|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheGhost

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 2:32 pm Předmět: Polykání BCAA tablet |
|
|
Čaute , včera mi došly tablety od firmy Survinal 4:1:1 a mám problém s jejich polykáním , zkoušel jsem je i rozkousat , ale nedá se to :// , poraďte mi něco .
Mám doma 3 balení , ještě 2 jsou úplně nová nerozbalená kdyby je někdo chtěl za 400 Kč jedno balení klidně je prodám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 2:34 pm Předmět: Re: Polykání BCAA tablet |
|
|
| TheGhost napsal: | Čaute , včera mi došly tablety od firmy Survinal 4:1:1 a mám problém s jejich polykáním , zkoušel jsem je i rozkousat , ale nedá se to :// , poraďte mi něco .
Mám doma 3 balení , ještě 2 jsou úplně nová nerozbalená kdyby je někdo chtěl za 400 Kč jedno balení klidně je prodám. |
Nebuď měkota :D ... já polykám tři najednou :D chce to prostě polknout a je to :)) nesrát se s tím _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 2:38 pm Předmět: Re: Polykání BCAA tablet |
|
|
| Grimley napsal: | | TheGhost napsal: | Čaute , včera mi došly tablety od firmy Survinal 4:1:1 a mám problém s jejich polykáním , zkoušel jsem je i rozkousat , ale nedá se to :// , poraďte mi něco .
Mám doma 3 balení , ještě 2 jsou úplně nová nerozbalená kdyby je někdo chtěl za 400 Kč jedno balení klidně je prodám. |
Nebuď měkota :D ... já polykám tři najednou :D chce to prostě polknout a je to :)) nesrát se s tím |
Kdyby to šlo :D už to tady zkouším tak po 10 :/ , kdyby to aspoň byly capsle
|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
Taky je mám a ze začátku mi to moc dobře nedělalo, ale zvykl jsem si. Neříkej mi, že to nejde polknout i kdyby jsi to tam měl posílat po jedný?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Kebabking napsal: | | Taky je mám a ze začátku mi to moc dobře nedělalo, ale zvykl jsem si. Neříkej mi, že to nejde polknout i kdyby jsi to tam měl posílat po jedný? |
Občas mám problém spolknout i ibalgin , fakt stím mám problém zkouším si to dat až ke krku a stejně nic , pak je to hnus jak se to začne rozpouštět.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Kebabking napsal: | | Taky je mám a ze začátku mi to moc dobře nedělalo, ale zvykl jsem si. Neříkej mi, že to nejde polknout i kdyby jsi to tam měl posílat po jedný? |
Občas mám problém spolknout i ibalgin , fakt stím mám problém zkouším si to dat až ke krku a stejně nic , pak je to hnus jak se to začne rozpouštět. |
Natrénuj polykání tablet. Od té doby co dlabu animal flex jsem získal velkou praxí
Tabletky do pusy, velkou dávku vody, zaklonit hlavu, polknout vodu. Vodu polknout dokážeš, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Když nejdou polknout, tak třeba půjdou zavádět. Přečetl jsi si dobře návod. |
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
tak je nepolykej,ale proste vypij.. s plnou pusou vody to vklouzne do krku ani nevis jak,.. daval jsem je i po trech a v krku se mi zasekly jen parkrat..
a proc by to neslo rozkousat? nebo je muzes rozdrtit kladivkem a rozmichat ve vode..
ale jinak souhlasim,ze kapsle jsou lepsi, lip se vstrebaji.. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
Mám je taky, polykám po jedné- strčím dozadu do úst, zapíjím stylem že vstříknu vodu z petky se sportovním uzávěrem do úst a ta tableta se spláchne do krku  Sice na mě občas divně v šatně ženský koukají, ale jiank bych to asi taky nespolkla _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Když nejdou polknout, tak třeba půjdou zavádět. Přečetl jsi si dobře návod. |
omfg
| Mablung napsal: | Natrénuj polykání tablet. Od té doby co dlabu animal flex jsem získal velkou praxí
Tabletky do pusy, velkou dávku vody, zaklonit hlavu, polknout vodu. Vodu polknout dokážeš, ne? |
Koukám, že máme stejný postupy
Můj rekord je pytlík AF a k tomu zhruba stejný množství nějakých náhodných vitamínů apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | tak je nepolykej,ale proste vypij.. s plnou pusou vody to vklouzne do krku ani nevis jak,.. daval jsem je i po trech a v krku se mi zasekly jen parkrat..
a proc by to neslo rozkousat? nebo je muzes rozdrtit kladivkem a rozmichat ve vode..
ale jinak souhlasim,ze kapsle jsou lepsi, lip se vstrebaji.. |
Šlo to rozkousat :D , ale je to hnus zkus to někdy :D , už jsem to i drtil a nasypal do pití nedá se to pit :X
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
Proč to rozkousáváš? Si rovnou kup prášek.
Fakt nechápu co je za problém spolknout tabletu. Jak to děláš, když jsi nemocnej?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
Já teda polykám mega bcaa po čtyrech a no problem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|