|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
....ty vole....to jsou lidi.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Rusové se konečně po první třetině dostali do pohody :)) teď už jen tak dál a poďme dát 7:1 jak jsem tipoval včera :)) |
Taky to tak vidím. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Rusové se konečně po první třetině dostali do pohody :)) teď už jen tak dál a poďme dát 7:1 jak jsem tipoval včera :)) |
desítečka by taky nebyla marná :)
|
|
| nahoru |
|
 |
BlondBomberko
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
Nastesti turnaj za 4 minuty vyhraje ten co byl celou dobu nejlepsi a tak si myslim, ze to ma byt. Bylo by mi fakt lito Rusu, kdyby je slovaci porazili, protoze to by byla fakt neskutecna smula po te serii vyher co meli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Nastesti turnaj za 4 minuty vyhraje ten co byl celou dobu nejlepsi a tak si myslim, ze to ma byt. Bylo by mi fakt lito Rusu, kdyby je slovaci porazili, protoze to by byla fakt neskutecna smula po te serii vyher co meli. |
Přesně tak, o tom tu mluvím už od včera :) Naštěstí už to snad lidi pochopili a za idiota mě má jen pár slaboduchých jedinců, kteří cítí povinnost přát výhru Slovákům jen kvůli tomu, že to maj být nějací naši bratia :)) ... rusové letos neskutečnej výkon :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
BlondBomberko
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
| BlondBomberko napsal: | ale nehovor Grimley, uzivatela Seva98 a jeho nazory beriem a urcite ho nepovazujem za idiota, u teba som si az taky isty veru stale neni... ide aj o to, AKO o tom "mluvis uz od vcera"
kazdopadne striebro s nasim kadrom je velky uspech, super hosi |
I tak mate lepsi umisteni jak my, takze gratuluji :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
| BlondBomberko napsal: | ale nehovor Grimley, uzivatela Seva98 a jeho nazory beriem a urcite ho nepovazujem za idiota, u teba som si az taky isty veru stale neni... ide aj o to, AKO o tom "mluvis uz od vcera"
Já neříkám, že Slováky miluju, neberu vás, jako bratia, je mi 22, vyrostl jsem v podstatě v Český republice, jste pro mě prostě sousedi, stejně jako ostatní národy kolem nás. Nechci tu vyvolat flame, jen říkám, jakej vztah k vám mám, neshazuju vás, nijak hanlivě o vás nemluvím, ale prostě jste mi šumafuk, stejně jako Poláci, Rakušáci, Němci :) ... chápu, že se vám to tu na foru většině nelíbí, ale kvůli tomu tu nebudu přát zlato Slovákům, kteří si to zlato prostě nezasloužej....toť můj názor :)) jak jednoduché .... nehledě na to, že z Brna mám dost negativní zkušenosti se studentama ze slovenska, stejně tak jako se slovákama v posilce... ale jak říkám, nechci tu vyvolávat žádnej flame, jen vysvětluju svůj neutrální postoj k vám :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Nad tatrů sa blýská šestečka _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
haha tvarite sa jak keby islo o vojnu medzi ceskom a slovenskom, ide o hovno v celom hokeji _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | BlondBomberko napsal: | ale nehovor Grimley, uzivatela Seva98 a jeho nazory beriem a urcite ho nepovazujem za idiota, u teba som si az taky isty veru stale neni... ide aj o to, AKO o tom "mluvis uz od vcera"
Já neříkám, že Slováky miluju, neberu vás, jako bratia, je mi 22, vyrostl jsem v podstatě v Český republice, jste pro mě prostě sousedi, stejně jako ostatní národy kolem nás. Nechci tu vyvolat flame, jen říkám, jakej vztah k vám mám, neshazuju vás, nijak hanlivě o vás nemluvím, ale prostě jste mi šumafuk, stejně jako Poláci, Rakušáci, Němci :) ... chápu, že se vám to tu na foru většině nelíbí, ale kvůli tomu tu nebudu přát zlato Slovákům, kteří si to zlato prostě nezasloužej....toť můj názor :)) jak jednoduché .... nehledě na to, že z Brna mám dost negativní zkušenosti se studentama ze slovenska, stejně tak jako se slovákama v posilce... ale jak říkám, nechci tu vyvolávat žádnej flame, jen vysvětluju svůj neutrální postoj k vám :) |
dmnt ktori neznesie prehru, snad s toho raz vyrasties :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Grimley napsal: | | BlondBomberko napsal: | ale nehovor Grimley, uzivatela Seva98 a jeho nazory beriem a urcite ho nepovazujem za idiota, u teba som si az taky isty veru stale neni... ide aj o to, AKO o tom "mluvis uz od vcera"
Já neříkám, že Slováky miluju, neberu vás, jako bratia, je mi 22, vyrostl jsem v podstatě v Český republice, jste pro mě prostě sousedi, stejně jako ostatní národy kolem nás. Nechci tu vyvolat flame, jen říkám, jakej vztah k vám mám, neshazuju vás, nijak hanlivě o vás nemluvím, ale prostě jste mi šumafuk, stejně jako Poláci, Rakušáci, Němci :) ... chápu, že se vám to tu na foru většině nelíbí, ale kvůli tomu tu nebudu přát zlato Slovákům, kteří si to zlato prostě nezasloužej....toť můj názor :)) jak jednoduché .... nehledě na to, že z Brna mám dost negativní zkušenosti se studentama ze slovenska, stejně tak jako se slovákama v posilce... ale jak říkám, nechci tu vyvolávat žádnej flame, jen vysvětluju svůj neutrální postoj k vám :) |
dmnt ktori neznesie prehru, snad s toho raz vyrasties :) |
Ale vůbec ne Bože, proč bych nesnesl prohru, kdybys mě znal osobně, víš, jak to mám, prostě pro mě nejste bratia, neměl jsem s váma žádnej společnej národ ... stejně tak neberu Rakušáky jako bratia (i když jsme taky byli jeden národ za Rakouska uherska, dalo by se říct že :) ..) .... prostě do psích kulí, proč bych měl fandit zrovna Slovensku, když se mi vaše hra nelíbí?... to je tak těžký uznat, že Rusové letos předvedli famózní hokej a že holt vás porazili?.... nevím kdo je tu dement _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
kdyz to tady pises jak sou pro tebe slovaci stejni jak rakusaci a nemci dokazes si treba predstavit ze bys takhle diskutoval s nemcem??? prece ty jazyky jsou si tak podobne ze si se slovakem uplne vklidu pokecas, nevim jak je to u malych deti treba ale doufam ze slovakovi snad rozumi nehlede nato ze spousta slovaku umi cesky mnohem lip nez my slovensky a oto tu jde ze ty slovaky porad cesi berou vic nez jen jako souseda (aspon takhle to viidm ja) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|