| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zyzz
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 10:28 am Předmět: Glutamin:) |
|
|
Zdravím,
uvažuji o koupi Glutaminu a ted se rozhoduji mezi:
Glutaminem 500g od Fitness Authority a nebo Reflex Nutrition.
Máte s nimi nějaké zkušenosti nebo by jste doporučili jiný?
Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
Glutamin je vždycky glutamin, aminokyselina. Může být třeba více nebo méně namletý ale pořád to bude jen glutamin. Já bych šel (chodím občas) do toho levnějšího (biotech, fitness authority, fórfitness), kdybych nevěděl co s prachama tak bych zkusil N Acetyl Glutamin
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
nemas pravdu, FA hodne pochazi z polska a jejich kvalite bych se ani nezminoval.
drazsi byvaji vetsinou fermentovane za to ty levne ne _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
FA je írsko, majiteľ je poľský, aby ste sa nečudovali, koľko iných značiek berie suroviny práve z FA závodu... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 12:18 am Předmět: |
|
|
Mě nevadí odkud FA je, nic proti nim nemám, protein byl docela dobrej. Olimp má taky rozumný věci za rozumný prašule. Glutamin je prostě glutamin, myslíš že v tom bude posypová sůl... ;-) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 7:08 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Mě nevadí odkud FA je, nic proti nim nemám, protein byl docela dobrej. Olimp má taky rozumný věci za rozumný prašule. Glutamin je prostě glutamin, myslíš že v tom bude posypová sůl... ;-) ? | Asi tak. Rozdíl v účinnosti nebude ani v jednotce procenta a rozdíl v ceně může být klidně 100 %. Tuto značku moc neznám, ale něco od nich na zkoušku vezmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | RavenStalker napsal: | | Mě nevadí odkud FA je, nic proti nim nemám, protein byl docela dobrej. Olimp má taky rozumný věci za rozumný prašule. Glutamin je prostě glutamin, myslíš že v tom bude posypová sůl... ;-) ? | Asi tak. Rozdíl v účinnosti nebude ani v jednotce procenta a rozdíl v ceně může být klidně 100 %. Tuto značku moc neznám, ale něco od nich na zkoušku vezmu. |
V účinnosti ne, ale v čistotě. Takže v 400g balení bude ve skutečnosti třeba 350g.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
12,5% bordelu? Tomu se mi moc nechce věřit...a co by ta nečistota měla být?
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
prepocti si cenu na gram a pak stjene zjistis ze se priplati dat 0,05kc za gram za jistotu _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
25 Kč na půl kila ? Ty rozdíly bývají vyšší (obzvláště pokud nenakupujete v akcích a v těch nejlevnějších shopech)
California Fitness: 500g za 440 Kč
Olimp: 500g za 500 Kč
Nutrend: 500g za 650 Kč
Maximálně gram za korunu, víc bych za obyč nedal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |