|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 22, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | eSko napsal: | Jsem tu správně na kulturistickém fóru? Zelenina poprvé, těstovinový salát poprvé...
Jinak mrkev doporučuju spíše vařenou, či osmahlou na másle. Nejen, že beta-karoten je poté lépe vstřebatelný, ale mrkev je celkově lépe stravitelná. Kombinaci mrkev + máslo je opravdu něco... asi si ji zítra udělám, jak to tak čtu. |
Vařenou mrkev? Mě by pomohla k hubnutí, protože kdybych se to pokusil to dát do pusy, nechal bych v záchodě (pokud bych tam doběhl) obsah žaludku.
Jinak, neponičíš vařením vitamíny? Já osobně to beru tak, že když zelenina, tak syrová. |
Ano, to je správná úvaha, ale jsou druhy, které obsahují látky bránící využitelnosti ostatních prospěšných látek. Proto se musí nějak tepelně upravit, aby se ony látky zničily a ty prospěšné tělo mohlo využít. Nebo to jsou látky, které jsou v syrovém stavu mírně jedovaté a tepelně se zničí atd. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út květen 22, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | eSko napsal: | Jsem tu správně na kulturistickém fóru? Zelenina poprvé, těstovinový salát poprvé...
Jinak mrkev doporučuju spíše vařenou, či osmahlou na másle. Nejen, že beta-karoten je poté lépe vstřebatelný, ale mrkev je celkově lépe stravitelná. Kombinaci mrkev + máslo je opravdu něco... asi si ji zítra udělám, jak to tak čtu. |
Vařenou mrkev? Mě by pomohla k hubnutí, protože kdybych se to pokusil to dát do pusy, nechal bych v záchodě (pokud bych tam doběhl) obsah žaludku.
Jinak, neponičíš vařením vitamíny? Já osobně to beru tak, že když zelenina, tak syrová. |
Doporučuji domácí kysané zelí - kartáč střev _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: út květen 22, 2012 10:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 22, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
Vy antizelinari, nechapu co vam na zelenine nechutna  Jedine pro me negativum na ni je, ze je strasna otrava toho neustale nosit kila z obchodu. Sice si vzdy myslim, ze mam zasoby, ale ani omylem, zeru toho tolik, ze porad musim kupovat a kupovat a jak nemam doma MINIMALNE 10 brokolic, 10 ledovych salatu a par kilo fazolovych lusku v mrazaku, jsem neklidny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út květen 22, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
Dneska mi přišla zásilka z ronnie a objednal jsem si na zkoušku tyhle sušenky: https://obchod.ronnie.cz/s-3821-celozrnne-susenky.html konkrétně grahamové. S překvapením můžu říct, že opravdu chutná jak pořádná sušenka a ne jen jak napodobenina plná jednoduchých cukrů, který jsou k dostání v každým krámě. Osobně teda můžu doporučit. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 22, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Mablung napsal: | | eSko napsal: | Jsem tu správně na kulturistickém fóru? Zelenina poprvé, těstovinový salát poprvé...
Doporučuji domácí kysané zelí - kartáč střev |
To ti díky. Takže chceš aby to ze mě lítalo všemi otvory
| Draper napsal: | Vy antizelinari, nechapu co vam na zelenine nechutna Jedine pro me negativum na ni je, ze je strasna otrava toho neustale nosit kila z obchodu. Sice si vzdy myslim, ze mam zasoby, ale ani omylem, zeru toho tolik, ze porad musim kupovat a kupovat a jak nemam doma MINIMALNE 10 brokolic, 10 ledovych salatu a par kilo fazolovych lusku v mrazaku, jsem neklidny |
Já mám zeleninu rád. Sežeru klidně půlku květáku, půl kila mrkve či několik kilo melounu na posezení. Meloun mě zasytí, ale zbytek zeleniny prostě neeee
To co nemůžu je vařená zelenina. U mojí generace napáchaly nenapravitelné škody školní jídelny ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 22, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Vy antizelinari, nechapu co vam na zelenine nechutna Jedine pro me negativum na ni je, ze je strasna otrava toho neustale nosit kila z obchodu. Sice si vzdy myslim, ze mam zasoby, ale ani omylem, zeru toho tolik, ze porad musim kupovat a kupovat a jak nemam doma MINIMALNE 10 brokolic, 10 ledovych salatu a par kilo fazolovych lusku v mrazaku, jsem neklidny |
Asi tak i kdyz ja to beru po dvou a pul kilovych pytlech vsechno
fazulky ,brokolici, mrkevXpetrzel jako zeleninu pod svickovou, hrasek, spenat, porek,
jen rajcata a papriky beru cerstve
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út květen 22, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
Já měla dokonce období, kdy jsem musela jíst pořád polévku zelňačku. Potřebovala jsem úplně nutně zelí a brambory. bylo to na palici, protože jsme se ráno probudila s vidinou této polévky, tak jsem ji i snídala, pak obědvala a nakonec večeřela. Trvalo to vždy 2-3dny v měsíci asi čtvrt roku  Teď, mě ta polévka ani nenapadne.
Jaký jsi ročník, že ti chuť na zeleninu pokazila školní jídelna? Na mě měla vliv jen v tom, že nesnáším a nepozřu jídla jako : buchtičky s krémem, zemlbábu, bramborové šišky, krupicovou kaši, pudink ( ve školní jídelně ho "vylepšovali" politím šťávou ), atd. Abych nezapomněla, plíčky na smetaně ani nezmiňuji, to jsem bezpečně vytěsnila.
Jinak zelenina se může upravit velice chutně. Namátkou třeba strouhaná mrkev v bílém jogurtu + sůl, citr.šťáva, nebo strouhaná okurka v jogurtu s koprem, míchané zeleninové saláty všeho druhu ( papriky, rajčata, hlávk.salát, okurka, kukuřice + čerstvé bylinky ), či např. grilovaná zelenina ( paprika, cuketa, lilek ). _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 22, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
Di, všechny ty pokrmy, které jsi vyjmenovala jako škodlivé patří k mým nejoblíbenějším vůbec. Dále koprovka a rajská. Jak já miloval školní rajskou _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 22, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
To co nemůžu je vařená zelenina. U mojí generace napáchaly nenapravitelné škody školní jídelny ... |
Já jsem teda jen ročník 81, ale vzpomínky na dušenou mrkev a některý polívky mi ještě teď ježí vlasy i chlupy
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|