Bojové umění

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bojové umění  Úvodní stránka -> Ostatní -> Bojové umění
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Zajímáte se někdo o nějaké bojové umění?
Ano,hrozně mě to žere...
84%
 84%  [ 38 ]
Ne,je to kravina
15%
 15%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 45

Autor Zpráva
Stan

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Stan napsal:
Ja bych mel taky dotaz..uz hodne dlouho premyslim,ze se na neco dam,jen jako doplnek k cinkam,ale jelikoz uz jsem stary a opotrebovany,tak asi neco podobneho jako kickbox uz asi ne,ale na netu jsem tady nasel oddil,kde vyucuji KRAV MAGA,co rikate na tento styl?Trenovat se tam da 4-5xtydne a ze vsech tech ruznych gymu nabizejici ruzne vyuky za prachy,mi tenhle klub pripada nejmin komercni,urcite chapete,co tim myslim.
Moc se v techto vecech nevyznam,tak bych byl rad,aby lidi co do toho delaji,neco poradili..
Dik
Já du teď na starý kolena do juda, čekám že mě budou těžce prasit, ale co už . Dřív sem dělal aikido, to bylo docela fajn pro 60kg kluka, ale k fitku mi dobře sedí to judo, tak ho teď du prubnout...

Judo mam vyzkousene,prave kdyz jsem delal tu skolu MP.Byl tam nejaky docela uspesny zavodnik,asi o 20kg lehci nez ja a ten byl ze me nestastny.Ja mam v sobe zafixovane zapasnicke chvaty a to se tezko predelava a zapas neni tak "nezny",jako judo a kdyz jsem parkrat na nej po provedeni chvatu padl,byl docela nestastny.. Ale neni to spatny sport,kdybych mel dobrou pater,klidne bych to taky jeste zkusil..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stan

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
....tak to jo.... ....taky nejsem uvědomělý........poslední dobou jsem jaksi nasranej......si vem kdybych valil AS tak by bylo po dnešku asi o jedno ublížení na zdraví víc.....proto ta "čistá" cesta

..vis ze mozna ani ne.Ja jsem od prirody trochu agresivnejsi,ale ani na tech nejvetsich davkach,jsem nejakou zmenu k horsimu nezaznamenal..to spise po cyklu,tam to uz bylo o necem jinem
Kurva,mi tady chatujem a muj prispevek zapadne do toho tlachani a nikdo si jej nevsimne a tim padem neporadi..Tak Mike a ostatni bijci,radte,radte..
Tradewind

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judo jsem delal od malicka a v 15 jsem prestal kvuli kolenum. Celkem mi chybelo ale uz jsem to oplakal. Loni jsem na vysce chodil na telocvik na judo tak jsem si ho trochu pripomel. Je to hezky sport, neni nad to se s nekym poradne porvat na zinence.
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
LJ napsal:
Stan napsal:
Ja bych mel taky dotaz..uz hodne dlouho premyslim,ze se na neco dam,jen jako doplnek k cinkam,ale jelikoz uz jsem stary a opotrebovany,tak asi neco podobneho jako kickbox uz asi ne,ale na netu jsem tady nasel oddil,kde vyucuji KRAV MAGA,co rikate na tento styl?Trenovat se tam da 4-5xtydne a ze vsech tech ruznych gymu nabizejici ruzne vyuky za prachy,mi tenhle klub pripada nejmin komercni,urcite chapete,co tim myslim.
Moc se v techto vecech nevyznam,tak bych byl rad,aby lidi co do toho delaji,neco poradili..
Dik
Já du teď na starý kolena do juda, čekám že mě budou těžce prasit, ale co už . Dřív sem dělal aikido, to bylo docela fajn pro 60kg kluka, ale k fitku mi dobře sedí to judo, tak ho teď du prubnout...

Judo mam vyzkousene,prave kdyz jsem delal tu skolu MP.Byl tam nejaky docela uspesny zavodnik,asi o 20kg lehci nez ja a ten byl ze me nestastny.Ja mam v sobe zafixovane zapasnicke chvaty a to se tezko predelava a zapas neni tak "nezny",jako judo a kdyz jsem parkrat na nej po provedeni chvatu padl,byl docela nestastny.. Ale neni to spatny sport,kdybych mel dobrou pater,klidne bych to taky jeste zkusil..
Hmm hmm, no až mi zlomí pátěř, taky budu o změně sportu uvažovat . Trénink 5x týdně, ještě uvidím jestli to pude zvládat pořádně a jestli se do toho dostanu, přece jenom v tomhle věku se s tím začíná debilněji než u děcek...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ....i ty staříku
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

....LJ.....ses dal na judo a na fit kašleš?
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
LJ....i ty staříku
No to víš, je to psycho, učit se padat s 8 letýma děckama a nebo se nechat mlátit od typů co to dělaj 10 let, co mi říkal kamoš, takhle pozdě nikdo nezačíná, protože ho na prvním tréninku zmlátí a už nepřijde:).

Na fit kašlu i bez juda, akorát sem chtěl nějak fit zpestřit a u juda je posilování v základní výbavě spolu s praním se a technikou. Jinak už asi tak měsíc regulérně cvičím zase, sem dokonce vyjel na train 3x týdně a má to stoupavou tendenci. Však mám ze včerejška z jedný pařby fotku z objemu , tak to brzo hodím do @gal...
Stan

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JUdisti maji taky hezke postavy,urcite tam vydrz,me by to rozhodne bavilo vice,nez zvedani cinek..
Par dni asi budes docela pomlaceny a sama modrina,ale telo na to rychle privykne a za mesic uz to budes brat upne jinak..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
JUdisti maji taky hezke postavy,urcite tam vydrz,me by to rozhodne bavilo vice,nez zvedani cinek..
Par dni asi budes docela pomlaceny a sama modrina,ale telo na to rychle privykne a za mesic uz to budes brat upne jinak..
....to jo, řekneš si....stálo mě to za to? ....mlátěj se mnou 10 letý kluci a moje ego je totálně v prdeli! .....ale LJ vydrž!
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zase az toho 8mi letyho kluka zmlatis tak se budes cejtit jako king
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...tak to ku*va jo.....pro mě by to nebylo.....sem neohrabanej
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan:ja bych kickbox urcite byt tebou zkusil...par primych uderu s kombinaci s lowkickem tim nezatizis ani slachy ani moc upony,je to prijemne jako relax,super vyborne na shazovani,zatizis jiny druh vlaken a velmi efektivni..myslim ze tam toho u vas najdes dost,ne?
Nechi nejak "muj sport"vytlacovat ci nadhodnocvoat,ale zkus to....
Stan

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,abych pravdu rekl,ten kick me laka ze vseho nejvice,ale vis z ceho mam Mike strach,ze napriklad pri tech kopech dostane zahul moje zrasovana pater.Poznal jsem to napriklad,kdyz jsme hrali s bandou fotbalek.Jeden prudsi kop a pater byla v haji a ja nemohl tri tydny cvicit.Ja uz musim vybirat sporty podle zdravi a ne podle toho,co bych si pral delat.
U tech kopu,aspon se me to jako laikovi tak jevi,jde prece jen spodek tela jinam,nez vrsek,kdyz do toho pridas silu a svih,tak to asi bude nejaky zahul na spodni zada..
Ale jestli je to jinak,tak me oprav,nikdy jsem nic takoveho nezkousel,samozrejme krome par laickych kopu do pytle..
LJ

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2004 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Stan napsal:
....to jo, řekneš si....stálo mě to za to? ....mlátěj se mnou 10 letý kluci a moje ego je totálně v prdeli! .....ale LJ vydrž!
No, je to ještě jinak, 10letí kluci co maj 40kg a začínaj 90kg kluka co už někdy něco dělal nehodí z placu. Ale ti 20letí klucí co to dělaj 10 let jo, a docela zhusta .

Kuá já vydržím, nebojte, sem zatím akorát vybral klub a nabral instrukce od kamošů , ještě musím koupit kimono a to bude tak velká investice spolu s členským poplatkem, že to už pak uhnout nejde .
walk3r

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2004 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
zase az toho 8mi letyho kluka zmlatis tak se budes cejtit jako king
tak predstava jak LJ dobiji 8letyho kluka mi vhani usmev do tvare

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bojové umění Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: