Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
tak asi takhle to vypada, kdyz se muj otec povolanim hornik zacne bavit o zahradniceni

Ale porad tomu rozumi vic nez vetsina zdejsich o cviceni:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ikski

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

Ale v jaký kvalitě.

Vzhledem k tomu, že Samec má podle profilu 183 cm, tak dostat se na 90kg v dobrý kvalitě (řekněme podkožní tuk pod 10%) není jen tak, a rozhodně se sem nedostane lehce každej.

ALe prd leda to sou s prominutim jen vymluvy.

Na zacatku 135kg po 30 mesicich cviceni.

http://img694.imageshack.us/img694/3776/snmek1.png

A opravdu nejsem zadnej genetickej zazrak :P
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 5:47 pm    Předmět: Re: vyska vaha Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
ahoj...jestli nejsi schopný nabrat čistě na 90kg při 183 přestan cvičit a začni dělat třeba balet nebo MMA...

při takové výšce se v pohode prožereš na 100kg a pak vyrýsuješ na těch svých nádherných 90

chce to jen čas...bouchat...a žrát... kup si tři pytle gaineru a udělaj pořádnou objemovku

nechapu proč to lidi nechapou...když nežereš...nepřibereš :)

když podle sebe žereš jako tank a nepřibíráš...pak žereš málo :) žer jako dva tanky :)

bereš mi to přímo z úst
Roin

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud sem to správně pochopil tak vy se tu bavíte otom, že jde reálně při jeho výšce nabrat na 90kg v dost dobrý kvalitě ale jemu nejde oto aby z 80ti nabral na 90 a trvalo mu to 3 roky přece jenom 10kg svalů čistě není na rok .. jemu jde asi oto, že nabere z 80ti na 90 za rok možná trochu dýl takže tu celou dobu řešíte kraviny otom jak nebude mít vlasy a ani děti .. prosimvás proberte se, to by musel sypat 20 let aby neměl děti .. když se otomdle tady chcete bavit tak alespoň s rozumem
petr616

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se tady trosku proberte...., se stim serete... Kde to prodavaj, trosku tomu pudem neproti ne
Samec

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim ze jsem ektomorf urcite ...184cm nez jsem zacal cvicit mel jsem 68kg ted mam cca. 82-4 kg +- a uz se to kua rok nehne. Chci proste sypnout na podzim a na jaro ...hosi neberte mi to :D muj cil je 95kg. Znamy kulturista mi sezene kvalitni zbozi o to nemam strach ..zadny shit to nebude :D. Chci proste morfovat v tyranosaura :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nezalozis si log? zajímal by mě i progress co se týče síly. Ten měsíc a půl bys ho mohl vydržet psát =)
Bomberguy

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsme stejně vysocí, ale já začínal na 60 kilech..
Mrknul jsem se na tvůj starej log, na tvoje silový výkony a byl bych rád kdyby mi někdo odpověděl na otázku. Předem říkám že mi nejde o honění ega, ale o vysvětlení a pochopení. Jak je možné že samec po roce a půl cvičení vypadá takhle brutálně, bicáky jak někteří stehna, kozy solidní, záda trochu jako ruzyně, ale ty silový výkony jsou/byly hodně pod úroveň toho, co by člověk od takovýho ramba čekal? Je to genetika, množství rychlých x pomalých vláken, nebo co to může být?
Podle sebe, mám o 7 kil míň při stejné výšce, ale na většině cviků jsem silnější ikdyž posiluju kratší dobu, přitom když se podívám na samcovu fotku, myslel bych že moje síla bude nesrovnatelně menší. Mě to prostě do sebe nezapadá a nerozumím tomu. Dovede mi to někdo racionálně zdůvodnit? Klidně do PM, ať tu nespamujeme OT. Díky
petr616

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Jsme stejně vysocí, ale já začínal na 60 kilech..

To je genetika, ja to pozoruju taky. Nekdo hodi fotky, na pohled good, v logu vahy jak pro dorostenky...tak uz to proste je, genetiku neprechytracis ani kdyby sis nakladal ja nevim co a cvicil 7xtydne. BBrec s genetikou ze mu to roste i po splachnuti hajzlu, si zajde 3x tydne do posilky, ob vikend je na sracku, protein za 650kc/2,2kg, posolicha to polovicnima vahama a roste to jak z vody...nenadelas nic.
Samec

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako sorry, ale jestli já jsem rambo tak nevím :D ... jestli mám trochu ty ruce, ty záda, to je tak vše. Obyčejný štíhlý synek. Ty silové výkony jsou slabé, na druhou stranu já jsem ještě nevydržel ani 5 měsíců v kuse posilovat a k tomu patřičně žrát. Zase benč, dřep i mt jsem dal přes 100 kg . Problém byl u mě že já si rád zapařil o víkendu.

Teď jsem fakt ale měsíc nepil, poctivě cvičil a jedl akorát v ten pátek byly ty narozeniny tak jsem se ožral. Od teď opět pokračuju bez kvitu.

Začátkem září bude první a začátkem března druhá ... po celou dobu budu zapisovat tréninky i fotky před a po ve starém logu. Jednoznačně pro mě největší výzva a motivace.
ghost333

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kritizujte si vsichni, jak chcete, ja se ale na to osobne tesim. Docela me zajima (i kdyz uz jsem o tom jeden dokument videl), jak to dokaze cloveka transformovat.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zajímavá diskuze

Jestli od toho cekas zazrak, ze se te dotkne aura bohu a naveky to tak zustane, asi budes zklamanej, ale zkusit se má všechno
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normálně sypni a uvidíš. Lepší vyzkoušet a vědět, než jen blbě kecat. Jen jestli to budeš chtít udržet, budeš to tam potřebovat poslat pravidelněji. Ale za mě máš zelenou S tím alkoholem to mám stejně jako ty, taky mě to nejvíce limituje v progresu. Takhle alespoň člověk ví, že chlastat prostě nemůže Respektive nejlepší by bylo, kdyby jsi i tak do toho září prostě nechlastal a viděl, že to jde celkem dobře i bez sypačky, když se dodržuje životospráva a papá se, ale nevidím problém ani v této cestě Jenom potom když to padá, tak nic moc na psychiku.
Samec

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně no, teď budu chtít přes léto fakt nepít nebo hlavně neflámovat do rána ... neříkám že si nedám na zahrádce ojediněle třeba 2-3 čepa.

Chci hlavně poctivě jíst a cvičit a do konce srpna přibrat ze 3-4kg.
Bude to dost drahé ..tak snad budu mít na záčatku května 95kg :)
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seš pitomec..když už to do sebe nahnat,tak tomu podřídit naprosto vše. Ne...jako občas si dám 4 čepa na zahrádce. Neodsuju tě,za to,že to tam pustíš,důvody jsou tvoje věc..ale ten přístup nechápu.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: