ego napsal:
k proteinu na tu svačinu bych dal třeba banán, místo chleba můžeš dát např. racio, no a u těch oříšků je to fuk :D u těch je právě obrovskej výběr, takže by si měl vybrat každej.. já zbožňuju kešu :) jinak můžeš vlašský, lískový, mandle, pistácie..

paraada :)) tak super, nejak takhle to zkusim zakombinovat :) myslite ze mi bude stacit ten protein s bananem? .) kazdopadne ty kesu atp. vypada az moc dobre... btw. myslim ze nic z toho nesmi byt solene ze jo? :) diky
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, nejlépe NEpražené a NEsolené. Můžeš použít mandle, kešu atd...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dzitro´s LOG - Dieta do 1.1. 2014 Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: