eSko - ektomorf těžký chleba má...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - eSko - ektomorf těžký chleba má...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> eSko - ektomorf těžký chleba má...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. 4.

Florbal - 2 hodiny
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. 4.

Plavání 60 minut

Po florbale to je vždycky takový bez energie a síly v nohách, ale říkal jsem si, že to musim prostě vyplavat a nic si nedopouštět. Dal jsem si opět nějaké intervaly, úseky apod. a 2x během tréninku i stovku na čas. První byla po rozplavání, z můstku a naplno, v čase 1:20 (!) , což je hodně potěšující po včerejšku. Další stovka byla bez můstku a spíše technického rázu - kladl jsem důraz na protažení záběru a rytmus. Ačkoliv jsem byl už vyšťavenej, čas 1:27 bylo něco, co jsem nečekal, rozhodně ne po poslední zkažené obrátce.

Na přijímačkách nebude možnost rozplavání, pouze zahřátí na suchu, což je pěkně naprd, ale všichni budeme mít podmínky stejné. Čeho se obávám je to, že vedle mě budou rychlejší plavci a já se budu muset prodírat vlnami, které jejich nohy vytvoří, což by mě stálo hodně sil a drahocenné vteřinky. No uvidíme...
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 6:33 am    Předmět: re ektomorf Odpovědět s citátem

tyjo ty mas tolik pohybu a aktivit ty abys nabral tak tam posíláš celý krávy ne? :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mít peníze na celý krávy, tak je tam posílám Teď v podstatě nenabírám, držím si stabilních 72 kg a i to je sakra náročný užrat při těch aktivitách. Až mi skončí příprava na přijímačky, tak se budu zas snažit o nějaké to kilo navrch - budu mít čas na pravidelné fitko.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. 5.

Funkční zdravotní trénink - 60 minut

Byl záskok za lektorku a moc teda na prvního máje v tom lásky nebylo, byli jsme na hodině 4 a dostali jsme pěknej záhul.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. 5.

Plavání - 45 minut

Včera jsem si dal volno, ale to bych nebyl já, abych si nedal aspoň 2x jacíka... jediný co z tohoto testu vím, že budu ten nejšťastnější člověk, až mi po dvou minutách řeknou "stop". Je to fakt na furt vstávat, lehat, vstávat, lehat. Zlatý plavání.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. 5.

Včera 2x jacík a dnes krásně plavání. Když si vzpomenu na začátky, kdy jsem kilo nebyl schopen v závodním tempu uplavat a dnes jsem si stovku zaplaval za 1:19, tak jsem velice spokojenej s moji přípravou na přijímačky. Mít na to ještě půl rok, tak to o ten bod navíc posunu nahoru a do 1:15 bych to prostě dal.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. 5.

Včera poslední plavání před přijímačkami. Zařadil jsem rozplavání, jednu stovku, abych se ujistil, že to tam pořád je a pak nějaké krátké sprinterské úseky. Vyplavání, vířivka, protažení.

V sobotu to vyvrcholí. Dneska "cukrovací" (ve velkých uvozovkách) den a cesta do Brna.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně štěstí, dřel si jak stroj, tak snad to procne, dej pak vědět, třeba i jen v PMku, jak to tam vypadalo, co a jak bylo, kdo koliv a hlavně co ty :)

Ještě jednou hodně šteští chlape.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. 5. Den D

Tak včera jsem zažil perfektní přijímačky. Je to pro mě hodně velké překvapení, ale zároveň jsem i naštvanej , a to z jednoduchýho důvodu. Zde jsou totiž výsledky z fyzických:

Plavání: 1:16
Jacík: 106

Dle bodovacích tabulek jsem mohl být o bod výš v plavání, kdybych to měl za 1:15. V jacíkovi je od 108 změn poloh další bod navíc Takové výkony jsem ani ve snu nečekal, ale když už jsem je udělal, tak jsem byl trochu zklamanej. Když se ohlédnu zpět, tak vteřinka mi utekla v plavání na poslední obrátce. A dvě změny polohy v Jacíkovi by určitě nějak šly ještě vyždímat, ačkoliv jsem se vydýchaval ještě 10 minut s pěkným motáním hlavy.
Co se týče biologie, tak 10 otázek z 15 byla jistota, zbytek dle intuice.
Nový Univerzitní kampus je pastva pro oči, moc hezky to tam udělali. A ty vysportovaný ženský.

Naposledy upravil eSko dne po květen 14, 2012 9:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Náhodou hodně pěkný Kdy budeš vědět zda přijat/nepřijat?

Naposledy upravil balbi dne ne květen 13, 2012 10:36 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vado :D nedivím se, že si mně vylákal do tvýho logu přes PM moc pěkný, jinak na tobě je krásně vidět věčná nespokojenost lidí :D Myslím, že to máš v kapse, ale pogratuluju až to bude ,)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já jsem na sebe hodně přísnej. Možná je to i odraz výchovy mého otce, protože když jsem jako malej hrál hokej, tak mi táta po zápasech věčně vyčítal jen chyby a málokdy mě pochválil (hrál celej život hokej na profi úrovni), takže se chválím opravdu jen občas.

Jinak díky. Přijat/nepřijat budu vědět cca 30. května. Výsledky z TSP už zítra.

EDIT: Tak TSP už jsou v přihlášce. Percentil mám 70,42 . Čekal jsem teda spíš 75 aspoň, ale snad to bude stačit.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

i tak je to nak 14/20 bodu ne?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TSP vychází na 10,56 bodů. Zatím se vším všudy mám 24,56 bodů. Teď už jen čekám na bižuli. Vzhledem k zpřísnění bodů na Jacíkovi už hranice 40 bodů je docela v nedohlednu, to budou mít fakt jen borci, prostě ty finální body, dle kterých se určujě kdo je přijat/nepřijat, klesnou celkově. Takže všechno nad 34 by měl být nadprůměr, teoreticky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - eSko - ektomorf těžký chleba má... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: