|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 29, 2012 9:01 am Předmět: |
|
|
Líbil se mi hlavně Cain, ten Bigfoota pěkně vymazal. Zbytek dobrý, ale ten event měl mít úplně jiný rozměr. Škoda...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út květen 29, 2012 10:30 am Předmět: |
|
|
Mir dopadl jak dopadl a jak se čekalo, a souhlas s panem moderátorem  , že Cain vypadal hodně dobře a našláple...i když je fakt, že to byl nešťastný fajt, protože po tom potoku krve, už se to prostě nedalo, byť se Bigfoot snažil a docela držel. Bylo mi ho dost líto.
Osobně bych se na příští fajt JDS vs Cain velmi těšil, protože tam nějak nikoho jiného rozumného nevidím. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 29, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
Souhlas. Vzhledem k tomu, že Alistair je do konce roku out, asi dává rematch Cain vs. JDS největší smysl. A jsem zvědav, s kým půjde Sádlo Nelson, pěkné KO to bylo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 29, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
Roy vs Hunt? To by som nebol proti:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 29, 2012 12:27 pm Předmět: |
|
|
Přesně tohle si říkám taky, snad si to říká i Silva... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: út květen 29, 2012 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Roy vs Hunt? To by som nebol proti:) |
Nelson to ve stoje vydrzi a na zemi je Hunt jeho. Fandil bych BC
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Souhlas. Vzhledem k tomu, že Alistair je do konce roku out, asi dává rematch Cain vs. JDS největší smysl. A jsem zvědav, s kým půjde Sádlo Nelson, pěkné KO to bylo... |
Jak už jsem x-krát psal....byla chyba poslat Caina po té pauze a operaci rovnou na JDS. Prostě to je situace, kdy nelze očekávat optimální výkon a ten fajt to znehodnotilo. Co jsem teď koukal, tak bych cainovi už velmi věřil....a rozhodně fandil, protože se mi ten jeho styl max líbí. A rád bych viděl nějaký zápas v UFC Cormiera....tam je velký potenciál! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
Cormierovi i Barnettovi by UFC moc slušela. Upřímně moc nechápu, proč by měli mít ještě jeden (navíc garantovaný) zápas v Strikeforce, když tam HW divize už prakticky neexistuje...
A ano, taky se kloním spíše ke Cainovi, i když JDS je excelentní fighter...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Ten Cormier ale láme ruku jak na páse, teraz síce ide už pod nôž, tak sa to skráti, no určite bude dosť dlho out. Cormier vs Alík, hm:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Dana by radši viděl Cormiera jako 205ku a i on říkal, že by tam šel radši, aby nehrozil fight proti Cainovi. Nebo že by se o to aspoň pokusil.
HW je teď moc zábavná, protože tam je opravdu moc lidí, mezi kterýma se daj udělat zajímavé zápasy, což jsme teď o víkendu mohli vidět. AO by stejně potřeboval někoho, kdo by ho pěkně zbouchal za to, jak neprofesionálně se zachoval - což znamená JDS/Cain, protože nikdo jinej na něj asi nemá.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | mirio napsal: | | Souhlas. Vzhledem k tomu, že Alistair je do konce roku out, asi dává rematch Cain vs. JDS největší smysl. A jsem zvědav, s kým půjde Sádlo Nelson, pěkné KO to bylo... |
Jak už jsem x-krát psal....byla chyba poslat Caina po té pauze a operaci rovnou na JDS. Prostě to je situace, kdy nelze očekávat optimální výkon a ten fajt to znehodnotilo. Co jsem teď koukal, tak bych cainovi už velmi věřil....a rozhodně fandil, protože se mi ten jeho styl max líbí. A rád bych viděl nějaký zápas v UFC Cormiera....tam je velký potenciál! |
Žádná chyba. Cain byl držitelem pásu. Každý jeho zápas by byl logicky souboj o tento pás, takže musel jít hned proti top contenderovi. Nebo mohl pás vrátit a pak by mohl jít se s někým rozpinkávat. Jak by k tomu JDS přišel kdyby místo něj dali titulový zápas někomu z druhé desítky? Nebo kdyby ten zápas s někým jiným nebyl titulový a kdyby Cain prohrál tak potom co?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 29, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
To MT .... osobně bych dal nějakou povinnost pás po určité době obhajovat, protože pokud má jeho držitel nějaký zdravotní problém a nemůže například alespoň jednou za půl roku nastoupit k jeho obhajobě, tak by o něj měl přijít s tím, že bude mít následně možnost vyzvat jeho nového držitele. Vycházím z toho, že titulový fajt by měl být po sportovní stránce to NEJ, a prostě když někdo 9 měsíců (nebo i více) stojí, tak ta forma nikdy nebude 100%.
Ale je to čistě můj názor a je pravda, že jsem možná divnej v tom, že mi je úplně jedno kdo vyhraje nebo prohraje a obhájí nebo neobhájí, zajímá mne jen max kvalita fajtu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st květen 30, 2012 6:10 am Předmět: |
|
|
Junior dos Santos: $200,000 (no win bonus)
Frank Mir: $200,000
Cain Velasquez: $200,000 (includes $100,000 win bonus)
Antonio Silva: $70,000
Roy Nelson: $110,000 (includes $20,00 win bonus and $70,000 Fight Night bonus)
Dave Herman: $21,000
Stipe Miocic: $20,000 (includes $10,000 win bonus)
Shane Del Rosario: $20,000
Stefan Struve: $128,000 (includes $29,000 win bonus and $70,000 Fight Night bonus)
Lavar Johnson: $26,000
Darren Elkins: $28,000 (includes $14,000 win bonus)
Diego Brandao: $15,000
Jamie Varner: $20,000 (includes $10,000 win bonus)
Edson Barboza: $18,000
C.B. Dollaway: $40,000 (includes $20,000 win bonus)
Jason "Mayhem" Miller: $45,000
Dan Hardy: $120,000 (includes $25,000 win bonus and $70,000 Fight Night bonus)
Duane "Bang" Ludwig: $18,000
Paul Sass: $90,000 (includes $10,000 win bonus and $70,000 Fight Night bonus)
Jacob Volkmann: $20,000
Glover Teixeira: $30,000 (includes $15,000 win bonus)
Kyle Kingsbury: $12,000
Mike Brown: $52,000 (includes $26,000 win bonus)
Daniel Pineda: $10,000
JDS ma teda celkem ubohej management..mit jako obhajce titulu stejne jako vyzivatel a vitez co-main eventu je teda celkem trapny..jediny co by to zachranovalo by byly procenta z ppv..nebo prachy bokem kvuli danim.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:27 am Předmět: |
|
|
kde se dá pls skouknout videa z tohohle eventu, dík
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 30, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
| kujin napsal: | | kde se dá pls skouknout videa z tohohle eventu, dík |
http://www.fightvideomma.com/
owar: určitě budou mít kucí v main eventu podíl z ppv buys a i kdyby to byl 1$ (?) za každou, tak je to pěkný
edit:
"Pursuant to the terms of Overeem's UFC contract as outlined in the complaint, he is guaranteed a "bout fee" of $264,285 on Dec. 30. Should he defeat Lesnar, Overeem would receive an additional $121,428 "win bonus." Overeem is also in line to receive a $2 pay-per-view bonus per viewer, "for all revenues received by UFC-Zuffa for telecast of the Lesnar fight in the United States, Canada or over the internet in excess of $500,000 ." - tak takhle to bejvá, to jsem chtěl najít... určitě si přišel Junior na dobrý peníz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|