|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
ehm...nějak mi ty poslední roky něco připomínají
2010 - zlato
2011 - bronz
2012 - bronz
že by se opakoval cyklus?
1996 - zlato
1997 - bronz
1998 - bronz
no a pak
1999, 2000, 2001 - zlato
tak jak to bude 2013?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 5:16 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| trvo napsal: | tak to mate vo vrecku gratulujem aj ked som drzal Finom : ))))
a ak niekoho rozculuju moje podpichovacky a zosmiesnovanie a nevie to predychat nech si da nieco na ukludnenie a ide spat |
Zesmesnujes leda sebe
| trvo napsal: |
kludne ma moze Petey,Majesty,Broken a dalsi ukomplexovany chudaci
krizom krazom za sebou ci nahodne BOZAT V RIT !!! |
Co to meles, vzdyt ty jsi uplne zarnej priklad zakomplexovanyho slovaka, je ti 37 a resis tady srance o ceskym hokeji, ty musis byt fakt peknej ubozak v rl life
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Nic proti Slovakum nemam a je mi uplne jedno, kdo vcera vyhral, ale dneska to preju Rusku, ten jejich hokej byl neco uzasneho cele mistrostvi a dneska si opravdu zaslouzi vyhrat tu zlatou medaili.
Jinak i hokej je hodne o stesti, vcera ho holt meli Slovaci, kdyby predtim nemeli kopu stesti pri zapasu s Kanadou a vcera kdyby padla aspon ta prvni tycka tak se zapas vyviji jinak a nikdy se na boj o zlato nepodivali. My meli stejne stesti pred 2 rokama jak padl vyrovnavaci gol 8 sec predkoncem. A proste to stesti, aspon k tomuhle sportu patri. A kecy jak byl jeden tym vuci druhemu dominantni si nekteri strcte nekam, dominance vypada jinak. Napr. vcerejsi zapas Ruska proti Finum, tady se uz da rict, ze je Rusove rozprasili. |
A presne nad tym sa pozastavujem, pripada mi ako keby nam to proste bolo sudene,pred MS nedovera verejnosti,slabe pripravne zapasi, prehry na zaciatku, stlmeni tymu na neskutocnu partiu, otacanie zapasov, stastne goly, neskutocny laco ktori mal tiez kopec stastia, zapas od zapasu to proste graduje v jednu krasnu rozpravku ktora dufam bude mat ozaj rozpravkove zakoncenie... Tieto MS su proste uplne ine, neskutocne to vsetko zapada do seba ako by to nareziroval Spilberg :) ... a trosku si rypnem ale musim uznat ze stasticko prislo opet z ciech a pan Vujtek ho doniesol dostatocne :) ... dufam ze to dobre vsetko dopadne
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
posledních pár turnajů (EHT + MS) jsme hráli hroznej hokej, před bránou (viz přesilovky) nekonečný přihrávání a míchání puku ale střela žádná, pasivní obrana která se semkne v prostoru před bránou a nechává soupeře přihrávat si a střílet - tohle nás vyřadilo z boje o nejcennější kov, Slováky jsme včera pořád nechávali hrát v naší obranné třetině a z toho byly góly... dokud nezačneme nahazovat/střílet na bránu a v defenzivě si hlídat hráče (a ne jako teď kdy jdou po soupeři s pukem 3 naši obránci), nemůžeme pomýšlet na zlato ani náhodou
včera jsme přesně takovou hru bohužel hráli a evidentně byli kluci překvapení hrou-nehrou, jako předváděli Slováci, převzali kontrolu nad stylem hry a pochopitelně to zvládli líp
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Slovensko....Slovensko!!!! _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Musím říct, že si nepamatuju, že by se kdy češi tak upřímně radovali z třetího místa. Je to vždycky radost, ale oni jsou úplně v eufórii.
Teď držíme palce Slovákům. A to je rozkaz :-) |
Ta euforia je trochu mimo na moj vkus ale zasa treba zobrat do uvahy ze vyplieskat cechov v hokeji sa nepodari kazdy den.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
teď jsi to nějak smíchal dohromady. Já psal o radosti Čechů a ty píšeš, že Češi vyplieskali Čechov. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | secret78 napsal: | Štatisticky sme už v podstate vyhrali. |
finové taky včera vedli 1:0 :D |
Ale na tomto turnaji, keď sme dali prvý gól tak sme vždy vyhrali. Tak to myslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | teď jsi to nějak smíchal dohromady. Já psal o radosti Čechů a ty píšeš, že Češi vyplieskali Čechov. |
som to pochopil tak ze narazas na slovensku euforiu po zapase s ceskom..som si to mal precitat 2x heh
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
Rusové se konečně po první třetině dostali do pohody :)) teď už jen tak dál a poďme dát 7:1 jak jsem tipoval včera :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|