|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
No nic, jdu chrápat, užijte si svou chvíli slávy a peace ... Člověk by nevěřil, co udělá pár objektivních komentářů se stříbrnejma Slovákama :/ Gratulace ke stříbru _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secret78

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | secret78 napsal: | | Grimley napsal: | | c87 napsal: | A prave tymto komentom si to zabil presne o tom som hovoril, ale uz idem na kute, peace |
Jestli reaguješ na ironii v poslední větě, tak seš trochu mimo... ale co už, nemá smysl se tu dohadovat o 3,14čovinách... holt dnešní výsledek finále ukázal, jak to je, Rusové si to zasloužili víc než vy .... howgh |
Čo to melieš za sračky o tom kto si to viac zaslúži? To akože medaily sa rozdávajú za zásluhy? |
Kurva už jste vážně ale otravní Rusové odehráli neskutečně fámozně a vyrovnaně celý MS, tak si poposedni, asi si sedíš na vedení. Hráli jistej hokej, super útok, krásný akce .... nezlob se na mě, ale i když jste nehráli špatně, nemít v kisně Laca, skončili jste už ve skupině .... je těžký to překousnout, ale je to tak, Laco vás letos NEUVĚŘITELNĚ podržel, tak se proberte, chápu, že medaile je pro vás něco, co není každej rok, ale zůstaňte proboha nohama na zemi |
To môže tvrdiť iba ignorant.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Grimley napsal: | | secret78 napsal: | | Grimley napsal: | | c87 napsal: | A prave tymto komentom si to zabil presne o tom som hovoril, ale uz idem na kute, peace |
Jestli reaguješ na ironii v poslední větě, tak seš trochu mimo... ale co už, nemá smysl se tu dohadovat o 3,14čovinách... holt dnešní výsledek finále ukázal, jak to je, Rusové si to zasloužili víc než vy .... howgh |
Čo to melieš za sračky o tom kto si to viac zaslúži? To akože medaily sa rozdávajú za zásluhy? |
Kurva už jste vážně ale otravní Rusové odehráli neskutečně fámozně a vyrovnaně celý MS, tak si poposedni, asi si sedíš na vedení. Hráli jistej hokej, super útok, krásný akce .... nezlob se na mě, ale i když jste nehráli špatně, nemít v kisně Laca, skončili jste už ve skupině .... je těžký to překousnout, ale je to tak, Laco vás letos NEUVĚŘITELNĚ podržel, tak se proberte, chápu, že medaile je pro vás něco, co není každej rok, ale zůstaňte proboha nohama na zemi |
To môže tvrdiť iba ignorant. |
no však ... co víc ti k tomu říct... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
BlondBomberko
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
jnerez, grimley: vidite, ze tu niekto pise ze Rusi neboli lepsi? vsetci suhlasime, ze Rusi lepsi BOLI
ale Secretovi (aj mne) ide najskor o to, ze medaily nie su o nejakych zasluhach alebo o priebehu zapasu, ale o goloch (napr. v suvislosti zapasu SR-CR)
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Ocekavanej vysledek . Finale,ktery za moc nestalo . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
| BlondBomberko napsal: | jnerez, grimley: vidite, ze tu niekto pise ze Rusi neboli lepsi? vsetci suhlasime, ze Rusi lepsi BOLI
ale Secretovi (aj mne) ide najskor o to, ze medaily nie su o nejakych zasluhach alebo o priebehu zapasu, ale o goloch (napr. v suvislosti zapasu SR-CR) |
však jste jich dostali dost tak o co jde?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
| BlondBomberko napsal: | jnerez, grimley: vidite, ze tu niekto pise ze Rusi neboli lepsi? vsetci suhlasime, ze Rusi lepsi BOLI
ale Secretovi (aj mne) ide najskor o to, ze medaily nie su o nejakych zasluhach alebo o priebehu zapasu, ale o goloch (napr. v suvislosti zapasu SR-CR) |
Dobře tak jinak, když mě teda chcete chytat za slovo :) Rusové si zlato zasloužili, protože předvedli stabilní výkon po celé MS, dnes předvedli vyrovnanější hru, lepší akce a v neposlední řadě dali o 4 goly víc než vy... prostě a jednoduše, si to zlato ZASLOUŽILI .... tečka... přijdete mi už vážně jak malí kluci, co se hádaj o každý slovo, proč by sakra zlatá medaile neměla bejt zasloužená? (neřeknu, kdybyste dneska vyhráli, ale zlato dostalo Rusko za zásluhy...což se samozřejmě neděje :) ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | BlondBomberko napsal: | jnerez, grimley: vidite, ze tu niekto pise ze Rusi neboli lepsi? vsetci suhlasime, ze Rusi lepsi BOLI
však jste jich dostali dost tak o co jde? |
Je to tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
BlondBomberko
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
je tu nejaka jazykova bariera alebo co ?
verim ze zbytok pochopil tu moju vetu, ze uznavame vyhru Ruska a nehadame sa ze sme boli horsi
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | BlondBomberko napsal: | jnerez, grimley: vidite, ze tu niekto pise ze Rusi neboli lepsi? vsetci suhlasime, ze Rusi lepsi BOLI
Dobře tak jinak, když mě teda chcete chytat za slovo :) Rusové si zlato zasloužili, protože předvedli stabilní výkon po celé MS, dnes předvedli vyrovnanější hru, lepší akce a v neposlední řadě dali o 4 goly víc než vy... prostě a jednoduše, si to zlato ZASLOUŽILI .... tečka... přijdete mi už vážně jak malí kluci, co se hádaj o každý slovo, proč by sakra zlatá medaile neměla bejt zasloužená? (neřeknu, kdybyste dneska vyhráli, ale zlato dostalo Rusko za zásluhy...což se samozřejmě neděje :) ) |
Nájdi mi tu jeden príspevok, kde niekto tvrdí, že by sme si to zaslúžili viacej ako Rusi. To len ty tu píšeš, že my sme si zlato nezaslúžili bez ohľadu na výsledok. Takže aj keby sme vyhrali, aj tak budeš písať, že sme si to nezaslúžili a ďalšie hlúpe reči.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
| BlondBomberko napsal: | je tu nejaka jazykova bariera alebo co ?
verim ze zbytok pochopil tu moju vetu, ze uznavame vyhru Ruska a nehadame sa ze sme boli horsi |
Neviem či jazyková ale bariéra tu bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Grimley napsal: | | BlondBomberko napsal: | jnerez, grimley: vidite, ze tu niekto pise ze Rusi neboli lepsi? vsetci suhlasime, ze Rusi lepsi BOLI
Dobře tak jinak, když mě teda chcete chytat za slovo :) Rusové si zlato zasloužili, protože předvedli stabilní výkon po celé MS, dnes předvedli vyrovnanější hru, lepší akce a v neposlední řadě dali o 4 goly víc než vy... prostě a jednoduše, si to zlato ZASLOUŽILI .... tečka... přijdete mi už vážně jak malí kluci, co se hádaj o každý slovo, proč by sakra zlatá medaile neměla bejt zasloužená? (neřeknu, kdybyste dneska vyhráli, ale zlato dostalo Rusko za zásluhy...což se samozřejmě neděje :) ) |
Nájdi mi tu jeden príspevok, kde niekto tvrdí, že by sme si to zaslúžili viacej ako Rusi. To len ty tu píšeš, že my sme si zlato nezaslúžili bez ohľadu na výsledok. Takže aj keby sme vyhrali, aj tak budeš písať, že sme si to nezaslúžili a ďalšie hlúpe reči. |
Pokud vím, reagoval jsi na to, že jsem napsal, že si Rusové zasloužili zlato víc než vy, tak o co do psích prdelí jde? jedeš na koksu?...nebo já jsem zhulenej?... jinak nechápu tuhle absurdní debatu o hovně Kdybyste dneska Rusy přejeli tak, jak oni přejeli vás, řeknu, že dobře, rozehráli jste se, Rusové měli zase smůlu, (musíš uznat, že všechny zápasy na MS jim vyšly bravurně - stejně jako dnešní zápas s vámi) .... tak nespekuluj, co bych řekl, kdyby padaly trakaře ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Nájdi mi tu jeden príspevok, kde niekto tvrdí, že by sme si to zaslúžili viacej ako Rusi. To len ty tu píšeš, že my sme si zlato nezaslúžili bez ohľadu na výsledok. Takže aj keby sme vyhrali, aj tak budeš písať, že sme si to nezaslúžili a ďalšie hlúpe reči. |
teoretický příklad - z mýho pohledu bych spíš vítězství přál někomu, kdo jednoznačně vyhraje skupinu a rozdrtí soupeře v semi/finále než jinýmu týmu, kterej se tak tak dokodrcá na postupový místo ze skupiny a pak se mu se štěstím (dvěma tyčkám v rozmezí pár minut se říká štěstí) podaří doplácat se do finále
ale je fakt, že kdybyste Rusy ve finále porazili, tak by to byl opravdu vynikající výkon a zlaté ocenění by bylo na místě
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | secret78 napsal: | | Nájdi mi tu jeden príspevok, kde niekto tvrdí, že by sme si to zaslúžili viacej ako Rusi. To len ty tu píšeš, že my sme si zlato nezaslúžili bez ohľadu na výsledok. Takže aj keby sme vyhrali, aj tak budeš písať, že sme si to nezaslúžili a ďalšie hlúpe reči. |
teoretický příklad - z mýho pohledu bych spíš vítězství přál někomu, kdo jednoznačně vyhraje skupinu a rozdrtí soupeře v semi/finále než jinýmu týmu, kterej se tak tak dokodrcá na postupový místo ze skupiny a pak se mu se štěstím (dvěma tyčkám v rozmezí pár minut se říká štěstí) podaří doplácat se do finále
ale je fakt, že kdybyste Rusy ve finále porazili, tak by to byl opravdu vynikající výkon a zlaté ocenění by bylo na místě |
ja osobne by som to doprial krajine ktora je ihlou v kope sena a zije hokejom. Na vykon seriem, historu pisu zazraky...
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Grimley:
Ty si písal, že si nezaslúžime zlato ešte počas zápasu pokiaľ sa nemýlim.Takže aj keby sme ich prejeli tak ako váš včera tak budeš stále remcať.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|