RUCE
= dneska mě postihla totální nechuť cvičit, byl jsem nějakej zrušenej, bolely mě nohy - ani nevim proč ... no prostě jsem se protrpěl ke konci, jednou za čas tyhle dny hold přijdou
Rozepíšu dneska jenom cviky:
Scottovka
Kladiva
JČ v sedě
Tric. stahování kladky
Tricepsové kliky
Koule
Máš recht, včera bylo uplně nechutně BTW tobě to takto vyhovuje cvičit 1+1 cvik na nohy a ramena? Já když sem to zkoušel tak sem neměl napumpovaný ani ramena, ani nohy, asi se ta krev držela někde mezi nebo co
Nee, že by mi to vyhovovalo, ale jak byl svátek a zavřený fitko, tak jsem to takhle musel nějak skloubit, abych něco neošidil , je ale fakt, že ten včerejšek mi přišel spíš jako kardio než nějakej pořádnej tréning nohou a ramen
Bic. zdvihy s velkou osou
Kladiva s JČ
Kliky na bradlech
Francouzský tlaky
JČ v sedě
Stahování kladky ve stoje před hlavu
+ 30minut kolo v mikině = solidní roštovačka
O víkendu jsem si na chatě udělal výron v kotníku, nečekaně na levý noze kde už jsem ho měl několikrát z basketu ... křupnutí bylo celkem zlý ale vypadá to spíš na lehčí výron, takže do pátku snad bude otok pryč... Fitko samozřejmě bez omezení nejsem máslo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru