| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| V jakem období se vám nejlíp cvičí? |
| jaro |
|
24% |
[ 9 ] |
| léto |
|
21% |
[ 8 ] |
| podzim |
|
27% |
[ 10 ] |
| zima |
|
27% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 37 |
|
| Autor |
Zpráva |
ax+b=c

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | ten kdo zásadně chodí do posilky v pantoflích a nedělá dřepy |
a co jsou to pantofle saty nebo co ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Stan

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 8:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 8:15 pm Předmět: |
|
|
To bolo velmi rasisticke. Stano, budeme ta muset vyradit.
Pantofle jsou prezuvky, papuce, slovensky ekvivalent nepoznam, muj snedy priteli. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
ax+b=c

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | To bolo velmi rasisticke. Stano, budeme ta muset vyradit.
Pantofle jsou prezuvky, papuce, slovensky ekvivalent nepoznam, muj snedy priteli. |
dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 10:10 pm Předmět: |
|
|
Ja mam rad jaro,to je takovy mezi obdobi kdy je celkem prijemne... leto mam rad jenom kdyz sou pusteny na plny otacky vetraky ...
ale zimu vubec,su celkove furt takovej unavenej.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 10:46 pm Předmět: |
|
|
doufam zes to nemyslel vazne
pro ty kdo nepochopili moji ironii
byl to vysmech prave tem pantoflakum a tem kteri prerusuji trenink na leto aby se ukazali u bazenu
jinak cvicim v adidas indoorech s gumovou podrazkou jsou to ty nejlepsi boty a vydrzi
| zacatecn1k napsal: | | Andrew napsal: | ja teda v lete necvicim vubec jen se valim u tv a v zime necvicim v prosinci to jsou vanoce a pak taky v lednu jo a jeden tyden v unoru a jinak mam objem-celozivotni a cvicim v pantoflich |
to sem tusil! pantoflak!!! |
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 11:30 pm Předmět: |
|
|
| Andrew napsal: |
jinak cvicim v adidas indoorech s gumovou podrazkou jsou to ty nejlepsi boty a vydrzi
|
..30 opakování na dřepy
hele,ty moje sálovky český výroby za 800 stovek mají taky gumovou podrážku a držej....
není nad fitko v letních měsících kde se teplota vzduchu pohybuje vysoko v 30 C° škále
|
|
| nahoru |
|
 |
walk3r

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:33 am Předmět: |
|
|
Kdyz uz bych si musel vybrat tak asi jaro. Ale vubec mi nevadi ani zbytek rocniho obdobi. Do fitu chodim vecer, takze i v horkych letnich dnech je tam celkem dychatelne. _________________ "Ať Vás provází síla!" - ObiWanKenobi
|
|
| nahoru |
|
 |
Dodekahedron
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 7:43 pm Předmět: |
|
|
nekde sem cet ze maj chlapy nejvic testosteronu na podzim, takze podzim roluje _________________ kdyz vidim ty kulturisty jak jedi denne traba 10 kurat, ze to pak nejsou jejich svaly, ale svaly tech kurat, ktere na sobe nosi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
|
| nahoru |
|
 |
Dodekahedron
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 8:07 pm Předmět: |
|
|
to nerez to je jen takovy dopravacky zargon
fuuuj a smrdeli mu priserne nohy  ....ne to sou moje nohy  du si je umejt _________________ kdyz vidim ty kulturisty jak jedi denne traba 10 kurat, ze to pak nejsou jejich svaly, ale svaly tech kurat, ktere na sobe nosi.
|
|
| nahoru |
|
 |
ATP

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 8:49 pm Předmět: |
|
|
Jedině léto. V zimě je zima a fitko plný lidí od kterých jsem každou chvíli nachcípanej. _________________ I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tan Hauser Gate. All those moments will be lost in time like ....tears in the rain.
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: st listopad 10, 2004 8:12 pm Předmět: |
|
|
Ja mam nejradsi podzim. Je tak nejak porad dobre a lidi kaslo na cviceni, takze se s nikym nemusim pretahovat o jednorucky
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: st listopad 10, 2004 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Hack napsal: | | Dodekahedron napsal: | nekde sem cet ze maj chlapy nejvic testosteronu na podzim, takze podzim roluje |
Na jakou runway roluješ?..; Jo a mam žhavou novinku, dneska jsem viděl cvičit chlapa bez obuvy..To je revoluce! |
To neni zadna novinka, taky cvicim bez bot kdyz zrovna nejedu nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: st listopad 10, 2004 8:49 pm Předmět: |
|
|
Máš pravdu to není žádná revoluce, to je blbost...Co z toho máš? _________________ STOP AND SMELL THE AMMONIA!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |