|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Zelenina zasypaná sejrem a politá kečupem fakt není žádná gastronomická Mona Lisa, kurvadrát :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
chobotnička to tu zas zachránila =) mmmm
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Tak šulíni. Od teď žádný výmluvy. Když může vařit strýček Oktopes, můžou všichni
Tu tatarku jsem tam uznávám měl nakydat až pak - trochu kurví vzhled
...
Obyčejnej vepřovej řízek (název suroviny), fazolky na slanince podlitý silným hovězím vývarem plus v troubě pečený brambory (i se slupkou, chutná to stejně a vypadá líp :P). |
tak teď mi tečou sliny
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
dal bych si  ale muselo by toho být tak 2x víc, to by potom byla pořádná chálka _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
Může být?
Burger, salát, hovězí, hořčica, slaninka, sejra, koleso cibule :)
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
skvely ingredience, jen to to fakt vypada jak od toho prznitele..a jeste to zkurvi kecupem.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
BUFU: super, konecne pekna fotka _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | skvely ingredience, jen to to fakt vypada jak od toho prznitele..a jeste to zkurvi kecupem.. |
Jste všichni chytrý nevím co je špatný na HEINZ kečupu (Složení: rajčata (144g na 100g kečupu), kvasný ocet, cukr, jedlá sůl, extrakty koření a bylin (obsahuje celer), koření.) .... jo vlastně já zápomněl, Pohlreich a přední gastrohvězdy to zatracujou.... nevím kdo tu těsně po mě zkurvil tak krásný jídlo tatarkou ... tak nevím co je horší, jestli kečup z rajčat, nebo tatarka ze sraček proberte se lidi už kurva _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Smazaný uživatel (071) dne čt květen 17, 2012 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Grimley: tady nejde primarne o slozeni, natoz zdravi apod., ale spis o fotku a celkove jakym dojmem to pusobi.. ten kecup je tam u tvyho jidla proste navic, smir se s tim  nebo casem pochopis, mozna.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|