MS 2012 v hokeji

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2012 v hokeji  Úvodní stránka -> Ostatní -> MS 2012 v hokeji
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley: precitaj si po sebe svoje komenty ktore su napachnute cistou zavistou, fandit nasim nemusis, je to vec nazoru ale aspon to neprezentuj tak ako keby si mal na haku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
Grimley napsal:
...

kdyz to tady pises jak sou pro tebe slovaci stejni jak rakusaci a nemci dokazes si treba predstavit ze bys takhle diskutoval s nemcem??? prece ty jazyky jsou si tak podobne ze si se slovakem uplne vklidu pokecas, nevim jak je to u malych deti treba ale doufam ze slovakovi snad rozumi nehlede nato ze spousta slovaku umi cesky mnohem lip nez my slovensky a oto tu jde ze ty slovaky porad cesi berou vic nez jen jako souseda (aspon takhle to viidm ja)

Jo, jsme slovani, ale to jsou Rusové taky, tak nevím, proč bych nepřál zrovna Rusům, když předvedli o 100% lepší hokej než Slováci, samozřejmě, že Slováky mám radši než Němce, ale jak už jsem řekl výše, pro mě to bratia nejsou, vyrostl jsem už asi holt v jiným světě, kdy jsme s nima měli společnou možná tak východní hranici... Nevím, je to prostě jinej stát, jiní lidé, necítím k ním žádnej odpor, jen jsou to pro mě prostě východní sousedi .... sakra a už dost
Grimley

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Grimley: precitaj si po sebe svoje komenty ktore su napachnute cistou zavistou, fandit nasim nemusis, je to vec nazoru ale aspon to neprezentuj tak ako keby si mal na haku

A co vám prosímtě závidím?

To, že Češi letos vypadli, za to si můžem sami, šišla prostě není kouč hodnej reprezentace.... toť můj názor... kluci se snažili, ale bylo to takový dost nemastný neslaný, ale určitě jsme hráli útočnejc než vy ve včerejším zápase... a stříbro si užijte, včera byste se bez štěstíčka neobešli, i když šatan dával krásnej gól ,to se mi líbilo.... štěstíčko je potřeba, neříkám, že při nás nikdy nestálo :) ... jen tu ze mě prosímtě nedělej nějakýho závistivce :) medailí máme pořád víc než vy, takže já jsem v klidu
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byli proste nejlepsi, porazili by nas taky. Slovaci na ne proste nemeli ani z poloviny, Malkin je hokejista z jinyho sveta. Nic proti Slovakum, ale finale ukazalo, kdo tam kvalitou patri a kdo je tam ,,nahodou,,
c87

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A prave tymto komentom si to zabil presne o tom som hovoril, ale uz idem na kute, peace
jnerez

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

he, proč vám to tak vadí, že vás nemusí...

Já sem Vám taky nefandil...já Vás mám rád, ste bratři, ale co se týče sportu, v tom Vám fandit nikdy nebudu... protože vy jste vždycky nejlepší .
secret78

RoscoeArbuckle napsal:
Byli proste nejlepsi, porazili by nas taky. Slovaci na ne proste nemeli ani z poloviny, Malkin je hokejista z jinyho sveta. Nic proti Slovakum, ale finale ukazalo, kdo tam kvalitou patri a kdo je tam ,,nahodou,,

A kto by tam mal byť okrem Slovenska a Ruska?

a hlavne... http://9gag.com/gag/4228967
Grimley

c87 napsal:
A prave tymto komentom si to zabil presne o tom som hovoril, ale uz idem na kute, peace

Jestli reaguješ na ironii v poslední větě, tak seš trochu mimo... ale co už, nemá smysl se tu dohadovat o 3,14čovinách... holt dnešní výsledek finále ukázal, jak to je, Rusové si to zasloužili víc než vy.... howgh
secret78

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

All Stars tím: Ján LACO - Zdeno CHÁRA (obaja SR), Iľja Nikulin (Rus.) - Patrick Thoresen (Nór.), Henrik Zetterberg (Švéd.), Jevgenij Malkin (Rus.)

MVP: Malkin

Najlepší hráči podľa direktoriátu hokejových MS 2012:
Najlepší brankár: Ján Laco (SR)
Najlepší obranca: Zdeno Chára (SR)
Najlepší útočník: Jevgenij Malkin (Rus.)
c87

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
c87 napsal:

Jestli reaguješ na ironii v poslední větě, tak seš trochu mimo... ale co už, nemá smysl se tu dohadovat o 3,14čovinách... holt dnešní výsledek finále ukázal, jak to je, Rusové si to zasloužili víc než vy.... howgh

boli lepsi a zasluzili si to len s tohoto dovodu, ale nemeni to na veci co som predtym napisal

Naposledy upravil c87 dne ne květen 20, 2012 9:37 pm, celkově upraveno 1 krát
secret78

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
c87 napsal:

Jestli reaguješ na ironii v poslední větě, tak seš trochu mimo... ale co už, nemá smysl se tu dohadovat o 3,14čovinách... holt dnešní výsledek finále ukázal, jak to je, Rusové si to zasloužili víc než vy .... howgh

Čo to melieš za sračky o tom kto si to viac zaslúži? To akože medaily sa rozdávajú za zásluhy?
jnerez

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret : uklidni se...

Rusové prostě JSOU LEPŠÍ NEŽ VY !

stačí?
Grimley

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Grimley napsal:
c87 napsal:

Jestli reaguješ na ironii v poslední větě, tak seš trochu mimo... ale co už, nemá smysl se tu dohadovat o 3,14čovinách... holt dnešní výsledek finále ukázal, jak to je, Rusové si to zasloužili víc než vy .... howgh

Čo to melieš za sračky o tom kto si to viac zaslúži? To akože medaily sa rozdávajú za zásluhy?

Kurva už jste vážně ale otravní Rusové odehráli neskutečně fámozně a vyrovnaně celý MS, tak si poposedni, asi si sedíš na vedení. Hráli jistej hokej, super útok, krásný akce .... nezlob se na mě, ale i když jste nehráli špatně, nemít v kisně Laca, skončili jste už ve skupině.... je těžký to překousnout, ale je to tak, Laco vás letos NEUVĚŘITELNĚ podržel, tak se proberte, chápu, že medaile je pro vás něco, co není každej rok, ale zůstaňte proboha nohama na zemi
secret78

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
secret : uklidni se...

Rusové prostě JSOU LEPŠÍ NEŽ VY !

stačí?

To nikomu nevyvraciam, ale proti srsti sú mi reči o tom kto si čo zaslúži.
blazen

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na zlatou letos neměl nikdo jinej než Rusáci - perfektní útok, skvělá obrana... rozstřílení v základní skupině a rozebrání Finska a vás byla pro ně už jenom třešnička na dortu
každopádně respekt za první gól co jste dali, 66 vteřin po zahájení finálového zápasu je úžasný

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2012 v hokeji Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: