PhD nebo MusclePharm?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PhD nebo MusclePharm?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PhD nebo MusclePharm?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRAGMACHiNE

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No doposud sem užíval výrobky od Extrifitu. Ted tedy asi zkusim ten MP a když nebudu spokojen zkusím zmíněný Reflex, ale co jsem tak pročítal jak tady na foru tak i jinde tak MP je hodně chválenej nebo se pletu? :))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ja osobne beru Combat a Assault od MP a jsem naprosto spokojenej, takze zkus, myslim, ze z Combatu rozhodne zklamanej nebudes.
FRAGMACHiNE

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě vyzkouším :) Díky
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
No to zase trochu dramatizujes. To % zastoupeni jednotlivych slozek je povinne jen u vyrobku splnujici normy ISO 9001 a ISO 17025, kterych tady na trhu myslim moc neni ne?

Pouziti geneticky upravenych surovin je v EU zakazano, nepletuli se. Na to se zadne ISO nestavstahuje.
Nadruhou stranu at si kazdy bere co chce, navic je to porad jenom protein, takove premosteni mezi treninkem a pevnou stravou. Stavet na tom zaklad stravy je holy nesmysl.
Ale kdyz uz, tak teda Reflex.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já zase nemám nic proti geneticky modifikovaným věcem. Spíš bych si nikdy nekoupil nic jako Amix, Nutrend nebo Extrifit ;-) a jiný češtiny. Každý má jiný vkus... Jen víme že všechno co je EU verze je pořádně ojebané co se stimulantů týče a nejen toho... jako by snad člověk chytil raka po proteinu OMG...

Teď jsem měl Myofusion od Gaspari a paráda a možná bych šel i do toho Combatu třeba příště na vyzkoušení. Taky jsem dostal čokoládový Prom In a je to ještě větší shit než kdykoli předtím, tuna pěny a chutná to jako kakao s vodou.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu, jak muze nekdo po dobrani 2kg pixle proteinu rict, ze je to supr. Je to porad protein, to nejsou hormony.
Ano, spalovac ti udelam i ja za par korun, ale udelat protein tak, aby bilkovina zustala v co nejprirozenejsim stavu, uz chce technologii na urovni. Rad bych se pletl, ale v USA se v drtive vetsine pouziva agresivnejsi metoda filtrace, takze ve ve finale mas znehodnocenou bilkovinu, ale za to s fantastickou chuti a barevnym obalem, ale to je tak vsechno.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A vis treba to, ze konkretne ten Myofusion, co se tu v CR prodava, nikdy Ameriku nevidel? A ta kvalita je jeste mnohem horsi nez kdyby to byl skutecny origial z US.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wpc 80 (extrifit) a 80ka od promilu - po těch mi bylo občas (dohromady tak 12x) blbě, že jsem se buď po půl hodině po*ral nebo jsem nedokázal nic jíst tak dvě hodiny potom

hydro traditional - smartlabs - nemám svalovku po 24h+, co ho beru

nutrend - whey core, gaspari - myofusion, phd - pharma whey (ht+), MP - combat, scitec - why delite - absolutně žádný dojmy, proteiny se liší jen chutí....
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

to bude spis tim, ze ted necvicis
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
guruhonza napsal:

to bude spis tim, ze ted necvicis

tak já už mám třetí pixlu :D to bych za tři tejdny nesnědl, nejsem na hořký věci
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A vis treba to, ze konkretne ten Myofusion, co se tu v CR prodava, nikdy Ameriku nevidel? A ta kvalita je jeste mnohem horsi nez kdyby to byl skutecny origial z US.

Typuju to na Polsko?
Pred par lety tu uz byla afera s Muscletechem a podezrele levnym prednim eshopem, od originalu k nerozeznani. Rozdil byl snad jen v jinem odstinu uzaveru. Co bylo vsak uvnitr nikdo krom polaku nevi.
FRAGMACHiNE

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska sem se ve fitku bavil s pár lidma a 3 z 5 berou: Anabolic Monster Beef od Amixu

Můžete na něj někdo mrknout a říct mi svůj názor? Díky :P
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro tebe zbytečný.
FRAGMACHiNE

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čekal sem trochu jinou odpověd každopádně děkuju a počkám na další vyjádření :D

Čekal sem třeba na porovnání s tim MP co je uveden už dřív v komentech
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dalsi, co vybira, az prebere.
Ja vim, tohle jsi taky slyset nechtel, takze si pockej na dalsi odpoved, treba se od nekoho dockas :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PhD nebo MusclePharm? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: