Polykání BCAA tablet

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Polykání BCAA tablet  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Polykání BCAA tablet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 2:32 pm    Předmět: Polykání BCAA tablet Odpovědět s citátem

Čaute , včera mi došly tablety od firmy Survinal 4:1:1 a mám problém s jejich polykáním , zkoušel jsem je i rozkousat , ale nedá se to :// , poraďte mi něco .

Mám doma 3 balení , ještě 2 jsou úplně nová nerozbalená kdyby je někdo chtěl za 400 Kč jedno balení klidně je prodám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 2:34 pm    Předmět: Re: Polykání BCAA tablet Odpovědět s citátem

TheGhost napsal:
Čaute , včera mi došly tablety od firmy Survinal 4:1:1 a mám problém s jejich polykáním , zkoušel jsem je i rozkousat , ale nedá se to :// , poraďte mi něco .

Mám doma 3 balení , ještě 2 jsou úplně nová nerozbalená kdyby je někdo chtěl za 400 Kč jedno balení klidně je prodám.

Nebuď měkota :D ... já polykám tři najednou :D chce to prostě polknout a je to :)) nesrát se s tím
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 2:38 pm    Předmět: Re: Polykání BCAA tablet Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
TheGhost napsal:

Nebuď měkota :D ... já polykám tři najednou :D chce to prostě polknout a je to :)) nesrát se s tím

Kdyby to šlo :D už to tady zkouším tak po 10 :/ , kdyby to aspoň byly capsle
Kebabking

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky je mám a ze začátku mi to moc dobře nedělalo, ale zvykl jsem si. Neříkej mi, že to nejde polknout i kdyby jsi to tam měl posílat po jedný?
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kebabking napsal:
Taky je mám a ze začátku mi to moc dobře nedělalo, ale zvykl jsem si. Neříkej mi, že to nejde polknout i kdyby jsi to tam měl posílat po jedný?

Občas mám problém spolknout i ibalgin , fakt stím mám problém zkouším si to dat až ke krku a stejně nic , pak je to hnus jak se to začne rozpouštět.
jirdano

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

potom co sem v ronnie shopu dostal přednášku co je v těch tabletách za s*ačky tak už kupuju jen kapsle
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheGhost napsal:
Kebabking napsal:

Občas mám problém spolknout i ibalgin , fakt stím mám problém zkouším si to dat až ke krku a stejně nic , pak je to hnus jak se to začne rozpouštět.

Natrénuj polykání tablet. Od té doby co dlabu animal flex jsem získal velkou praxí
Tabletky do pusy, velkou dávku vody, zaklonit hlavu, polknout vodu. Vodu polknout dokážeš, ne?
kid

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když nejdou polknout, tak třeba půjdou zavádět. Přečetl jsi si dobře návod.
Majesty

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:

ChickenEater

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak je nepolykej,ale proste vypij.. s plnou pusou vody to vklouzne do krku ani nevis jak,.. daval jsem je i po trech a v krku se mi zasekly jen parkrat..

a proc by to neslo rozkousat? nebo je muzes rozdrtit kladivkem a rozmichat ve vode..

ale jinak souhlasim,ze kapsle jsou lepsi, lip se vstrebaji..
Tracey

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám je taky, polykám po jedné- strčím dozadu do úst, zapíjím stylem že vstříknu vodu z petky se sportovním uzávěrem do úst a ta tableta se spláchne do krku Sice na mě občas divně v šatně ženský koukají, ale jiank bych to asi taky nespolkla
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:

omfg

Mablung napsal:
Natrénuj polykání tablet. Od té doby co dlabu animal flex jsem získal velkou praxí
Tabletky do pusy, velkou dávku vody, zaklonit hlavu, polknout vodu. Vodu polknout dokážeš, ne?

Koukám, že máme stejný postupy
Můj rekord je pytlík AF a k tomu zhruba stejný množství nějakých náhodných vitamínů apod.
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
tak je nepolykej,ale proste vypij.. s plnou pusou vody to vklouzne do krku ani nevis jak,.. daval jsem je i po trech a v krku se mi zasekly jen parkrat..

a proc by to neslo rozkousat? nebo je muzes rozdrtit kladivkem a rozmichat ve vode..

ale jinak souhlasim,ze kapsle jsou lepsi, lip se vstrebaji..

Šlo to rozkousat :D , ale je to hnus zkus to někdy :D , už jsem to i drtil a nasypal do pití nedá se to pit :X
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč to rozkousáváš? Si rovnou kup prášek.

Fakt nechápu co je za problém spolknout tabletu. Jak to děláš, když jsi nemocnej?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda polykám mega bcaa po čtyrech a no problem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Polykání BCAA tablet Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: