|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JoanL

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
kolik máš obvod přes koleno?
Ale je to blbost, xxl ti musí být (kdo ví jestli ne velká) ta bandáže nemůže být na koleni jen tak na volno, musíš jí tam trochu silou natáhnout, kdyby ti padala, tak by to postrádalo smysl..
ale jinak teda "Mám pořád kolena v háji a potřeboval bych bandáž" pokud máš něco s kolenem, tak bandáž asi to nejlepší řešení nebude..
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
Bohužel to tak je.. obvod kolene je 42. Ono to je hoodně na těsno, natahuju to silou. Problém je, že je u toho napsáno, že to nebrani v pohybu, dřepy atp, jenže to bohužel neni pravda aspon v mém případě
Na nohu je dám to jo, ale koleno skoro neohnu.. ale teď mi dochází.. je to tak správně ? Protože já od toho očekaval, že mohu jít do dřepů, ohybat koleno v pohodě, jen to bude víc stáhnutý..
edit: No tak já ty kolena mažu voltarenem a žeru colafit.. sehnal jsem i odpružený boty, jenže když jdu do dřepu, výpadu tak se tou bolestí mohu po....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
| JoanL napsal: | Bohužel to tak je.. obvod kolene je 42. Ono to je hoodně na těsno, natahuju to silou. Problém je, že je u toho napsáno, že to nebrani v pohybu, dřepy atp, jenže to bohužel neni pravda aspon v mém případě
Na nohu je dám to jo, ale koleno skoro neohnu.. ale teď mi dochází.. je to tak správně ? Protože já od toho očekaval, že mohu jít do dřepů, ohybat koleno v pohodě, jen to bude víc stáhnutý..
edit: No tak já ty kolena mažu voltarenem a žeru colafit.. sehnal jsem i odpružený boty, jenže když jdu do dřepu, výpadu tak se tou bolestí mohu po.... |
Tady nejsou levní, ale vidím tu XXL 43 - 46
http://www.rehbandcz.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Jo, já mám od Rehband bandáž na kolena XXL, jenže bohužel to koleno neohnu a chodit se v tom též nedá.. je to tak správně nebo je to prostě malý? Rodiče mi řikají, že to tak je správně, ale ja si myslel, že to je bandáž na sport, čili, že by mi to koleno stáhlo, ale já ho ohnul.. holt asi mam moc tlustý stehna :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
| JoanL napsal: | | Jo, já mám od Rehband bandáž na kolena XXL, jenže bohužel to koleno neohnu a chodit se v tom též nedá.. je to tak správně nebo je to prostě malý? Rodiče mi řikají, že to tak je správně, ale ja si myslel, že to je bandáž na sport, čili, že by mi to koleno stáhlo, ale já ho ohnul.. holt asi mam moc tlustý stehna :D |
Neděláš něco špatně?
Moje osobní rada je, spoj se s Rehbandem. Nafoť jim své koleno samotné a v bandáži, vždy s něčím podle čeho budou moct vzít měřítko.
http://ottobock.inshop.cz/inshop/scripts/shop.aspx?action=ViewTemplate&Path=Contact
Tady máš kontakty na lidi kteří by ti mohli poradit.
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
Mablung - Už když jsem tam volal se mi to zdálo malý, ale doufal jsem, že to bude ok.. přemýšlím jestli to nezkusit při cvičení, ale pokud bych to zkusil tak mě s reklamací pošlou do hajzlu asi.. Nafotím to, díky moc za radu a zkusím to nafotit a spojit se s nima.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, nechcel som zbytocne zakladat nove vlakno tak napisem sem. Potrebujem bandaze na kolena s kolajnicou na pattelu, take ako tieto :
Potrebujem napravit prilis lateralny tracking patelly, ale bandaze za 4000kc su trochu moc, pomohlo by my ak ma niekto skusenosti s inou znackou ako rehband. Pripadne som rozmyslal nad standardnymi bandazami obycajnymi + kineziologicky tape na patella tracking, ale neviem, ma stym niekto nejake skusenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|