Zaslal: út květen 22, 2012 2:39 pm Předmět: UFC 146 JDS vs Mir *Spoil*
Jak se těšíte na tenhle zápas? Mě hodně naštval Reem a s ním spojenej celej ten posun bojovníků, protože mě hodně zajímalo, jak by takovej zápas mohl dopadnout. Aspoň že se Silva přesunul ke cainovi.
Jen takovej dodatek. Reema jsem měl do tý doby celkem rád, než začal mít ještě ty strašný kecy po tom co se na to přišlo, že je rychlejší silnější a lepší než jds. To že sypal bylo ale všem jasný. I když jsem se setkal s pár lidma, co se drželi názoru, že to všechno nabral z jídla.
Main card (Pay-per-view)
Junior dos Santos vs. Frank Mir
Cain Velasquez vs. Antonio Silva
Roy Nelson vs. Dave Herman
Shane del Rosario vs. Stipe Miočić
Stefan Struve vs. Lavar Johnson
Preliminary card (FX)
Diego Brandao vs. Darren Elkins
Edson Barboza vs. Jamie Varner
Jason Miller vs. C.B. Dollaway
Dan Hardy vs. Duane Ludwig
Preliminary card (Facebook)
Jacob Volkmann vs. Paul Sass
Kyle Kingsbury vs. Glover Teixeira
Mike Brown vs. Daniel Pineda
Naposledy upravil Gandalf. dne út květen 22, 2012 5:49 pm, celkově upraveno 3 krát
Junior dos Santos (239) vs. Frank Mir (261)
Antonio Silva (264) vs. Cain Velasquez (240)
Dave Herman (233) vs. Roy Nelson (254)
Shane del Rosario (246) vs. Stipe Miocic (245)
Lavar Johnson (248) vs. Stefan Struve (255)
Preliminary Card:
Diego Brandao (145) vs. Darren Elkins (145)
Edson Barboza (155) vs. Jamie Varner (156)
C.B. Dollaway (186) vs. Jason Miller (185)
Dan Hardy (170) vs. Duane Ludwig (171)
Paul Sass (156) vs. Jacob Volkmann (155)
Kyle Kingsbury (205) vs. Glover Teixeira (204)
Mike Brown (145) vs. Daniel Pineda (146)
Silva rikal, ze kvuli fightu hodne zhubnul, aby byl rychlejsi..tak to teda nevim kde, kdyz limit je 265..
Silva rikal, ze kvuli fightu hodne zhubnul, aby byl rychlejsi..tak to teda nevim kde, kdyz limit je 265..
Bigfoot pujde do fightu 270. Predtim delal asi vetsi cut tak z 285-290. To teda neni moc
Pokud navážil 264, tak do fightu dle mého pujde s více než 270. Podle mně s cca 280 librami ( protože to je kolem 7 kilo oproti vážení a to už je reálnější- dost možná to může být i více. Tenkrát proti Fedorovi měl podle odhadů v kleci cca 280-85.
Edit: Když říkal, že hodně zhubl, aby byl rychlejší, možná už skutečně nemusel dělat takový cut a následně zpětný náběr během posledního dne, takže pak by to opravdu bylo míň, jak říkáš.
Bigfoot pujde do fightu 270. Predtim delal asi vetsi cut tak z 285-290. To teda neni moc
Pokud navážil 264, tak do fightu dle mého pujde s více než 270. Podle mně s cca 280 librami ( protože to je kolem 7 kilo oproti vážení a to už je reálnější- dost možná to může být i více. Tenkrát proti Fedorovi měl podle odhadů v kleci cca 280-85.
Edit: Když říkal, že hodně zhubl, aby byl rychlejší, možná už skutečně nemusel dělat takový cut a následně zpětný náběr během posledního dne, takže pak by to opravdu bylo míň, jak říkáš.
no podla mna vyzeral na vazeni celkom vysekane, oproti cainovi ktoremu tam poriadne prevysala sunka :D
"For first time I'm at 270 three weeks out of the fight. Things are going extremely well, I'm very light and fast. We're diametrically opposed. I have jiu-jitsu and he has wrestling. I see his speed and his lightness and I'm trying to counter it. I faced three great opponents in Strikeforce, [Fabricio] Werdum, Fedor, and Arlovski, now I get the chance to face guys like Velasquez. It's a great opportunity the UFC has given me."
Aha. Tak jsi měl Poklope pravdu, až teď to čtu na mmamania.com . Takže tentokrát si ledviny trochu odpočinou :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru