tenisový loket

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - tenisový loket  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> tenisový loket
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
honda20

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 6:32 pm    Předmět: tenisový loket Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti? Lze s tím cvičit nebo ne (masti,bandáž atd.) Nebo jak dlouho po operaci se nesmí cvičit?
Bolí mě loket a svalové úpony kolem.Bolest se táhne předloktím.Neotýká to. Trvá to už několik měsíců, kvůli tomu také necvičím.Přesto, že jsem si koupil a vyzkoušel několik druhů mastí, nic nepomáhá. Mastičky jsem vysadil a je to ještě horší.Někdy jsem rád, že zvednu a udržím např.pulitr.
relish

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobně - obstřiky, měsíc klid a pak na trénik pár týdnů stahovací pásek na předloktí (předepíše chirug)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hytuk

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ledovat, klidně každý den. Můžeš pro zvýšení efektu střídat ihned po sobě ledování, horkou vodu, znovu ledování atd. Před jakoukoliv aktivitou (pokud nějakou) šlachu důkladně zahřát (tric. stahování expanderu, mačkání gumovýho kolečka...). Jinak je jen na tobě, jak k tomu přistoupíš. V závažných případech je možná operace, někdy bohatě stačí trochu klidu+bandáže+třeba obstřiků jak bylo zmíněno. Osobně na tenisovej loket trpim, ale díky prevenci (powerball, stahování gumy) se v posledních době ukáže tak jednou dvakrát do roka a po týdnu, kdy trochu zjemnim zátěž, důkladně zahřívam a následně leduju, je záhy zas pryč :)
kid

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 9:59 pm    Předmět: Re: tenisový loket Odpovědět s citátem

honda20 napsal:
Máte někdo zkušenosti? Lze s tím cvičit nebo ne (masti,bandáž atd.) Nebo jak dlouho po operaci se nesmí cvičit?
Bolí mě loket a svalové úpony kolem.Bolest se táhne předloktím.Neotýká to. Trvá to už několik měsíců, kvůli tomu také necvičím.Přesto, že jsem si koupil a vyzkoušel několik druhů mastí, nic nepomáhá. Mastičky jsem vysadil a je to ještě horší.Někdy jsem rád, že zvednu a udržím např.pulitr.

Pokud je to tenisák (bolest na vnější straně lokte), tak hytuk neradí špatně (ale mačkání kolečka bych v počáteční fázi nedoporučil), k tomu klopení podhmatem a lehký bicepsový zdvih , když to stav kloubu dovolí je možné i lehké procvičení nadhmatem (oboje v sériích po cca 20 opakováních) - tyto cviky musí být zařazeny na úplný konec tréninku aby se lehce natónovaly svaly na opačné straně kloubu. Na nějakou dobu vypustit všechny přítahové cviky!!! Tudíž na nějakou dobu úplně bez zad. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit poměrně známou skutečnost, že při totálním vypuštění cvičení se potíže léčí mnohem delší dobu.

Naposledy upravil kid dne pá říjen 31, 2008 11:21 am, celkově upraveno 1 krát
honda20

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík všem za rady....vyzkouším..
fobo

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 10:49 pm    Předmět: Re: tenisový loket Odpovědět s citátem

honda20 napsal:

Mám operovaný oba a po 11 týdnech jsem začal zvolna cvičit. Tenisový lokty naprosto ok! Trochu mě pobolívaly potom vnitřní lokty (oštěpařský), je to proti sobě. Dobře je protahovat a před treninkem jsem otočil EPI pásky dovnitř, dnes je nepoužívám vůbec. Hlavně protahovat!!! Před a po cvičení! Nějaký fyzioterapeut Ti to ukáže, jak.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dpc kdy hraje Berdych a Kvitova 2. kolo? Nemuzu to najit, asi zitra a v kolik hodin?
ShawnRay

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
dpc kdy hraje Berdych a Kvitova 2. kolo? Nemuzu to najit, asi zitra a v kolik hodin?

Kvitová zítra v 01:00 proti Dushevina (rusko)
Berdych pozítří ve stejnej čas, proti Rochusovi. Takze na Berdycha se můžes jít dívat hned po El Clásicu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
70mMyW!53 napsal:

Kvitová zítra v 01:00 proti Dushevina (rusko)
Berdych pozítří ve stejnej čas, proti Rochusovi. Takze na Berdycha se můžes jít dívat hned po El Clásicu

to je moc pozde : ( pekne nap*cu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak nevim jak na tom Dushevina je ted, ale v roce 2005 kdy sem sazel nehrala spatne.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovy laicky dotaz: Jak je mozne ze u tenisovych hracek neni v dusledku pouzivani ÄS videt chlapske rysy jako je tomu temer vzdy u kulturistek az na vyjimky jako je Schiavone nebo Mauresmo? Prece jen je tenis sport ve kterem se AS pouzivaji casto.
keba

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože je rozdíl v jednotlivých AS a pokud nepoužívají TST, tak to tak poznat být nemusí. Pochybuju, že tenistky se nějak brutálně napouští AS, spíš asi nějaký stimulanty + kyslíkový stany, krevní transfůze + nandrolon v zubní pastě
wondra

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muze mi prosim nekdo poradit jak na osteparsky/golfovy loket? mam jej uz asi 4 mesice. protahuju jak se da, mel jsem injekce a ted jsem prosel i elektrolecbou interdynem ale porad to neni OK: ( tlakove cviky mi po zahrati a s pouzitim ortezy kvuli stabilizaci tepla nevadi, ale cokoliv kde zavisi na uchopu me nici. ma s tim nekdo zkusenosti? dekuju moc za pripadnou radu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, měl jsem oštěpařský loket. Často jsem mazal hřej. mastí (koňská je prostě super, teď mi pomohla i s problémy s vazy v koleni) a při tréninku používal ortézu McDavid: http://www.mcdavid-ortezy-bandaze.cz/pasek-pro-tenisovy-loket-mcdavid-486r-_mcdavid_-17.html

Trápilo mě to pár měsíců, pak to ale najednou skončilo. Nechodil jsem na žádné rehab.
wondra

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky Frozzi! urcite tu pasku vyzkousim. hrejivkou mazu ale asi mam moc obycejnou, kuze me az pali: (

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - tenisový loket Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: