|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 26, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | jenom tematicka otazka, kolik je "šálek"? |
237 ml |
me radily 250ml
ale akceptuju minimum rozdilu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so květen 26, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so květen 26, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Nene, složením jsou to palačinky, ačkoliv tvarově zmorfované do lívanců. Do lívanců patří ještě kypřák... jsi na vaření lívanců chyběl, viď? |
livance se delaji treba s pridavkem drozdi nebo snehu a taky se delaji z kyseleho mleka..s kypricim praskem je to verze americka, anglosaska..v tomhle pripade, protoze to neni klasicky recept, tam ten rozdil dela hlavne protein, ktery to vlastne nakypri..proto jsou to livance jak receptem, tak i barvou a konzistenci
a ne, na livance jsem schvalne sel, kdyz se varilo _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so květen 26, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | zdravé lívance
2 vejce, cca 100 ml mléka, šálek ovesných vloček, odměrka proteinu, banán. |
Šálkem myslíš takový ten hrnek na kafe obyčejný? a úplně plný?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 26, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
Merr - já dal skoro plný hrníček na čaj, má asi 250ml, bylo to akorát.
A docela se mi ty lívance povedly... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so květen 26, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | eSko napsal: | Nene, složením jsou to palačinky, ačkoliv tvarově zmorfované do lívanců. Do lívanců patří ještě kypřák... jsi na vaření lívanců chyběl, viď? |
livance se delaji treba s pridavkem drozdi nebo snehu a taky se delaji z kyseleho mleka..s kypricim praskem je to verze americka, anglosaska..v tomhle pripade, protoze to neni klasicky recept, tam ten rozdil dela hlavne protein, ktery to vlastne nakypri..proto jsou to livance jak receptem, tak i barvou a konzistenci
a ne, na livance jsem schvalne sel, kdyz se varilo |
Já už dělám od jisté doby jen lívance od Ramsayho (podmáslí, kypřící prášek, mouka, vejce, sůl) a nemůžu si je vynachválit, to samé všichni, kteří je ochutnali. Můžeš najít na YT, fakt doporučuju. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
dobry to mozna bylo, ale na fotce to nevypada vubec pritazlive.. nuda _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|