|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Parwis
|
Zaslal: so květen 19, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
Merrao: Děkuji za takto vyčerpávající příspěvek, zase jsem si některé informace srovnal už je jen využít v praxi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Parwis
|
Zaslal: so květen 19, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
Udělám si tady sám pro sebe malou soutěž: za dva měsíce z 95kg se dostanu na 87kg pak tady hodím fotku Před a Po a když to vyjde napíšu tady s jakým jídelníčkem a treninkem jsem to dokázal no a když to nevyjde tak jídelníček i trenink byl špatný :) držte palce za dva měsíce se uvidíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so květen 19, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | balbi napsal: | Před chvílí jsem v jedné publikaci narazil na to, že ráno je potřeba bílkovin (TVAROH, sója...) k aktivaci cholinu. |
Mohl bys tu teorii trošku rozvinout? Tohle je takový nic neříkající, aktivace cholinu, tak mám cholin-fosfát no, a co s tím? |
"Bude tak hned zásoben i váš mozek dostatkem cholinu.Z cholinu a jedné aminokyseliny se náš mozek vytvoří acetylcholin, což je jeden z NEJDULEŽITĚJŠÍCH nervových mediátorů určujíci naší inteligenci. Látka, která je zodpovědná za myšlení, koncentraci, výkon paměti. Nedostatek cholinu způsobuje únavu."
Je tam toho spustu o bílkovinách celkově, že jsou hlavní složkou imunitního systému, tedy JEDINOU složkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 19, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
Aktivace cholinu omg  Jdite s temahle pi*ovinama nekam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so květen 19, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Aktivace cholinu omg Jdite s temahle pi*ovinama nekam |
Asi by ses bez něho obešel, ale proč si ho neaktivovat raním tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 19, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so květen 19, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Johny HaRd napsal: | | balbi napsal: | Před chvílí jsem v jedné publikaci narazil na to, že ráno je potřeba bílkovin (TVAROH, sója...) k aktivaci cholinu. |
Mohl bys tu teorii trošku rozvinout? Tohle je takový nic neříkající, aktivace cholinu, tak mám cholin-fosfát no, a co s tím? |
"Bude tak hned zásoben i váš mozek dostatkem cholinu.Z cholinu a jedné aminokyseliny se náš mozek vytvoří acetylcholin, což je jeden z NEJDULEŽITĚJŠÍCH nervových mediátorů určujíci naší inteligenci. Látka, která je zodpovědná za myšlení, koncentraci, výkon paměti. Nedostatek cholinu způsobuje únavu."
Je tam toho spustu o bílkovinách celkově, že jsou hlavní složkou imunitního systému, tedy JEDINOU složkou. |
Nevím odkud to čteš, ale každopádně to zahoď.
Acetylcholin vzniká z cholinu a acetyl-CoA a to rozhodně není aminokyselina, možná tak aktivovaná karboxylová kyselina. A to s tím imunitním systémem je taky dobrej vtip.
PS: Abych nebyl ot, tak celkově se tady bavíme uplně o hovně a tvaroh si kvůli tomu ráno dávat rozhodně nezačnu. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so květen 19, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Abych předešel dalšímu OT, tak máš pravdu, JEDINOU složkou imunitního systému jsou bílkoviny, nic dalšího už tam prostě neni. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|