|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
c87

|
Zaslal: st květen 23, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/546596_300238040061370_113404625411380_651986_135431432_n.jpg
Docela pěkný přehled pro borce jako trvo, kdy rozumný člověk si uvědomí, že lidé jako trvo opravdu nejsou v pozici na to si vyskakovat a další rozumní lidé si uvědomí, že trvo si vyskakuje, protože se mu zase jendou za 10 let naskytla příležitost, tak si to musí užít. (chybí tam 2012) |
lenze my si to tu priznavame ze sme radi za kazdu medajlu, to len niektori cesky jedinci tu idu zavistou puknut ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Vysvetlete mi nekdo prosim vas, proc je na tom USA tak spatne? Vim, ze v NHL hraje mnoho zahranicnich hracu, ale i presto je to na uzemi USA, takze USA hracu by tam melo byt nejvetsi %. A taky to je jedna z nejvetsich hokejovych lig, kde hrajou ty nejvetsi hvezdy, tak jakto, ze se jim na MS nikdy nedarilo? |
Tak v USA jdou největší talenti hrát trošku jiný sporty, než hokej. Hokej je tam asi až pátej nejpopulárnější sport (v Kanadě 1. a ve všech dalších velmocích bejvá taky 1. nebo 2. - střídá se s kopanou). Takže USA sice mají dobrý hráče, ale dobrej tým udělají vyjímečně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 23, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Gohan napsal: | http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/546596_300238040061370_113404625411380_651986_135431432_n.jpg
Docela pěkný přehled pro borce jako trvo, kdy rozumný člověk si uvědomí, že lidé jako trvo opravdu nejsou v pozici na to si vyskakovat a další rozumní lidé si uvědomí, že trvo si vyskakuje, protože se mu zase jendou za 10 let naskytla příležitost, tak si to musí užít. (chybí tam 2012) |
lenze my si to tu priznavame ze sme radi za kazdu medajlu, to len niektori cesky jedinci tu idu zavistou puknut ... |
Dovolim si te opravit a to tak, ze se tady vedla celkem normalni diskuze dokud se do ni nezapojil omemezeny jedinec trvo.
Já jsem taky rád za každou medaili, jsem i rád že slovensko se umístilo taky dobře, jenže větší část negativismu proudí práve ze slovenska, kde se vaše závist maskuje s tím, že tvrdíte že máme pouze štěstí. Nemyslím si, že zlatý hattrick se dá udělat se štěstím.
A abych řekl pravdu, ani jsem nevnímal moc negativních komentářů ze strany česka, co se týká mých přátel a podobně, většina ve finále dokonce fandila slovensku. Ovšem ze slovenské strany jsem spatřil pouze to takové typické butthurt chování, kdy se zase jednou něco za čas podařilo, tak to musíme ždímat dokud to jde.
Největší ironii vidím v tom, že idioti jako trvo si neuvědomují, jaké národnosti je jejich trenér.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 23, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
Vy ste mali tiez Ceskeho trenera a skoncili ste o priecku nizsie, cim to? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st květen 23, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Gohan napsal: | http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/546596_300238040061370_113404625411380_651986_135431432_n.jpg
lenze my si to tu priznavame ze sme radi za kazdu medajlu, to len niektori cesky jedinci tu idu zavistou puknut ... |
já bych to už nechal
prostě jste jedna z mála asijských zemí, která se dostala až do finále
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 23, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | Vy ste mali tiez Ceskeho trenera a skoncili ste o priecku nizsie, cim to? |
No jo. češi a máme českého trenéra. Slováci a mají českého trenéra a nadávají na čechy? Ale už toho mám dost, fakt tady nebudu debatovat s někým kdo si zase po douhé době sáhl na medaili ještě pod vedením trenéra jiné národnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 23, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
Se tu o tom ještě bavíte? Doufám, že s tím skončíte do dalšího mistrovství ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 23, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 23, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | Gohan napsal: | | g_dgrim napsal: | Vy ste mali tiez Ceskeho trenera a skoncili ste o priecku nizsie, cim to? |
No jo. češi a máme českého trenéra. Slováci a mají českého trenéra a nadávají na čechy? Ale už toho mám dost, fakt tady nebudu debatovat s někým kdo si zase po douhé době sáhl na medaili ještě pod vedením trenéra jiné národnosti |
trvo sem chodi provokovat kazdy rok a nikto iny na vas nenadava, to len vy ste butt hurt z toho ze ste teraz prehrali...
potom je to same "jo madarove maji ceskeho trenera a pak hraji ten antihokej vole megabeton, neda se na to koukat - seru na to" a podobne brebtanie cez cely ceskoslovensky internet |
Problém je v tom, že já jsem od počátku reagoval na trva, takže mi uniká, proč se na jeho stranu přidal c87, ty a Petey, když ho taky odsuzujete.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st květen 23, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | Vy ste mali tiez Ceskeho trenera a skoncili ste o priecku nizsie, cim to? |
Ja Slovakum fandil (teda pokud zrovna nehrali proti nam :D) ale pokud se na to chces divat takhle tak v podstate cesi meli medaile dve
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 23, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Problém je v tom, že já jsem od počátku reagoval na trva, takže mi uniká, proč se na jeho stranu přidal c87, ty a Petey, když ho taky odsuzujete. |
ja som sa narodil v ceskoslovensku, takze fakt s trvom nemozem suhlasit... _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 23, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
Já fandil Jamajce. Jamajský bob zvítězí! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 23, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | g_dgrim napsal: | Vy ste mali tiez Ceskeho trenera a skoncili ste o priecku nizsie, cim to? |
Ja Slovakum fandil (teda pokud zrovna nehrali proti nam :D) ale pokud se na to chces divat takhle tak v podstate cesi meli medaile dve |
Já jsem taky fandil slovákům tedy když nehráli proti nám a to jsem se narodil v ČR, takže fakt nechápu , kde se idioti jako trvo a jejich české protějšky berou.
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:32 am Předmět: ... |
|
|
nieco na odlahcenie a hlavne ukoncenie aj tak diskusie o nicom , ved predsa aj tak pravdu mame my : )))))))
Čo majú spoločné slovenský hokejista idúci na zápas a slovenský chlapec idúci na rande???
Obaja si spievajú: „Nech Bože dá...!!!“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|