| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gome6
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 1:43 pm Předmět: Sedřené ruce |
|
|
Dneska sme měli dvouhodinovku těláku tak jsme šli na místní venkovní posilovnu,trochu jsme si zaběhali a pak trochu posilovaly,jenže ta posilovna je udělaná ze dřeva a sedřel jsem si ruce až do krve když jsem ručkoval tam a zpátky,mám jen čekat až se to zahojí samo nebo by jste mi mohl někdo poradit jak to trošku popohnat ? Zatím jsem si to jen obvázal obvazem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
matejkorvin

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 1:48 pm Předmět: Re: Sedřené ruce |
|
|
| Gome6 napsal: | | Dneska sme měli dvouhodinovku těláku tak jsme šli na místní venkovní posilovnu,trochu jsme si zaběhali a pak trochu posilovaly,jenže ta posilovna je udělaná ze dřeva a sedřel jsem si ruce až do krve když jsem ručkoval tam a zpátky,mám jen čekat až se to zahojí samo nebo by jste mi mohl někdo poradit jak to trošku popohnat ? Zatím jsem si to jen obvázal obvazem. |
Obvaz tomu nepomoze, rany sa rychlejsie hoja na vzduchu _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
já sem ty obvazy dal spíš z toho důvodu že mě tolik nebolí když se tím nečeho dotknu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
Nechat to být, snažit se zbytečně si nešpinit ruce kvůli bordelu a příp. infekci. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
Nevymejšlej blbosti,pořádně si ty ruce umej obyčejnym mýdlem nebo si kup desinfekční gel ...paárkárt za den vydezinfikuj ...na noc namaž třeba indulonou a bude to v pohodě..
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
Taky parádní věcička ale jeslti mu to bude stát za tu cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
neblbni chlape,já mám sotva na protein :D
natřel jsem to jakousi dezinfekční vodičkou a pak mastí a na noc si ty obvazy sundám a snad se to brzo zlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: so květen 12, 2012 12:36 am Předmět: |
|
|
Gome6: Na vsechno placam starej, dobrej Framykoin a jeste me nezklamal (odreny ruce, strhany mozoly, rezny rany apod.). Hned ten prvni den to na noc namazu a zalepim naplasti a hned rano to sundam a uz to nezalepuju. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so květen 12, 2012 6:57 am Předmět: |
|
|
| frode napsal: | | Gome6: Na vsechno placam starej, dobrej Framykoin a jeste me nezklamal (odreny ruce, strhany mozoly, rezny rany apod.). Hned ten prvni den to na noc namazu a zalepim naplasti a hned rano to sundam a uz to nezalepuju. |
Naprosto souhlasím... jen nevím, jestli se dá ještě sehnat bez předpisu...
Hemagel je bezva, ale je drahý jak prase a stejně se pak nesmíš ničehož moc dotknout pěkně dlouho po aplikaci:)
Neboj.. dej tomu pár dní a bude to ok:) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gome6
|
Zaslal: so květen 12, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
jop,byl to framykoin.tak doufám že opravdu nezklame,nejdýl ve středu bych chtěl jít do posilovny zas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |