| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mentzers boy

|
Zaslal: po březen 15, 2010 6:27 pm Předmět: Instantní ovesná kaše |
|
|
Je instantní ovesná kaše od firmy EMCO dobrá volba,co si myslíte o instantních kaších?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 15, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
Moc jednoduchych cukru, ale pokud s tim nemas problem, tak se da..... ovsem neni nad po domacku delanou ovesnou kasi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po březen 15, 2010 7:04 pm Předmět: Re: Instantní ovesná kaše |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | Je instantní ovesná kaše od firmy EMCO dobrá volba,co si myslíte o instantních kaších? |
je to nejlepší volba, akorát ji mají v Albertu za Kč 40, ale úplně stejnou ve stejném EMCO závodě ji vyrábí pro Albert a pak ji prodávají za Kč 30, takže samozřejmě beru Albert quality
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdeněk91
|
Zaslal: út duben 26, 2011 7:56 pm Předmět: Instantní ovesná kaše a protein |
|
|
Mohl by mi někdo poradit trosku se snidani a jidlem do skoly? Trošku experimentuju a potřebuju doladit jídlo do oběda, odpoledne to uz je v klidu kdyz sem doma...
Rano si dělám instantní ovesnou kaši a hned potom si micham WPC60 protein. Může to tak bejt nebo mužu protein smíchat s ovesnou kaší a horkou vodou? nebo protein radeji dát pozdeji az ve škole?
Do školy na svačinu si nosim tmavý rohlíky jogurt a cottage.
Vyzkoušel sem racio chlebíčky a chutnaj mi tak si je asi yačnu brat do školy...s čim je dobrý je kombinovat? s tím cottage?
Zkoušel sem do skoly nosit rejži s kuřecím ale studeny sem to nemohl sníst a připravovat me to nebavilo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út duben 26, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
ja sem si to delal asi pul roku v kuse. Udelal sem kasu, pridal sem tam udelany bilky na panvicce a zajedl sem to pecivem a bananama. Te kase sem se po tom pul roce prejedl a tet uz bych si to nekoupil, ale jednou za cas to nemusi bejt spatny. Driv byla jen ta bez prichute, tet uz je plno prichuti, tak kdyz to budes stridat, se ti to mozna nepreji :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:11 am Předmět: |
|
|
Jak psal draper neni nad domácí kaši _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:50 am Předmět: |
|
|
nejlepší ovesná kaše : miska s vločkami + mléko.. dát na chvilku do mikrovlnky a je to  . Můžeš přidat nakrájený banán, rozinky, dochutit medem atd. Možností je hodně. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: so květen 12, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
Nechtěl jsem kvůli tomu zakládat novej topic ale co říkáte na ovesnou kaši z Lidlu? Myslim že se jmenuje Ovitte a mají asi tři druhy příchutí, zatím jsem zkoušel čokoládu a docela dobrý,akorát by mě docela zajímalo v kolik tom může být rychlých cukrů.Na obalu to nikde neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: so květen 12, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
No jsem spíše endomorf,takže přibírání není takovej problém :D . Jediný co jsem z toho vyčetl,tak že je to slazený sacharozou,takže radši zůstanu u domácí ovesný kaše.
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: so květen 19, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
Já to třeba dělám tak, že večer smíchám ovesný vločky (musí to být ty jemné od Emca) s vodou a 4 lžícema bílého jogurt z Valašska, aby to bylo trochu řidší a dám přes noc do lednice. Vločky pěkně nasajou vodu a je z toho chuťově výborná kaše. další ochucení je na vlastní fantazii. Teď v dietě nedávám nic, ale jinak třeba banán, jahody, pomeranč, džem... atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|