Zaslal: po červen 04, 2012 6:37 pm Předmět: hrazda
mozna to je blbost a hrazda jako hrazda ale cvicim doma mam dost veci ale hrazda mi chybi tak bych se chtel zeptat jestli ma nekdo nejake dobre zkusenosti s nejakou a doporucil by mi ji ? nejlepe do zdi do dveri moc nechci :) diky :)
Kdybych si ji kupoval já, tak nějákou, která má co nejvíc možností úchopu a halvně, aby byla od zdi, například takle:
http://www.annonce.cz/attachment/93/186/372/194521728.jpg (přvní fotka z google)
..proávaj se takový co jsou uplne u zdi skoro a to neni moc příjemný pak při shybování mlatit o zed nebo se ji nějak dotýkat...
hledat umim :) uz mam nektere i vice mene vybrane jenom se ptam jestli tady nekdo nema treba osobni zkusenost s nejakou na doporuceni :) myslim ze ot zase tak nevadi :)
hledat umim :) uz mam nektere i vice mene vybrane jenom se ptam jestli tady nekdo nema treba osobni zkusenost s nejakou na doporuceni :) myslim ze ot zase tak nevadi :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru