|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska nic. Jsem úplně rozsekanej a od rána mě bolí hlava.
Dal jsem jen povinnej rehab zad a kyčlí.
Vysvětlí mi někdo, jak se šlape na tom orbitracku? Vlez jsem na to a zase si připadal jako idiot  Rozsah pohybu nohou ten stroj umožňuje asi -5cm a jakmile víc zatáhnu za ty páky, kompletně mě to rozhodí tak, že z tý blbosti skoro spadnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 29, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
29.5.
mrtvoly 5x60, 5x80, 3x100, 3x120, 3x130, 3x130, 3x130, 3x130
tlaky na rovný lavici 10x16, 10x20, 10x24, 10x28, 10x34
stahování kladky na hrudník 10x50, 10x55, 10x60, 10x60, 10x65
francouzi 10x26, 10x31, 10x31, 10x33.5, 10x33.5
zadní delty 15x6, 15x6, 15x6, 15x6
biceps
tři série břicha v průběhu cvičení
kolo 15min
Ty mrtvoly jsou naprd. Teda mrtvoly jsou ok, ale záda ne. Někde je něco zkrácenýho nebo přetíženýho. Není kurva normální, aby mi ztuhly a bolely mě vzpřipovače nebo prostě spodek zad těsně nad křížem i z blbýho půlminutovýho předklonu. Vedlejší efekt je, že nemůžu cvičit žádný přítahy, a posledně jsem odcvičil rumuny jen s největším sebezapřením.
Kažopádně je znát, že teď tahám jen jednou týdně. Posledně bylo 120kg; dneska 130 bylo tak na hraně co jsem ještě nějak přiměřeně technicky zvednul. Těžký to bylo jako svině. Rozhodně nějakou dobu nebudu přidávat.
Celkově jde síla mírně nahoru, samozřejmě s výjimkou stehen  Začínám si myslet, že to je nějaká genetická záležitost
Kolo zase na chcípnutí, ale začínám podezírat sedlo, protože je extrémně nepohodlný a nějak mi to mírně umrtvuje část těla (a okolí) v blízkosti styčných ploch se sedlem.
Je ale neoddiskutovatelnej fakt, že mě stejně nejvíc stejně bolí právě stehna :P
Plán na nejbližší dny:
1) Seru na činky, půjdu si zaplavat, seberu ženě zase kolo a projedu si jinou část okolí. Mohl bych se jako bonus samozřejmě věnovat cvičení mojí nejoblíbenější partie (která to je zjevný z dnešního zápisu :P)
2) Budu se intenzivně věnovat kriplcvičení a protahování. HSS na tom furt není moc dobře, levá strana slabší než pravá a cosi okolo kyčle je zkrácený (aktuální nález z poslední návštěvy v Geri)
3) Stáhnu množství jídla, potřebuju zmenšit žaludek. To se mi osvědčilo už před lety - sice je to pár dní hroznej opruz, ale člověk má pak podstatně menší hlad a tendence ke žravosti. A ten aktuální metrák taky není zrovna pozitivní vzhledem k fyzičce
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út květen 29, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Tak dneska nic. Jsem úplně rozsekanej a od rána mě bolí hlava.
Dal jsem jen povinnej rehab zad a kyčlí.
Vysvětlí mi někdo, jak se šlape na tom orbitracku? Vlez jsem na to a zase si připadal jako idiot Rozsah pohybu nohou ten stroj umožňuje asi -5cm a jakmile víc zatáhnu za ty páky, kompletně mě to rozhodí tak, že z tý blbosti skoro spadnu |
Je to snadny, zkus se ze zacatku nedrzet tech hejbacich tyci ale drz se za madlo uprostred, pak jen chytit rytmus, ze zacatku pomalejc.
Taky zalezi jakej model mas, kazdej je jinej, nektery maji setrvak vzadu, nektery vpredu, taky je dulezita delka kroku, davej pozor jestli treba nestojis na detskym _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
A co mas za model, ja mam doma Kettler UNIX M a nemuzu si vynachvalit, i kdyz to chtelo trosku zvyku. Me to taky ukazovala zena, jeste ze ty holky mame _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 30, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
30.5.
Zase mě dostihla nějaká intergalaktická únava. Chtěl jsem se dopoledne začít nějak rozhýbávat a vypadnout ven, a místo toho spadnul do postele a na dvě hodiny vytuh. Ještě mě zalehnul kocour, takže jsem nemoh pryč i kdybych chtěl
Nohy mám rozsekaný že se sotva plazím. A to jsem včera nedřepoval, jen 15 minut na kole (a to stehna skoro shořely). Netuším co to má bejt
Zběžné měření odhalilo krutou skutečnost - jsem tlsté prasa!
Za poslední měsíc:
váha +6kg
hrudník -2cm
pas beze změny (huh?)
prdel +4cm
Je to peklo, už se nevejdu ani do trenek  Krom toho ty míry vůbec nedávají smysl
Původ prvních dvou kil je znám, měl jsem onehdá týden kdy se mi stran jídla poněkud zatmělo, ale ten zbytek je už na úrovni požárního poplachu. Chce to víc pohybu, ale chcípu únavou. Hlavně nohy.
problém č. 1: spaní
problém č. 2: únava
problém č.3: jídlo
1 je v řešení, ale není to vůbec sranda
2 je záhada, asi má někdo z fóra ve skříni vůdů panenku a z nudy na ní šlape
3 není neřešitelný, ale nevím jestli mám dost vůle. Aspoň si budu zase zapisovat nebo možná/spíš plánovat na den dopředu.
dneska:
| kód: |
pre-snídaně: jogurt (noc po cvičení je vždycky krize, spaní tak o 50% horší oproti normálu a hroznej hlad)
snídaně: tvarohová buchta (poctivě jsem si pro ni dojel )
svačina: plátek sýra a šunky
oběd: odbyl jsem se proteiňákem, nebyl hlad
svačina: kafe
večeře: krůtí směs se zeleninou od včerejška
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
Vis co udelej, misto mudrovani si nech odebrat krev a udelat testy, vc.jaternich.
Kdyz to bude dobry, tak zkus trosku posilit imunitu, vitamin C se Zinkem a kupodivu skvela vec je Imunooxi od Nutrendu. Popripade pozadej zenu o mimoradny prispevek a kup si Phlogenzym (bracha Wobenzymu), velice ucinne na tyto stavy.
A pak je mozna jeste varianta, ze jsi proste linej, ale to si netroufam ani pomyslet natoz napsat _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
Doktorka teď asi ne... Nebylo by to moc objektivní.
Krom toho jsem zdravej, jen jsem tlustej
Jo a na ten orbitrack kašlu, zkoušel jsem to znova a bolej mě z toho stehna jako ze dřepů (ten pohyb je de facto hodně podobnej), to je nanic
Budu radši jezdit na kole a pokud se dostanu na nějakých 95, zkusím zase běhat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
Ze Ty mas nejakej lacinej cinskej werk doporuceny Olinkou Sipkovou nebo dokonce samotnym Horstem Fuchsem ?
To by mnohe vysvetlovalo, treba vedeni, nebo delku kroku. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 30, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
Tak prý je to nějaká levná srágora z řetězce. Jestli se dělají různý velikosti tak to bylo asi kupovaný pro 60kg ženskou
Nicméně rozsah těch tyčí celkem odpovídá - jen ty pedály se hýbou nějak divně.
Žena tvrdí, že by to mělo simulovat jízdu na běžkách, což teda moc ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Žena tvrdí, že by to mělo simulovat jízdu na běžkách, což teda moc ne... |
Vykašli se na klasiku a zkus bruslení
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 10:07 am Předmět: |
|
|
ty voe..ty se budeš vymlouvat na všechno mrzáku  Tak si jdi zaběhat a nebreč,si už horší jak já s chřipčičkou _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|