Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 616, 617, 618 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tahle debata je fakt dietní. Přešla mě chuť k jídlu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Jsem tu správně na kulturistickém fóru? Zelenina poprvé, těstovinový salát poprvé...
me ta kombinace studenejch testovin se zeleninou prisla vzdycky takova nevhodna
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
eSko napsal:
Jsem tu správně na kulturistickém fóru? Zelenina poprvé, těstovinový salát poprvé...

Jinak mrkev doporučuju spíše vařenou, či osmahlou na másle. Nejen, že beta-karoten je poté lépe vstřebatelný, ale mrkev je celkově lépe stravitelná. Kombinaci mrkev + máslo je opravdu něco... asi si ji zítra udělám, jak to tak čtu.

Vařenou mrkev? Mě by pomohla k hubnutí, protože kdybych se to pokusil to dát do pusy, nechal bych v záchodě (pokud bych tam doběhl) obsah žaludku.
Jinak, neponičíš vařením vitamíny? Já osobně to beru tak, že když zelenina, tak syrová.

Ano, to je správná úvaha, ale jsou druhy, které obsahují látky bránící využitelnosti ostatních prospěšných látek. Proto se musí nějak tepelně upravit, aby se ony látky zničily a ty prospěšné tělo mohlo využít. Nebo to jsou látky, které jsou v syrovém stavu mírně jedovaté a tepelně se zničí atd.
Diana

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
eSko napsal:

Jinak mrkev doporučuju spíše vařenou, či osmahlou na másle. Nejen, že beta-karoten je poté lépe vstřebatelný, ale mrkev je celkově lépe stravitelná. Kombinaci mrkev + máslo je opravdu něco... asi si ji zítra udělám, jak to tak čtu.

Vařenou mrkev? Mě by pomohla k hubnutí, protože kdybych se to pokusil to dát do pusy, nechal bych v záchodě (pokud bych tam doběhl) obsah žaludku.
Jinak, neponičíš vařením vitamíny? Já osobně to beru tak, že když zelenina, tak syrová.

Doporučuji domácí kysané zelí - kartáč střev
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Manek49

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
Izman napsal:
Hurra 2x160kg MT plus jeste 1x160kg

Bez opasku, bandazi nebo neceho podobneho. Jen nevim proc desne me boli hamstringy zitra asi budu chodit jako namrdanej kacer.

taky mívám po MT dokurvený hamstringy, doufám že to není ani tak špatnou technikou jako spíš tím, že tu spodní fázi "rozjíždím" nohama

Vzhledem k tomu, že hamstringy začínají na pánvi a končí až pod kolenem, tak mají dvě funkce - flexe v koleni a extenze v kyčli. K extenzi v kyčli u mrtvoly pochopitelně dochází, takže je normální, že vás z toho hamstringy můžou bolet.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
Frozz. napsal:
Začal jsem jíst zeleninu (sice ne úplně syrovou, ale osmahnutou na pánvi, musí změknout...

A zkoušel jsi ji v páře? To je teprve

Jestli změkne (což předpokládám ano), tak to určitě zkusím! Dík
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tracey napsal:
Frozz. napsal:
Začal jsem jíst zeleninu (sice ne úplně syrovou, ale osmahnutou na pánvi, musí změknout...

A zkoušel jsi ji v páře? To je teprve

Jestli změkne (což předpokládám ano), tak to určitě zkusím! Dík

A když nezměkne, tak na ni udělej trochu ramena a máš to.
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy antizelinari, nechapu co vam na zelenine nechutna Jedine pro me negativum na ni je, ze je strasna otrava toho neustale nosit kila z obchodu. Sice si vzdy myslim, ze mam zasoby, ale ani omylem, zeru toho tolik, ze porad musim kupovat a kupovat a jak nemam doma MINIMALNE 10 brokolic, 10 ledovych salatu a par kilo fazolovych lusku v mrazaku, jsem neklidny
Reiben

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mi přišla zásilka z ronnie a objednal jsem si na zkoušku tyhle sušenky: https://obchod.ronnie.cz/s-3821-celozrnne-susenky.html konkrétně grahamové. S překvapením můžu říct, že opravdu chutná jak pořádná sušenka a ne jen jak napodobenina plná jednoduchých cukrů, který jsou k dostání v každým krámě. Osobně teda můžu doporučit.
Mablung

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Mablung napsal:
eSko napsal:

Doporučuji domácí kysané zelí - kartáč střev

To ti díky. Takže chceš aby to ze mě lítalo všemi otvory

Draper napsal:
Vy antizelinari, nechapu co vam na zelenine nechutna Jedine pro me negativum na ni je, ze je strasna otrava toho neustale nosit kila z obchodu. Sice si vzdy myslim, ze mam zasoby, ale ani omylem, zeru toho tolik, ze porad musim kupovat a kupovat a jak nemam doma MINIMALNE 10 brokolic, 10 ledovych salatu a par kilo fazolovych lusku v mrazaku, jsem neklidny

Já mám zeleninu rád. Sežeru klidně půlku květáku, půl kila mrkve či několik kilo melounu na posezení. Meloun mě zasytí, ale zbytek zeleniny prostě neeee
To co nemůžu je vařená zelenina. U mojí generace napáchaly nenapravitelné škody školní jídelny ...
Izman

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Asi tak i kdyz ja to beru po dvou a pul kilovych pytlech vsechno

fazulky ,brokolici, mrkevXpetrzel jako zeleninu pod svickovou, hrasek, spenat, porek,

jen rajcata a papriky beru cerstve
Diana

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měla dokonce období, kdy jsem musela jíst pořád polévku zelňačku. Potřebovala jsem úplně nutně zelí a brambory. bylo to na palici, protože jsme se ráno probudila s vidinou této polévky, tak jsem ji i snídala, pak obědvala a nakonec večeřela. Trvalo to vždy 2-3dny v měsíci asi čtvrt roku Teď, mě ta polévka ani nenapadne.

Jaký jsi ročník, že ti chuť na zeleninu pokazila školní jídelna? Na mě měla vliv jen v tom, že nesnáším a nepozřu jídla jako : buchtičky s krémem, zemlbábu, bramborové šišky, krupicovou kaši, pudink ( ve školní jídelně ho "vylepšovali" politím šťávou ), atd. Abych nezapomněla, plíčky na smetaně ani nezmiňuji, to jsem bezpečně vytěsnila.

Jinak zelenina se může upravit velice chutně. Namátkou třeba strouhaná mrkev v bílém jogurtu + sůl, citr.šťáva, nebo strouhaná okurka v jogurtu s koprem, míchané zeleninové saláty všeho druhu ( papriky, rajčata, hlávk.salát, okurka, kukuřice + čerstvé bylinky ), či např. grilovaná zelenina ( paprika, cuketa, lilek ).
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Di, všechny ty pokrmy, které jsi vyjmenovala jako škodlivé patří k mým nejoblíbenějším vůbec. Dále koprovka a rajská. Jak já miloval školní rajskou

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

To co nemůžu je vařená zelenina. U mojí generace napáchaly nenapravitelné škody školní jídelny ...

Já jsem teda jen ročník 81, ale vzpomínky na dušenou mrkev a některý polívky mi ještě teď ježí vlasy i chlupy
Diana

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Di, všechny ty pokrmy, které jsi vyjmenovala jako škodlivé patří k mým nejoblíbenějším vůbec. Dále koprovka a rajská. Jak já miloval školní rajskou

Chápu, že ti tyto pokrmy chutnají. U mě je asi problém, že nemám ráda sladká jídla a sladké věci obecně.
Plíčky na smetaně máš rád?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 616, 617, 618 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: