|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheSituation

|
Zaslal: po květen 21, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tak z tohohle je mi na blití  jak ho můžou vůbec pustit na pódium...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
johny c

|
Zaslal: út květen 22, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
guru ty jsi měl houbičky nebo tommyho jen provokuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | guru ty jsi měl houbičky nebo tommyho jen provokuješ? |
:D tohle je jedinej topic, kam se ten týpek hodí a mě fakt zajímá Tommyho názor (líbí se mu i v některejch pozách Kevin English, tak proč ne tahle smrtka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 22, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | Mě se english taky v některých pózách líbí né, že ne .. přece Olympii 202 nevyhral jen kvůli tomu, že je ošklivej ve všem pózách a má kůži v pr... |
Když pokroucenej a doslova zdeformovanej kulturista, kterej ani neumí zapózovat širokej zádovej sval, s do očí bijící protruzí břišní stěny, poráží estetičtější, kvalitnější, symetričtější a líp připravený závodníky, tak je asi něco špatně :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út květen 22, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
Guru: spatnes vybral misto pro fotku, hned fotka nad tvojou je toho dukazem.
edit: a vsechny ostatni ktere v tomto topiku jsou, takze jsem tvuj post jaksi nepochopil. Staci se podivat jen na porovnani nohy Dilleta a tvojeho oblibence, ten ma tu nohu jak Paulovu stehenni kost.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Guru: spatnes vybral misto pro fotku, hned fotka nad tvojou je toho dukazem.
edit: a vsechny ostatni ktere v tomto topiku jsou, takze jsem tvuj post jaksi nepochopil. Staci se podivat jen na porovnani nohy Dilleta a tvojeho oblibence, ten ma tu nohu jak Paulovu stehenni kost. |
a jak bys ty dva ještě jinak porovnal? zajímá mě to
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út květen 22, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | Guru: spatnes vybral misto pro fotku, hned fotka nad tvojou je toho dukazem.
edit: a vsechny ostatni ktere v tomto topiku jsou, takze jsem tvuj post jaksi nepochopil. Staci se podivat jen na porovnani nohy Dilleta a tvojeho oblibence, ten ma tu nohu jak Paulovu stehenni kost. |
a jak bys ty dva ještě jinak porovnal? zajímá mě to |
To si delas srandu nebo si fakt na houbach?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út květen 22, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | ramena má dobrý, ne? |
jj co se tyce sirky ramen v teto poze dali by se porovnat
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út květen 22, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
Proste dalsi z borcu u ktereho se mi libi kostra, bohuzel u nej je obrovske minus tak jeho defektni svalova divne zpracovana hmota. V nekterych pozach ale vypada neuveritelne, tot vse co bych k tomu napsal. Ale je z 202 muj oblibeny, takze budu doufat ze zapracuje na zadech a nohach a konecne zaslouzene vyhraje :)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út květen 29, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|