|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheGhost

|
Zaslal: st květen 16, 2012 7:05 am Předmět: Jídelníček // Kontrola prosím |
|
|
Čaute , jede rýsovací období tak jsem si zkusil poskládat poprvé svůj jídelníček , mám 88 kg ..
6:00 Opávia piškoty dětské 15 ks
Protein 30g
8:00 Pilos tvaroh odtučnený 0,5% tuku 1ks
11:30 Protein 30 g
12:00 kuřecí prsa smažená 100g
Rýže 100g
14:00 chlébíčky rýžové Racio 7ks
16:00 Pilos tvaroh odtučnený 0,5% tuku 1ks
18:00 Rohlíky bílé 2ks
Jablko 1ks
20:00 Corn Flakes Kaufland 100g
Banán 1 ks
22:00 Protein 30g
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petr616
|
Zaslal: st květen 16, 2012 7:27 am Předmět: |
|
|
A co je na tom prosimte rysovaciho ??? Myslis, ze s piskotama, smazenejma rizkama a cornfejkama to bude to pravy orechovy jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st květen 16, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | A co je na tom prosimte rysovaciho ??? Myslis, ze s piskotama, smazenejma rizkama a cornfejkama to bude to pravy orechovy jo... |
Nwm , proto chci poradit . Zas tak moc tomu nerozumím
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: st květen 16, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
Nevypadá to tak hrozně , ale ráno vločky 100g , nebo mléčná rýže nebo dalších X věcí , dál v 8hodin tvaroh? to by mi moc nesedělo a asi bych se pozvracel :-) co třeba celozrné pečivo s kvalitní šunkou ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladic

|
Zaslal: st květen 16, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
Nahraď cornflakes,piškoty,bílé pečivo rýží,ovesnými vločkami,celozrnným pečivem,ovocem , řízky dělej na olivovém oleji a sacharidy dávej hlavně v okolí tréninku a ráno + máš tam málo tuků takže přidej i nějaké zdravé tuky (olivový olej, oříšky, semínka,ryby). _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st květen 16, 2012 8:58 am Předmět: |
|
|
7:00 ovesné vločky jemné Emco
Protein 30g
8:30 tuňák
Rohlíky celozrné
10:00 Tvaroh
Rýže 100g
Protein 30 g
14:00 chlébíčky rýžové Racio 7ks
Banán 1 ks
16:00 Pilos tvaroh odtučnený 0,5% tuku 1ks
18:00 chlébíčky rýžové Racio 7ks
Jablko 1ks
20:00 Florian smetanový jogurt jahodový
22:00 Protein 30g
Výchází to 2,2 g bílkovin na 1 kg a 228 sacharidů
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lumposlav

|
Zaslal: st květen 16, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Tohle je marný. |
Proč marný?
Myslim, že to co napsal podruhý je celkem vpohodě.
Hodilo by se kdyby jsi napsal jak na tom teď jsi..kolik vážíš,měříš,jak posiluješ a podobně.
Můžeš zkusit to co píšeš, ale samozdřejmě to nebudeš jest pořád dokola...někdy si dáš jiný maso nebo potraviny...důležitý jsou bílkoviny,sacharidy a tuky...
Záleží kolik aerobky budeš mít a je potřeba to zkusit...když to půjde tak proč nezačat třeba tak jako píšeš...později můžeš třeba snížit sachry a nebo přidat aerobky atd...to poznáš sám...
ale opravdu nechápu proč sem někdo napíše tohle je marný...tak když chce poradit tak buď poraď a nebo nepiš nic ne? _________________ TRY TO BE BETTER !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 16, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
Mně to přijde na hlavu. Cpát se přes den tvarohem a banánama, a k večeři jogurt. Ty vole co to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lumposlav

