|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
John Chipsa

|
Zaslal: so červen 02, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: po červen 04, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
Dostal jsem pridano v praci (penez a ne prace)
A docela vyrazne, jen to trochu kazi fakt, ze asi za 3 mesice odejde jeden zakaznik a nebudu moct mit tolik prescasu, posledni 2 roky jsem uspesne splnil prescasy na zakonne max 416h/rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po červen 04, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 04, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Judson napsal: | Dostal jsem pridano v praci (penez a ne prace)
A docela vyrazne, jen to trochu kazi fakt, ze asi za 3 mesice odejde jeden zakaznik a nebudu moct mit tolik prescasu, posledni 2 roky jsem uspesne splnil prescasy na zakonne max 416h/rok. |
můžeš to trochu přiblížit, třeba přidáno z 30 tis. hrubého na 35-40 tis. Kč? |
Presne radeji ne, ale skoro ses trefil, ty cisla jsou o kus vis a pomer stejnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červen 04, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
cisla o kus vys a pres to vybiras ty nejlevnejsi shitovy proteiny.. to je trochu zvlastni, ale samozrejme je mi po tom hovno _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po červen 04, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
Ten život kripla má něco do sebe. Nemusím řešit co budu cvičit, nemusím si nic psát, mám spoustu času na mimosportovní věci...
...že skoro nemůžu chodit není důležitý
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ten život kripla má něco do sebe. Nemusím řešit co budu cvičit, nemusím si nic psát, mám spoustu času na mimosportovní věci...
...že skoro nemůžu chodit není důležitý |
Co chodit ale tvoje mladá prijde zkratka
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
Právě jsem vyčaroval zkoušku z Financování armády :D brrr učil jsem se na to tejden v kuse, vylosoval si otázku a šel na potítko s takvým tím zkurveným tušením, že na to potítko budu muset ještě příště na opravnej termín  ...neuvěřitelně jsem uvařil z vody a okecal to aspoň na E ... stydím se za sebe ... :D ... no a nejlepší je, když jsem to pak volal tátovi a on, že hlavně že to mám a ten čas strávenej nad učením jsem mohl strávit s děvkama jako to dělal na vejšce on  take it easy... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
Podařilo se mi jeden den absolvovat VŠ a na druhý den už jsem byl zaměstnaný. Budu se moc snažit, abych na úřad práce nikdy nemusel. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Podařilo se mi jeden den absolvovat VŠ a na druhý den už jsem byl zaměstnaný. Budu se moc snažit, abych na úřad práce nikdy nemusel. |
mně se podařilo dokončit vš před dvěma týdny a teď se snažím ukrývat před prací,co nejdýl to půjde:-) _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | Zacharo napsal: | | Podařilo se mi jeden den absolvovat VŠ a na druhý den už jsem byl zaměstnaný. Budu se moc snažit, abych na úřad práce nikdy nemusel. |
mně se podařilo dokončit vš před dvěma týdny a teď se snažím ukrývat před prací,co nejdýl to půjde:-) |
Tvůj přístup se mi líbí více
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Podařilo se mi jeden den absolvovat VŠ a na druhý den už jsem byl zaměstnaný. Budu se moc snažit, abych na úřad práce nikdy nemusel. |
Super! Takovych je cim dal mene. I kdyz, posledni 2 mesice prazdnin by si zaslouzil kazdej. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|