|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
No jako bečka sádla rozhodně nevypadá. Jinak souhlas s rostislawem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Roin

|
Zaslal: po červen 04, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
By ste se divily .. má míň tuku než 80% lidí na tomdle fóru
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: po červen 04, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | By ste se divily .. má míň tuku než 80% lidí na tomdle fóru | souhlas, je dobrej a má co ukázat i v tomto stavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po červen 04, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 04, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
Co je to za debilní argument? Já se nikde nepředvádím.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po červen 04, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Co je to za debilní argument? Já se nikde nepředvádím. |
Neverending.... cim to je, ze individium jako ty ma vubec odvahu a pocit ze muze nekoho kritizovat, at uz po mentalni nebo fyzicke strance.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: po červen 04, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
Až nato, že on se tim sportem chce živit a chce bejt profík zatímco ty ne proto se on ukazuje a ztěch exibicí má peníze které potřebuje pro vývoj svojí budoucnosti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 04, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Octopuss napsal: | | Co je to za debilní argument? Já se nikde nepředvádím. |
Neverending.... cim to je, ze individium jako ty ma vubec odvahu a pocit ze muze nekoho kritizovat, at uz po mentalni nebo fyzicke strance. |
To samý si lidi říkají i o tobě, neboj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: po červen 04, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Mě se teda líbí i ten jeho objem, nedokážu pochopit jak musí mít obrovskej six pack dyš je vylezlej i přes to obrovský množství tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po červen 04, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | petr616 napsal: | | Octopuss napsal: | | Co je to za debilní argument? Já se nikde nepředvádím. |
Neverending.... cim to je, ze individium jako ty ma vubec odvahu a pocit ze muze nekoho kritizovat, at uz po mentalni nebo fyzicke strance. |
To samý si lidi říkají i o tobě, neboj. |
Rikat si muzpu co chcou, to je jejich vec, ale nesrovnavej me prosimte s tebou, to bys me fakt nasral...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 04, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po červen 04, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
Co to tu píšete za bludy?
Tohle video tu bylo už cca před třema měsícema, myslím, že jsem k tomu i něco psal. Nevadí napíšu zase... je to opravdu hnus. (Můj názor, tak mi zase nepište že sem taky hnus). Věřte, že laik rozdíl, mezi tím to má na sobě na pódiu a opravdu obézním chlapem, nepozná.
A jak tu někdo napsal, že má míň tuku než 80 procent fóra...heh 80 procent fóra má radši víc toho tuku než vypadat jako on  .
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po červen 04, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Octopuss napsal: | Ten kluk už fakt ztratil soudnost. Objem je objem, ale ať proboha neleze mezi lidi. Tohle je |
Ok, až na to,že ta bečka sádla, co nemá chodit mezi lidi má pořád menší procento tuku jak ty (a viditelnej sixpack). Tak doufám, že taky nikam nelezeš . |
Twl to je posahany argument... ti profici maji taky viditelne brisaky, ale v pase maji jak kazdodenni stravnici v mekaci. Mozna si ani neutrou prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: po červen 04, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
[quote="jnerez"]Co to tu píšete za bludy?
Tohle video tu bylo už cca před třema měsícema, myslím, že jsem k tomu i něco psal. Nevadí napíšu zase... je to opravdu hnus. (Můj názor, tak mi zase nepište že sem taky hnus). Věřte, že laik rozdíl, mezi tím to má na sobě na pódiu a opravdu obézním chlapem, nepozná.
A jak tu někdo napsal, že má míň tuku než 80 procent fóra...heh 80 procent fóra má radši víc toho tuku než vypadat jako on  .[/quote
Naposledy upravil pan tovarnik dne po červen 04, 2012 11:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: po červen 04, 2012 11:05 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Co to tu píšete za bludy?
A jak tu někdo napsal, že má míň tuku než 80 procent fóra...heh 80 procent fóra má radši víc toho tuku než vypadat jako on . | SEŠ PAKO, ON TEN TEN TUK SCHODÍ ZA 2 MĚSÍCE ALE JEHO HMOTU NENABEREŠ ZA CELEJ ŽIVOT.!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|