|
Zaslal: st květen 16, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
prohoď jogurt s tvarohem...na noc je lepší tvaroh, protože nemá cukr jako ten ochucenej jogurt a navíc se rozkládá pomalu, takže je na noc ideální.
Ten oběd v 12:00 už je blbost si dávat po jídle protein...to si radši dej víc kuřecího k té rýži
Já bych si dal v 16:00 místo toho tvarohu raději zase nějaký maso...Kuřecí ale už s menší porcí rýže.
zkus k večeru už co nejvíce omezit sachry.
Ale jak jsem už napsal.Záleží jak na tom jsi jestli máš 130 kg z toho 30kg sádla tak to bude určitě platit...Jestli máš 80 kilo a chceš shodit na 76 tak je to zase něco jinýho...
Podle toho co jsi napsal v tom prvnim jídelníčku, tak jsi ještě asi nikdy nezkoušel nějak ,,rýsovat" , takže si myslim, že sebemenší změna v jídelníčku bude ragovat a nemusíš hned začat jest jídlo jako jiní tady...
Byt tebou tak prostě stahnu sachry a tuky a držim bílkoviny a uvidíš...postupně můžeš měnit. _________________ TRY TO BE BETTER !
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st květen 16, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
| Lumposlav napsal: | prohoď jogurt s tvarohem...na noc je lepší tvaroh, protože nemá cukr jako ten ochucenej jogurt a navíc se rozkládá pomalu, takže je na noc ideální.
Ten oběd v 12:00 už je blbost si dávat po jídle protein...to si radši dej víc kuřecího k té rýži
Já bych si dal v 16:00 místo toho tvarohu raději zase nějaký maso...Kuřecí ale už s menší porcí rýže.
zkus k večeru už co nejvíce omezit sachry.
Ale jak jsem už napsal.Záleží jak na tom jsi jestli máš 130 kg z toho 30kg sádla tak to bude určitě platit...Jestli máš 80 kilo a chceš shodit na 76 tak je to zase něco jinýho...
Podle toho co jsi napsal v tom prvnim jídelníčku, tak jsi ještě asi nikdy nezkoušel nějak ,,rýsovat" , takže si myslim, že sebemenší změna v jídelníčku bude ragovat a nemusíš hned začat jest jídlo jako jiní tady...
Byt tebou tak prostě stahnu sachry a tuky a držim bílkoviny a uvidíš...postupně můžeš měnit. |
Díky moc za radu , cvičím od minulých prázdnin a zatím jsem jel jen objem takže teďka rýsuju poprvé , cvičím 3 dny a pak den pauza a za 3 dny a den pauza . Mám cca 88 kilo sportovní postava a výšku mám 182 cm.Vím že ten jídelníček není dokonalý že by tam mělo byt víc masa atd. , ale nemám na něho zas tak dost peněz aby byl něaký extra . Chci aby tam byl aspoň ten základ. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st květen 16, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
7:00 ovesné vločky jemné Emco
Protein 30g, ovoce
10:00 šunka (90 a víc masa)
Rohlíky celozrný, ovoce
Rýže 100g
zelenina
17:00 cel. pečivo, tunák ve vl. štávě, ovoce
20:00 maso, brambor, zelenina
23:00 noční protein
tak by to bylo nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st květen 16, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | 7:00 ovesné vločky jemné Emco
Protein 30g, ovoce
10:00 šunka (90 a víc masa)
Rohlíky celozrný, ovoce
Rýže 100g
zelenina
17:00 cel. pečivo, tunák ve vl. štávě, ovoce
20:00 maso, brambor, zelenina
23:00 noční protein
tak by to bylo nejlepší |
Jééé dík :) ten vypadá dobře , ale zdá se moc velká pauza mezi 12 až 17 hodinou
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st květen 16, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
Jééé dík :) ten vypadá dobře , ale zdá se moc velká pauza mezi 12 až 17 odinou[/quote]
ty časy neber jako dogma, když nebudeš jíst 3 nebo 4 hodiny, nic se nestane, určitě se ti nezmenčí svaly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|