Dnes na Human body exhibition, opravdu povedená výstava Ale asi nic pro slabší povahy (nebo jestli to bylo tím vydýchaním vzduchem) , padalo to tam jak hrušky z jara
Jestli mu budeš chtít rozbít hubu, pošli pm.
Přidám se
Ok jestli budete chtit dorazit poslu adresu
Jinak ja taky nevim proc ale je pravda ze i kdyz jim vetsinou stridme tak jednou za 14 dni - 3 tydny fakt nastolim totalni praseci rezim. A sezeru i to co nevim co je :D
Rumunština. să te fut în gură (naser si do huby), du-te în pizda mătii (jdi do matčiny píči), să-mi sugi pula (vykuř mi péro), dă-te-n morţii mătii (jdi do smrtí tvé matky), băga-mi-aş pula în... (strč si mé péro do...)
Květnatej jazyk
Turečtina. sik / yarrak (čurák), am (kunda), got (prdel), bok (hovno), göt deliği (asshole), ağzına sıçıyım (naser si do huby); anani sikeyim (ošukej svou matku), siktir git (odjeb odsud, fuck off), orospu, kaltak (kurva), orospu cocugu (zkurvysyn), ibne (velmi vulgární označení homosexuála), pic (bastard), pezevenk (pasák); kahretsin (sakra).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru