|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikulda
|
Zaslal: st květen 30, 2012 6:53 pm Předmět: Prosba - měření tuku |
|
|
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat:
1) jestli nemáte někdo zkušenost s přesným měřením tělesného tuku? co tak čtu, tak mr google hodně zmiňuje inbody měření což mně vede k 2. otázce
2 ) jestli můžete říct svoji zkušenost, popř něco doporučit, atd. Btw, sem z Prahy.
Děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mikulda
|
Zaslal: st květen 30, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
mr google zmiňuje za nejpřesnější inbody a bodystat z těch "relativně" dosažitelnejch
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:02 pm Předmět: Re: Prosba - měření tuku |
|
|
| Mikulda napsal: | Ahoj,
Chtěl bych se zeptat:
1) jestli nemáte někdo zkušenost s přesným měřením tělesného tuku? co tak čtu, tak mr google hodně zmiňuje inbody měření což mně vede k 2. otázce
2 ) jestli můžete říct svoji zkušenost, popř něco doporučit, atd. Btw, sem z Prahy.
Děkuju |
Nevím, jakou přesně čekáš odpověď ... Na Inbody se měřím pravidelně, občas mě potěší, občas naštve Je to nejpřesnější měření, s jakým jsem se setkala, dokáže měřit jednotlivé segmenty zvlášť (končetiny, trup), množství svalové hmoty, tuku (i viscerálního) , vody (včetně rozdělení na vnitro a mimobuněčnou), bazální metabolismus... Ale to všechno Ti řekne i ten google (i kde v Praze měření dělají)...
edit: Pokud chceš na měření chodit pravidelně, tak hlavně za stejných podmínek, nejlépe ráno nalačno a po vykonání potřeby. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikulda
|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, díky.
Ještě bych se zeptal, co radši preferovat? inbody nebo bodystat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
| Mikulda napsal: | Ahoj, díky.
Ještě bych se zeptal, co radši preferovat? inbody nebo bodystat? |
Bodystat jsem nezkoušela, takže v tom Ti neporadím... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
U nás v posilce maj takový čelisti na měření tuku. Nevíte jak se to jmenuje? _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | U nás v posilce maj takový čelisti na měření tuku. Nevíte jak se to jmenuje? |
Kaliper. Pokud na tom ovšem nejsou zuby - pak je to něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|