Dzitro´s LOG - Dieta do 1.1. 2014

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dzitro´s LOG - Dieta do 1.1. 2014  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dzitro´s LOG - Dieta do 1.1. 2014
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ego

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a taky máš celkově docela dost vajíček za jeden den, tak kdybys někdy měl chut na něco jinýho, dej si nějakej bílej jogurt nebo cottage.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dzitro

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 6:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

achjo tak mam dva problemy.. :/ :D ted jsem byl u nas v kramku a zjistil jsem ze lupinky dosli.. tak mam misto toho nesquik co mate vy za vlocky? :) a pak jsem se byl podivat jestli tam jsou mandle nebo neco kesu treba a vsechno je tam v soly a prazene.. tak jsem vybral jedny cerne mandle jen natural :) btw. da se s necim ten cottage michat? :D me moc nechutna, a ten jogurt taky ? :) diky
Oddo

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Se vší úctou jestli budeš žrát neskvik tak to rovnou zabal. Cottage se mi osvědčil v kombinaci s česnekem, nebo s bazalkou a namazat na pečivo místo těch tavených sýrů nebo co si to tu psal...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Dzitro

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre dobre, tak jaky lupinky doporucujete? :) diky
Oddo

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzitro napsal:

Žádné lupínky, poctivé vločky, na výběr je jich tuna, nejlepší cenově vyjdou asi ovesné vločky (celé, drcené), pak mě moc chutnají jáhlové vločky, pohankové, pšeničné, špaldové, žitné, je to jedno :) Dělej si je na snídani s mlékem, jogurtem, medem, podle fantazie a chuti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Dzitro

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Dzitro napsal:

Žádné lupínky, poctivé vločky, na výběr je jich tuna, nejlepší cenově vyjdou asi ovesné vločky (celé, drcené), pak mě moc chutnají jáhlové vločky, pohankové, pšeničné, špaldové, žitné, je to jedno :) Dělej si je na snídani s mlékem, jogurtem, medem, podle fantazie a chuti

dobre, kouknu se po tom v nasem kramku.. ale uz ted vim ze tam mame kukuricne lupinky.. diky
Dzitro

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak panove spatna zprava u nas zadny vlocky nemame, jen ovesnou kasi od emca.. tak sem si vzal kukuricne lupinky - 30g sacharidu z toho cukru 8g
co si o tom myslite? asi aspon lepsi nez nesquik ne? :/
Dzitro

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ve stredu 9. 5. 2012

ramena

predni delt (tlaky v sede)

1x35x17
1x30x20
1x25x25
1x20x27.5
2x15x30
1x12x32.5
1x8x35
1x15x22

stredni delt (rychle opakovani ve stoje v malem predklonu)

1x10x7
1x10x8
1x10x9
1x10x10
5sec rest
1x8x12
1x8x16 pomoc
1x8x20 pomoc

tohle trikrat

zadni delt (stroj - rozpazovani v sedolehu :D)

1x25x 17
1x20x 22
1x15x 30
2x10x35
1x10x30
1x15x22
1x25x 15

tahani tyce k brade

1x10x25
1x10x30
1x10x35
1x10x37.5
1x8x40
1x8x35
1x10x30
1x10x25
Dzitro

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj kucííí, nasel sem tu svuj starej log a jelikoz ted jaks taks cvicim (cti 5x a víckrat tydne)
rozhodl jsem se, ze zase zacnu davat nejakej log :))) Muj momentalni stav je 95,1kg - zalitej jak prase!:D ostatne neda se svitit.. Ve cviceni jsem od minuleho roku udelal spoustu zmen.. tak uvidme jestli se to nekde promítne, cvicim si celou dobu, ale zacal jsem dodrzovat stravu tak uvidime jeslti se nekam pohnem..

CIL : 1. 1. 2014 - 90KG! myslim si ze je to realny.. Ale bohuzel vaha se momentalne drzi a ne a ne se utrhnout.. od 1.1. 2014 zkusit přípravu na kondičáky.. Pokud se bude darit, to se uvidi.. Vim ze to bude ranec, ale ja mam rad velky vyzvy... A momentalne me hrozne motivuje at uz Filip Vasko, se kterým občas dame trening, nebo i z fora, KARLKANAS a Shooter, moc Vam to preju at dopadnete suprove, mate za sebou paradni pokroky!:)) Cim vic jsem se o to momentalne zacal zajimat, Tim vic me to bavi a baviii...

momentalne premyslim co dal s treningem, jestli zaradit Fullbody, nebo klasickej split jako jsem jel doted (ramena, nohy, prsa, zada, pauza) co si myslite? :)

Jidlo, zitra zkusim dat prasecak, jestli se neurve tech 95kg.. den po tom asi dve 0, a pak zase 200, 300,.. a dal se uvidi.. co myslite? Diky!
Dzitro

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hodi Vam sem nejaky fotky.. at mate do ceho rejpat :) rok 2010 - 131kg...

a ted momentalne po dvourocní diete - dieta byla takova jakoze sem zkousel a vymejslel nesmysly.. ktery stejne nefungovali.. Ale zacal jsem se vice hejbat a posledni cca pul roku se snazim dodrzovat to co jsem se dozvedel jak na Extrifit Day, tak od Slavoje Bednare, timto mu veliky dik.. a nebo i od Petra Richtara z GOLEMu.. DIKY DIKY.. aktualne 95 tlustejch kg.. snad to pujde dolu PS: S posingem to nema vubec nic spolecneho.. tak se nesmejte jeste vic :D achjo..:D

Naposledy upravil Dzitro dne po listopad 18, 2013 11:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzitro napsal:
tak panove spatna zprava u nas zadny vlocky nemame, jen ovesnou kasi od emca.. tak sem si vzal kukuricne lupinky - 30g sacharidu z toho cukru 8g
To je nahovno. To raději ovesnou kaši od Emca - natural. Vločky mají všude - i v zemědělských potřebách.
Dzitro

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Dzitro napsal:
To je nahovno. To raději ovesnou kaši od Emca - natural. Vločky mají všude - i v zemědělských potřebách.

jsem rad ze se hlasis k tomu prispevku, ale bohuzel, uz rano snidam jen vlocky s proteinem.. nebo delam placky z vlocek a proteinu a bilku, nebo celozrnej chleba..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to je lepší. Ne že by to byly nějaké hody podle toho smileku, ale lepší volba.
Dzitro

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
No, to je lepší. Ne že by to byly nějaké hody podle toho smileku, ale lepší volba.

ty placky mi prijdou božííí :D co snidas Ty? :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kafe

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dzitro´s LOG - Dieta do 1.1. 2014 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: