Jidelníček

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jidelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jidelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dusha

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 9:12 pm    Předmět: Jidelníček Odpovědět s citátem

Je mi 17 vážím 82.5 kg a měřím 176cca. Jsem spíše tlustý, než svalnatý. Ráno stávám kolem 6:00. Ráno si omyju vločky asi 8 polevkových lžic a zaliju mlékem. Jím to s odporem, protože mi to přijde jako mňaga!! Ve škole kolem 10:00 si dám bílý rohlík se šunkou. Oběd mam věčinou kolem 13:00 ale do te doby mi ve škole kručí v břiše. Nevím co dělám špatně!

Je lepší se naobědvat a jit do posilky, nebo po posilce jit na oběd??

Diky za odpověd
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gome6

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no k obědu máš předpokládám většinou maso a to se tráví dlouho takže nejdřív asi do posilky a pak na oběd.
kaufly

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak oběd bys měl mít, a po posilce je taky dobrý sníst nějaký to větší soustu (dejme tomu 2. oběd) a jinak to že ti kručí v břiše je špatně, měl bys jíst tak, aby jsi neměl hlad.. protože tělo si potom schovává zásoby ve formě tuku
balbi

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 5:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jíš před obědem 2x a pořád máš hlad, tak si to rozlož tak, abys jedl víckrát a nebo zvětši porce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Merrao

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 7:54 am    Předmět: Re: Jidelníček Odpovědět s citátem

Dusha napsal:
Je mi 17 vážím 82.5 kg a měřím 176cca. Jsem spíše tlustý, než svalnatý. Ráno stávám kolem 6:00. Ráno si omyju vločky asi 8 polevkových lžic a zaliju mlékem. Jím to s odporem, protože mi to přijde jako mňaga!! Ve škole kolem 10:00 si dám bílý rohlík se šunkou. Oběd mam věčinou kolem 13:00 ale do te doby mi ve škole kručí v břiše. Nevím co dělám špatně!

Je lepší se naobědvat a jit do posilky, nebo po posilce jit na oběd??

Diky za odpověd

Co se týče vloček:
zkus si to třeba smíchat s jogurtem a banánem...možná ti to pak bude chutnat...připravuj si jídlo dietně ale tak aby ti chutnalo...jinak to nemá "cenu" :)

Bílý rohlík se šunkou nahraď grahamovým pečivem se sýrem/vejcem/šunka+sýr + zelenina/ovoce.
Ty rohlíky si dej klidně dva nebo 1,5 protože vážíš dost a najíst se musíš.

Pokud jíš každé 4 hodiny tak tomu musíš uzpůsobit porce. A v tvém případě víc zeleniny na zaplácnutí žaludku ti nic neudělá.

Každé jídlo doplňuj vlákninou ať už v podobě celozrnného pečiva, zeleniny, ovoce, vloček...

Posilku doporučuji před obědem.

Rychle na stránku:

Přejdi na: