|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak asi takhle to vypada, kdyz se muj otec povolanim hornik zacne bavit o zahradniceni |
Ale porad tomu rozumi vic nez vetsina zdejsich o cviceni:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ikski
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: |
Ale v jaký kvalitě.
Vzhledem k tomu, že Samec má podle profilu 183 cm, tak dostat se na 90kg v dobrý kvalitě (řekněme podkožní tuk pod 10%) není jen tak, a rozhodně se sem nedostane lehce každej. |
ALe prd leda to sou s prominutim jen vymluvy.
Na zacatku 135kg po 30 mesicich cviceni.
http://img694.imageshack.us/img694/3776/snmek1.png
A opravdu nejsem zadnej genetickej zazrak :P
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: po červen 04, 2012 12:11 am Předmět: |
|
|
Myslim ze jsem ektomorf urcite ...184cm nez jsem zacal cvicit mel jsem 68kg ted mam cca. 82-4 kg +- a uz se to kua rok nehne. Chci proste sypnout na podzim a na jaro ...hosi neberte mi to :D muj cil je 95kg. Znamy kulturista mi sezene kvalitni zbozi o to nemam strach ..zadny shit to nebude :D. Chci proste morfovat v tyranosaura :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červen 04, 2012 12:26 am Předmět: |
|
|
nezalozis si log? zajímal by mě i progress co se týče síly. Ten měsíc a půl bys ho mohl vydržet psát =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: po červen 04, 2012 1:00 am Předmět: |
|
|
Jsme stejně vysocí, ale já začínal na 60 kilech..
Mrknul jsem se na tvůj starej log, na tvoje silový výkony a byl bych rád kdyby mi někdo odpověděl na otázku. Předem říkám že mi nejde o honění ega, ale o vysvětlení a pochopení. Jak je možné že samec po roce a půl cvičení vypadá takhle brutálně, bicáky jak někteří stehna, kozy solidní, záda trochu jako ruzyně, ale ty silový výkony jsou/byly hodně pod úroveň toho, co by člověk od takovýho ramba čekal? Je to genetika, množství rychlých x pomalých vláken, nebo co to může být?
Podle sebe, mám o 7 kil míň při stejné výšce, ale na většině cviků jsem silnější ikdyž posiluju kratší dobu, přitom když se podívám na samcovu fotku, myslel bych že moje síla bude nesrovnatelně menší. Mě to prostě do sebe nezapadá a nerozumím tomu. Dovede mi to někdo racionálně zdůvodnit? Klidně do PM, ať tu nespamujeme OT. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po červen 04, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | Jsme stejně vysocí, ale já začínal na 60 kilech..
|
To je genetika, ja to pozoruju taky. Nekdo hodi fotky, na pohled good, v logu vahy jak pro dorostenky...tak uz to proste je, genetiku neprechytracis ani kdyby sis nakladal ja nevim co a cvicil 7xtydne. BBrec s genetikou ze mu to roste i po splachnuti hajzlu, si zajde 3x tydne do posilky, ob vikend je na sracku, protein za 650kc/2,2kg, posolicha to polovicnima vahama a roste to jak z vody...nenadelas nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: po červen 04, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
Jako sorry, ale jestli já jsem rambo tak nevím :D ... jestli mám trochu ty ruce, ty záda, to je tak vše. Obyčejný štíhlý synek. Ty silové výkony jsou slabé, na druhou stranu já jsem ještě nevydržel ani 5 měsíců v kuse posilovat a k tomu patřičně žrát. Zase benč, dřep i mt jsem dal přes 100 kg . Problém byl u mě že já si rád zapařil o víkendu.
Teď jsem fakt ale měsíc nepil, poctivě cvičil a jedl akorát v ten pátek byly ty narozeniny tak jsem se ožral. Od teď opět pokračuju bez kvitu.
Začátkem září bude první a začátkem března druhá ... po celou dobu budu zapisovat tréninky i fotky před a po ve starém logu. Jednoznačně pro mě největší výzva a motivace.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: po červen 04, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Kritizujte si vsichni, jak chcete, ja se ale na to osobne tesim. Docela me zajima (i kdyz uz jsem o tom jeden dokument videl), jak to dokaze cloveka transformovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: po červen 04, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
Normálně sypni a uvidíš. Lepší vyzkoušet a vědět, než jen blbě kecat. Jen jestli to budeš chtít udržet, budeš to tam potřebovat poslat pravidelněji. Ale za mě máš zelenou  S tím alkoholem to mám stejně jako ty, taky mě to nejvíce limituje v progresu. Takhle alespoň člověk ví, že chlastat prostě nemůže  Respektive nejlepší by bylo, kdyby jsi i tak do toho září prostě nechlastal a viděl, že to jde celkem dobře i bez sypačky, když se dodržuje životospráva a papá se, ale nevidím problém ani v této cestě  Jenom potom když to padá, tak nic moc na psychiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: po červen 04, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
Jasně no, teď budu chtít přes léto fakt nepít nebo hlavně neflámovat do rána ... neříkám že si nedám na zahrádce ojediněle třeba 2-3 čepa.
Chci hlavně poctivě jíst a cvičit a do konce srpna přibrat ze 3-4kg.
Bude to dost drahé ..tak snad budu mít na záčatku května 95kg :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po červen 04, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
Seš pitomec..když už to do sebe nahnat,tak tomu podřídit naprosto vše. Ne...jako občas si dám 4 čepa na zahrádce. Neodsuju tě,za to,že to tam pustíš,důvody jsou tvoje věc..ale ten přístup nechápu. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|