|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dandík
|
Zaslal: st květen 23, 2012 12:54 pm Předmět: ... |
|
|
To asi nijak neobkecám, protože to je tvoje věc. Taky nejspíš nejsi obézní a jen kvůli tomu, že večer nejíš sachry asi nebudeš. Ale když někdo jí jenom jednou denně, přibere sto kilo, pak mu nějaký fundovaný poradce řekne aby večer vlastně nejed, díky tomu shodil 30 kilo a pak dalších 60 nabral až začne jíst jako před tím, tak to je trošku jiná story. Já se jejich rad taky nedržím, protože to nepotřebuju. Před spaním se cpu brambůrkama, chodím do fast foodů. Ale nepřiberu, protože se hýbu, cvičím a jím pravidelně. 200 kilovej člověk ale potřebuje jiný přístup než jen něco bezhlavě omezit. Vyvážená, pravidelná strava a vhodný pohyb. Dietou si akorát takový člověk dodělá svůj už tak špatnej metabolismus. Ty asi ne, protože ti jede normálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: st květen 23, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
želvy nežeru _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 5:36 am Předmět: Re: ... |
|
|
| dandík napsal: | | Ale Havlíček a Zeithamlová to dělají výborně. Distancují se o těch přiblblých diet, který pro obyčejný lidi nemají žádný význam a na míru jim přesně ušijou co a kolik toho jíst. Jistě, ta účastnice to v tý 24. minutě vytrhla z kontextu, ale kdo koukal na ten pořad celej a není úplně blbej, tak pochopí. A kdo je blbej, ten má akorát smůlu. :) |
Člověk nemusí být úplně blbej, ale pokud se o výživu nějak hlouběji nezajímá, tak si z celého pořadu odnese to, že pokud mu výživový poradce řekne, že večer stačí místo přílohy jen zelenina, tak je lhář. Když mi dáš něco naprogramovat a v návodu něco vytrhneš z kontextu, tak i když si myslím, že nejsem žádná blbka, tak to nepochopím, protože se v tom prostě nevyznám.
Nepadlo tam ani slovo o tom, že je to vhodné pro ně a pro někoho jiného to být vhodné nemusí. Já proti Havlíčkovi a Cajthamlové nic nemám, jen se jim tenhle díl opravdu nepovedl. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 6:57 am Předmět: |
|
|
Tak sem se na to podíval a docela mě to šokovalo, jak tam doslova tvrdí, že je důležité jíst na večeři přílohu, jako kdyby byla to hlavní... no fuj
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:14 am Předmět: Re: ... |
|
|
| Tracey napsal: | Člověk nemusí být úplně blbej, ale pokud se o výživu nějak hlouběji nezajímá, tak si z celého pořadu odnese to, že pokud mu výživový poradce řekne, že večer stačí místo přílohy jen zelenina, tak je lhář. Když mi dáš něco naprogramovat a v návodu něco vytrhneš z kontextu, tak i když si myslím, že nejsem žádná blbka, tak to nepochopím, protože se v tom prostě nevyznám.
Nepadlo tam ani slovo o tom, že je to vhodné pro ně a pro někoho jiného to být vhodné nemusí. Já proti Havlíčkovi a Cajthamlové nic nemám, jen se jim tenhle díl opravdu nepovedl. |
presne..v tom kontextu to pro neznale vyzniva tak, ze pokud budete jist prikrmy, tak zhubnete..pokud ne, tak budete mit 150kg jako "ja"..navic, vsichni nutricioniste, kteri nedoporuci jist prikrmy jsou zli podvodnici a muzou za vasi morbidni obezitu..tohle pustit do televize je skoro zlocin, protoze ty lidi tomu proste budou verit.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:22 pm Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:14 am Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 12:44 pm Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 12:55 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Poman napsal: |
Tak nějaký krabice s vínem už jsem dokonce dostal...ale pokaždý v nich bylo víno. něco dělám špatně očividně |
Bud raht ze tam bylo jen vino, predstav si ze by si jeste nekdo k tobe pod podlahu schoval 30 milionu a tvuj tata jeste dalsich 10M nekam do schovky u tebe doma. Copak jsi banka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Tento týden se mi "podařilo" odpracovat 75 hodin a od pondělí do pátku naspat necelých 15 hodin. Kromě krize z předvčerejška, kdy jsem naspal dvě a prozvracel další dvě hodiny ( a paní primářka mě neopomněla pochválit...prý se motám jak mátoha:o), tak si myslím, že jsem to zvládl docela v pohodě - i když bych to nerad v brzké době opakoval. Zítra volno a v neděli z toho tu 80ku/týden udělám.
Když tak nad tím přemýšlím...jestli jsem to neměl dát do jiného topicu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Právě koukám na svého klienta ve Vyprávěj a je neskutečný, co s těmi herci dokážou udělat, konečně ho vidím jako ňoumu _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:47 pm Předmět: Re: ... |
|
|
konkurenční web... v pm... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|