Povedlo se někomu z vás tyhle tepláky prošoupat tak, že se prostě roztrhly? Uvažuju jestli koupit další nebo ne.
Taky se mi nepovedlo zjistit jestli mají web nebo ne, protože to co jsem myslel že je jejich obchod je zdá se jen jeden z mnoha.
pozri si tepláky od nebbie, tie su super. no neviem kde ich u vás kúpiš. na slovensku maju ***
Povedlo se někomu z vás tyhle tepláky prošoupat tak, že se prostě roztrhly? Uvažuju jestli koupit další nebo ne.
Taky se mi nepovedlo zjistit jestli mají web nebo ne, protože to co jsem myslel že je jejich obchod je zdá se jen jeden z mnoha.
pozri si tepláky od nebbie, tie su super. no neviem kde ich u vás kúpiš. na slovensku maju ***
Ahoj, píšu do tohohle tématu, abych nemusel zakládat nový.
Máte nkdo zkušenosti s tepláky Nebbia? Konkrétně-> ***
Jde mi o to jaký je to materiál, píší 100% bavlna, ale potřeboval bych vědět jak vypadají z vnitřní strany, jestli nejsou "zateplené" a při cvičení se nelepí na tělo.
Jestli je nkdo používá budu rád když se podělí se zkušeností.
Ahoj, píšu do tohohle tématu, abych nemusel zakládat nový.
Máte někdo zkušenost s tepláky Nebbia? Konkrétně-> ***
Jde mi o to jaký je to materiál, píší 100% bavlna, ale potřeboval bych vědět jak vypadají z vnitřní strany, jestli nejsou "zateplené" a při cvičení se nelepí na tělo.
Jestli je nkdo používá budu rád když se podělí se zkušeností.
Edit:Nevím jak dát odkaz, aby to nebylo proti pravidlům a nebyl následně smazán
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru