výživa bez E-čiek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - výživa bez E-čiek  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> výživa bez E-čiek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lamice27

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Možná to je tím, že jsem toho v životě zažil málo, ale neskutečně mě štvou kecy o Ečkách. Není E jako E a díky většině z nich je život příjemnější. Nikdy nebudu řešit Ečka v potravinách a podle mýho názoru ten, kdo je schopnej si kvůli písmenku koupit často o 100% dražší potraviny/doplňky je magor, nic proti.

O 'ecka' samozrejme tolik nejde,jak uz tu zaznelo, ne vsechny E jsou umely hnusy (i kdyz vetsina jo). Ale pokud nekomu jde o kondici/svaly a zaroven i o zdravi, na ecka nekouka ale kupuje jen zakladni suroviny a tam si je vcelku jistej ze potraviny jsou v pohode a upravi si je sam. U proteinu je to tezsi ale pokud proste nekdo chce jist ciste a protein ma casteji tak proc kupovat protein nabitej umelyma vecma kdyz muze mit mnohem cistsi vyrobek a vedet, co ji. Taky nechci utratit plno prachu za 'drahy' jidla ale vyrobky typu Clever levny jsou a mluvi to za vse. Muj nazor.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zolldimato

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Možná to je tím, že jsem toho v životě zažil málo, ale neskutečně mě štvou kecy o Ečkách. Není E jako E a díky většině z nich je život příjemnější. Nikdy nebudu řešit Ečka v potravinách a podle mýho názoru ten, kdo je schopnej si kvůli písmenku koupit často o 100% dražší potraviny/doplňky je magor, nic proti.

Samozrejme nie som tupec a viem že E nie e len o chémii. označenie nezdravé E.čka je už "folklórnym" označením. a ten kto epochopil význam témy, nech to radšej nekomentuje. Chcel som poukázať na to, že to čo jeme sú same sračky...to zas nepochopí ten kto sa napcháva steroidmi...tomu je nejaké zdravotné riziko ukradnuté....
pre tých mam len jednú otázku: ako si predstavujete svoj dôchodok????
ráno jedna tableta naštitnu žlazu, potom niečo na srdce, ničo na žaludok... pár obstrekon....krása!!!!
uvedomte si, že to čo jeme je ako keby niekto zobral polystiren, ochutil ho, obohatil o potrebné látky, dal do krásne lesklej škatule a v akcii nám to ponúkal ako super bombu za 49,99€.
tak kto to nepochopil, nech si poslúži kritikov na mňa....
ps. nie som nejaký ľaľo čo držal činku päť krát.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak černý to rozhodně není a jak říkal lamice27-ten kdo chce mít jistotu, kupuje především/pouze základní potraviny a sám si je upraví. Výjde to cenově mnohem levněji (to je důvod proč to dělám já), máš jistotu co jíš.
Já jsem ani neřekl že činku držíš pošesté, jen jsem vyjádřil mou nenávist k této E hysterii.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zolldimato napsal:
ILikeBike napsal:

Samozrejme nie som tupec a viem že E nie e len o chémii. označenie nezdravé E.čka je už "folklórnym" označením. a ten kto epochopil význam témy, nech to radšej nekomentuje. Chcel som poukázať na to, že to čo jeme sú same sračky...to zas nepochopí ten kto sa napcháva steroidmi...tomu je nejaké zdravotné riziko ukradnuté....
ráno jedna tableta naštitnu žlazu, potom niečo na srdce, ničo na žaludok... pár obstrekon....krása!!!!
uvedomte si, že to čo jeme je ako keby niekto zobral polystiren, ochutil ho, obohatil o potrebné látky, dal do krásne lesklej škatule a v akcii nám to ponúkal ako super bombu za 49,99€.

""" zdar, začal som sa trochu venovať fitnesu a chcel som si kúpiť nejaký proteinový prípravok a BCAA. """

Takže 6x ???

Ne nejíme samé sračky, většina jídla je v pohodě a to, že někdo je schopen utrácet majlant za nějaké organic věci a podobné ptákárny je jeho věc. Stejně nic nebude nikdy úplně čisté. Kdyby bylo něco vysloveně vražedné tak to asi bude zakázané ne ;-)

Je blbost kupovat drahý protein bez E (jestli v tom vůbec nějaké jsou v těch normálních) pokud stejně jíš normální jídlo které éčka obsahuje. A rozhodně ti nevěřím že jíš úplně čisté Eček prosté jídlo.

Připadá mi to, jako když někdo jí brambůrky u TV a potom vymejšlí který spalovač si koupit aby zhubnul...
zolldimato

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
zolldimato napsal:
ILikeBike napsal:

""" zdar, začal som sa trochu venovať fitnesu a chcel som si kúpiť nejaký proteinový prípravok a BCAA. """

Takže 6x ???

Ne nejíme samé sračky, většina jídla je v pohodě a to, že někdo je schopen utrácet majlant za nějaké organic věci a podobné ptákárny je jeho věc. Stejně nic nebude nikdy úplně čisté. Kdyby bylo něco vysloveně vražedné tak to asi bude zakázané ne ;-)

Je blbost kupovat drahý protein bez E (jestli v tom vůbec nějaké jsou v těch normálních) pokud stejně jíš normální jídlo které éčka obsahuje. A rozhodně ti nevěřím že jíš úplně čisté Eček prosté jídlo.

Připadá mi to, jako když někdo jí brambůrky u TV a potom vymejšlí který spalovač si koupit aby zhubnul...

kamo, to si na omyle!!
nejem všetko bez e-čiek, samozrej sa o to pokúšam a verím, že sa mi to podarý. ver, že je to ťažké, no keď viež prečo to robíš, tak ta námaha stoji za to!!!!
mam 37 a cvičiť som začal keď som mal 13rokov!! od 22 som mal vlastné fitness centrum, ktoré som predal pred piatimi rokmi a dnes sa stále hýbem v tejto brandži.
tak asi viež, že nekombinujem chipsy so spalovačom.
stravu (nie tu fitness ) som si začal uvedomovať, keď mal syn nejaké zdeavotné problémy, oi. aj obezitu ( napriek tomu, že som mu stravu vážil, krabičkoval ). keď ma človek zahlienene telo z pšenice, mliečnych sračiek......, serie ma, že človek sa chce zdravo stravovať a tak si da ráno B-komplex, nejake ca,ma,zn, niejaký colagen, pár BCAA, pred tréningom a po protein a pred spaním kasein.... váženy, čo je na tom zdravé????????? tiež som bol naivný,...
ak si daš kvalitný chutný protein, tak ver, že ti pomože, nebuteš v katabolizme, naštartuje ti regeneráciu, no ta chémia v ňom urobí presný opak...čiže celé to je len v hlave!!!!!!!!!!!!! všetci myslite na 2 až 3 grami bielkovin, každý sa boli toto znížiť....... čo sa stane keď si ich daš len 1gram????? presne to ako keď ich maš 3g!!!! sorry, nie, je to lepšie, nezaťažiš tak trávenie a preto nebuďeš mať oslabenú imunity, budeš vitálnejši a .....................
je to každého vec, ja som len chcel poradiť nejaké firmy, ktoré takuto výživu maju v ponuke
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando zpomal! Nadechni se!

P.S. Abys na tu teorii zahleňování a překyselování nechcíp
Petey

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Rando zpomal! Nadechni se!

P.S. Abys na tu teorii zahleňování a překyselování nechcíp

lol 37 rokov a vlastne fitko....je to cim dalej tym lepsie
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se v tom tak vyznáš tak proč napíšeš dotaz typu:

zdar, začal som sa trochu venovať fitnesu a chcel som si kúpiť nejaký proteinový prípravok a BCAA. začal som preto viac čitať etikety a nejaké články na internete...a mam z toho husiu kožu. Je v tych veciach toľko sračiek....zahusťovadlá, dochucovadlá,....samé EEEEEEEEEE!!!
viete niekto poradiť niečo čo je aspom trochu prírodné???

Buď jsi ten dotaz špatně zformuloval a nebo jsi RANDO a nebo mě prostě jen zkoušíš. To, že jsi přečetl nějaký články na bodytestu a teď se bojíš že z proteinu dostaneš raka je pěkná blbost.

Dochucovadla, zahušťovadla jsou špatné? Protože má protein potom nějakou chuť? Tak si kup od Číňanů pytel neochuceného WPC nebo třeba sušený bílky...

Tak chceš chutný protein nebo chceš čistý protein?

Nesmíš věřit každé kravině co na internetu najdeš. Lidi neumírají pořádně ani na steroidy natož na proteiny...
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OCTOPUSSE kde jsi, potřebuju aby tu projevil svůj neocenitelný názor rychle !!!
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já svůj názor už řek, teď si užívám skvělý drahý kafe a vymýšlím kterou hlavu bicepsu budu pumpovat dneska, takže mě nějakej ekobio vobšoust nijak nezajímá
zolldimato

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Když se v tom tak vyznáš tak proč napíšeš dotaz typu:

zdar, začal som sa trochu venovať fitnesu a chcel som si kúpiť nejaký proteinový prípravok a BCAA. začal som preto viac čitať etikety a nejaké články na internete...a mam z toho husiu kožu. Je v tych veciach toľko sračiek....zahusťovadlá, dochucovadlá,....samé EEEEEEEEEE!!!
viete niekto poradiť niečo čo je aspom trochu prírodné???

Buď jsi ten dotaz špatně zformuloval a nebo jsi RANDO a nebo mě prostě jen zkoušíš. To, že jsi přečetl nějaký články na bodytestu a teď se bojíš že z proteinu dostaneš raka je pěkná blbost.

Dochucovadla, zahušťovadla jsou špatné? Protože má protein potom nějakou chuť? Tak si kup od Číňanů pytel neochuceného WPC nebo třeba sušený bílky...

Tak chceš chutný protein nebo chceš čistý protein?

Nesmíš věřit každé kravině co na internetu najdeš. Lidi neumírají pořádně ani na steroidy natož na proteiny...

toru aj zámerne zle sformulované, to sa ospravedlňuem. nechcel som spustiť lavýnu "blbých" reakcii..tie som však ešte viac inicioval...

ja viem, že sa na to nezomiera :) a ani steroidy....
moje pohnutký su vsak vyprovokované nejakým sledom udalosti a môj veľmi osobný názor je taký, že s výživou je to ako s farmaciou. prospieva len výrobcovi a predajcovi... uživateľ je len peňaženka.
nechcem nikoho nabátať a poučať čo je dobré a čo nie..je to každého osobná vec.
Ono je to celé na h...., keď si spomenieš ay bol kasein odsudzovaná a osobne si pämatém vedu ktorú povedal Foršt npred možno 15rokmi, že tvaroj je dobré akurát tak na knoflíky!!! a vidiš kde je dnes kasein.
Všetci sa ženieme za kvantom bielkovin a čo bude o 10rokov. zistime, že to bolo zbytočné. tak isto ako je to s tukom...raz málo, potom vôbec a teraz veľa :)
ak ja berem 300g bielkovin, večer mam brucho tvrdé ako loptu, ráno 5min pridím na hajzli, tak aký je to fitness??? čo je na to zdravé?
práve preto som to celé prehodnotil a hľadám opačný extrém...

vaječné bielka su dobrou voľbou....
zolldimato

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
OCTOPUSSE kde jsi, potřebuju aby tu projevil svůj neocenitelný názor rychle !!!

načo to teda komenteš....
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zoldi: kupuješ bio bílky?
zolldimato

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
zoldi: kupuješ bio bílky?

pri tej diskusii ktorú som tu rozpútal a uštipačných poznámkach, neviem či so robiš srandu.....
ak nie, tak ...áno, kupujem domáce vajcia. Kuracie mäso už pol roka nejem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - výživa bez E-čiek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: