Ektomorf - Gainer x Protein

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ektomorf - Gainer x Protein  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ektomorf - Gainer x Protein
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Archi

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 8:40 am    Předmět: Ektomorf - Gainer x Protein Odpovědět s citátem

Zdravím,

předem bych chtěl říct, že tohle není topic, ve kterém bych žádal o nějaké zdlouhavé vysvětlování nebo o informace k nabírání, kterých je tu plno.

Rozhodoval jsem se pro koupi proteinu ( např. Whey Protein 80 ), gaineru ( Mutant Mass Gainer ) a nějakého kreatinu.Bohužel ted si mohu dovolit pouze jeden, protein nebo gainer.Chtěl bych se zeptat co pro mě, ektomorfa ( bližší info níže ) , bude lepší volba .. popřípadě pokud bude lepší úplně něco jiného.Cílem je samozřejmě přibrání.

Věk: 19 let

Ektomorf, intezivní jídelníček dodržuji 4. měsíc ( klasický jídelníček pro ektomorfa popisován na každém fóru ), do posilovny chodím 2 měsíce, teď 3. měsícem ( 2x týdně, velké svalové partie mimo noh - zlomený kotník, zpřetrhané vazy) .

Výška : cca 175 cm
Původní váha : 64 kg
Současná : 71 kg

Děkuji za každou odpoveď. Doufám, že jsem nepřehlédl podobný topic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 9:23 am    Předmět: Re: Ektomorf - Gainer x Protein Odpovědět s citátem

určitě gainer, dávkovat po tréninku, popřípadě přidat k ovesné kaši na snídani
gunner80

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 12:15 pm    Předmět: gainer Odpovědět s citátem

před nějakým časem jsem řešil stejný problém ... vyhodnotil jsem to na gainer GoPro 30 od extrifitu (má zkušenost, nejsem od nich :) .... nabral jsem toho celkem dost tedy část úspěchu přisuzuji i gaineru , ale určitě existuje více dobrých produktů.

Jinak ty nohy zkus nějak aktivovat i přes problémy , přeci jen to je "základna" pro tahání těžkých vah při nabírání :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se nemůžeš rozhodnout, tak si kup něco mezi tím. Něco co má 50g bílkovin a 50g sacharidů
Daemon

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gainer jsem měl, a byl to na mě dost drahej cukr, před a po tréninku maltodextrin + kreatin + cfm protein 80%, nákup za litr a chvíli to vyrží, kila lezou dobře, za mě je gainer prostě předraženej cukr, raději jím tři balíčky rejže denně.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se objektivně snaží dodržovat jídelníček a nedělá kraviny, pak je gainer jednoznačná volba. Proteiny klidně dožene extra masem nebo pár vejcema...
Archi

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za odpovědi.

Nohy zapracuju určitě co nejdřív to půjde.Zatím jsem u protahování a rozcvičování.

Koupím nějakej ten gainer. Podívám se po e-shopu.Právě kvůli ceně mě zaujala ta limitovaná edice Mutant Mass.

A ten maltodextrin se ideálně dávkuje PŘED i PO tréninku?

Naposledy upravil Archi dne st květen 16, 2012 3:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mutant je výborná volba.
Maltodextrin pak snad nebude potřeba ne?...
Archi

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebude potřeba, ptal jsem se jen tak mimo téma, pro mou informaci nebo například do budoucna.

Rychle na stránku:

Přejdi na: