| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Oddo

|
Zaslal: so červen 02, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | Po x té pauze jsem začal zase před mesícem pořádně bouchat.
|
Z tebe budu mít ty, jak se tomu řiká, deprese Ten genetický potenciál tam je podle mě brutální, kdyby ses do toho pořádně opřel
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so červen 02, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
Vsak na podzim a na jaro hazim kuru ...chci poradne zmutovat. A je mi jedno kdo si co o yom mysli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 02, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
Ty nepotřebuješ kúru...ale tak je to tvoje věc.
Záda dobrý. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 02, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Vsak na podzim a na jaro hazim kuru ...chci poradne zmutovat. A je mi jedno kdo si co o yom mysli. |
nezapomeň na - před a po - fotky
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Vsak na podzim a na jaro hazim kuru ...chci poradne zmutovat. A je mi jedno kdo si co o yom mysli. |
To tu nesir, protoze jsou tady lidi kteri ti to pak vmetou do obliceje pri kazdy priezitosti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
tka do te doby nez hodis kuru tak zmen pristup protoze jestli pojedes on 2 mesice na 100% pak vysadis a na mesic se na to vyjebes tak budes vypadat jeste hur nez predtim
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 11:37 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Samec napsal: | | Vsak na podzim a na jaro hazim kuru ...chci poradne zmutovat. A je mi jedno kdo si co o yom mysli. |
To tu nesir, protoze jsou tady lidi kteri ti to pak vmetou do obliceje pri kazdy priezitosti :) |
Proc, sak at to tam posle a verejne rekne, ze to ma ze sypky, nemam nic proti lidem co reknou, jo vypadam good protoze sypu (sic nejsem schopen chodit stabilne cvicit), ale ne jako zdejsi byvali natural co doma nemel ani protein
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
Jasne .. teď jedu poctivě ..strava všechno .. měsíc jsem nepil ani kapku chlastu akorát včera jsem se ožral jak dobytek páč byla oslava narozenin. Jinak chlast absolutně vypouštím. Do září chci nabrat kolik půjde aspoň 3kg pak sypnu a potom v březnu nebo dubnu podruhé . Uvidíme no já prostě chi mít přes 90kg .. je to můj sen už hodně dlouho. Snad mi to pomůže. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Uvidíme no já prostě chi mít přes 90kg .. je to můj sen |
To je s prominutim cil na koko* . Dej si jinej treba Drepnu 300kg to ma alespon smysl ne se hnat za cislovkou na vaze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
můj cíl proč chci sypnout je, že chci nabrat nic víc. Tak to prostě je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
Kdyby aspoň řek kilo... Na 90 se dostane každej, pokud není nějak nemocnej. Jen to samozřejmě ne pro každýho je stejně lehký :P
id Kernel se při 193cm dostal ze 75 na 110 kilo (že vypadá furt blbě je jiná věc  ) a o tabletech ví míň než koKotek z tý reklamy
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
Možná naberu víc .. to bude jedině dobře :D ... Jinak pak to hodím fotky před a po kůře :)
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 11:55 am Předmět: |
|
|
|
|