výživa bez E-čiek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - výživa bez E-čiek  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> výživa bez E-čiek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
promiň, teď jsem tě trošičku nepochopil, vcelku by mne zajímalo srovnání tohodle proteinu s ostatníma na trhu, nechápu proč by to byla hloupá otázka, většina proteinů to srovnání má...krom toho by mně zajímalo i aminosložení toho proteinu, který sem teda taky nenašel ...

edit. tak nejaky amino-slozeni jsem nasel na etikete ... ikdyz teda ...

Můžeš srovnávat složení, ale ne účinnost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi jsem to blbě napsal :) no to je jedno, složení už jsem srovnal a vím do čeho nejspíš půjdu jako další protein .)
lamice27

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lamice27 napsal:
tohle je kral :) pokud teda mas prachy

http://www.vitalvibe.eu/cs/proteiny/47-sunwarrior-protein-cokoladovy-1-kg.html

ty máš asi v palici hodně vymleto, protein z hnědé rýže bude mít složení výrobku Sunwarrior Protein je z 98 % podobné mateřskému mléku..., pokud je to recese, tak O.K., pokud je to myšleno vážně, tak je mi tě fakt líto, že skočíš na takové sračky a ta cena přes Kč 1000/kg, je taky výborná, toto je herba-life hadr...
lamice27

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
lamice27 napsal:
tohle je kral :) pokud teda mas prachy

http://www.vitalvibe.eu/cs/proteiny/47-sunwarrior-protein-cokoladovy-1-kg.html

ty máš asi v palici hodně vymleto, protein z hnědé rýže bude mít složení výrobku Sunwarrior Protein je z 98 % podobné mateřskému mléku..., pokud je to recese, tak O.K., pokud je to myšleno vážně, tak je mi tě fakt líto, že skočíš na takové sračky a ta cena přes Kč 1000/kg, je taky výborná, toto je herba-life hadr...

Kdyz uz reagujes na nejaky koment, tak to zkus priste slusne. A pokud si ho nikdy nemel a nevis o tom nic, tak bys mozna mel priste zvazit odpoved.
cipinek

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanlivé výrazy se používají proto, aby dodaly sdělení potřebnou důležitost, musel jsem to udělat, protože jsem cítil potřebu zachránit nováčky před špatným alokováním svých těžce vydělaných peněz, za tyto peníze je možno si koupit téměř 3 kg kvalitního syrovátkového proteinu..., což je oproti 1 kg x 3kg ekonomický nesmysl...
lamice27

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
hanlivé výrazy se používají proto, aby dodaly sdělení potřebnou důležitost, musel jsem to udělat, protože jsem cítil potřebu zachránit nováčky před špatným alokováním svých těžce vydělaných peněz, za tyto peníze je možno si koupit téměř 3 kg kvalitního syrovátkového proteinu..., což je oproti 1 kg x 3kg ekonomický nesmysl...

taky sem napsal ze je to kral co se tyce kvality,pokud na to nemas, nemas kvalitu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch duševně nemocnejch je tu poslední dobou víc než milionů pod rathovou podlahou.

Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne čt květen 17, 2012 11:39 am, celkově upraveno 1 krát
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole teď jsem na ten odkaz kliknul a to je web pro ekofašistický hipíky nebo co?....
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ty vole teď jsem na ten odkaz kliknul a to je web pro ekofašistický hipíky nebo co?....

Ekofašistický hipíci nemají prachy, pokud je neplatí EU či nějaká jiná debilní organizace.
Čumni se třeba na tohle
http://www.vitalvibe.eu/cs/zelene-potraviny/126-chlorella-manna-prasek-100-gramu.html
A přečti si to celé.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lamice27 napsal:
cipinek napsal:

taky sem napsal ze je to kral co se tyce kvality,pokud na to nemas, nemas kvalitu

Král mezi trávožroutskými proteiny
nejspíše, ale chtěl bych vidět třeba porovnání s normálním WPC.

Když jsem byl malé dítě tak jsem myslel, že co je nejdražší to je nejlepší, to víte dětský naivní názor, ale potom jsem objevil slovo "konkurence" a "testy" a bylo po naivitě
lamice27

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde o to že 99% syrovatek je delanych z hnusny podradny syrovatky. Videl sem par nezavislych testu na par whey bestselleru v usa a vsechno co do toho cpou je hnus. Je to kazdyho vec, urcite je to drazsi ale clovek aspon vi co ji a hlavne suwarrior chutna vyborne. Nejsem zadnej vegan ale chci mit protein z kvalitnich zdroju a pokud penize mam,zaplatim si za to.
Z reakci na vitalvibe se da docela dobre usoudit jak moc toho o výživě víte.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jistě, rýže je ten nejkvalitnější zdroj proteinu jakej můžeš mít, všechny ostatní proteiny jsou sračky, nedej bože ty ze syrovátky a pokud stojí míň než 1500Kč/kg tak do nich kontrolor kvality pravidelně ejakuluje. To jsi chtěl říct?
lamice27

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Jistě, rýže je ten nejkvalitnější zdroj proteinu jakej můžeš mít, všechny ostatní proteiny jsou sračky, nedej bože ty ze syrovátky a pokud stojí míň než 1500Kč/kg tak do nich kontrolor kvality pravidelně ejakuluje. To jsi chtěl říct?

Ja nemyslel nejlepsi zdroj bilkovin (syrovatka je mnohem lepsi ale ne ta,co se pouziva v proteinech) ale kvalitni slozeni bez jinych pridanych veci.Pokud vim,tak tema se jmenuje bez ecek.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to je tím, že jsem toho v životě zažil málo, ale neskutečně mě štvou kecy o Ečkách. Není E jako E a díky většině z nich je život příjemnější. Nikdy nebudu řešit Ečka v potravinách a podle mýho názoru ten, kdo je schopnej si kvůli písmenku koupit často o 100% dražší potraviny/doplňky je magor, nic proti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - výživa bez E-čiek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: